• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ikinci gebelik nasil bir his? Siz planladiginiz icin hazirsinizdir psikolojik olarak.ama merak ettim
Açıkçası zorlaniyorum bulantım var, psikolojik olarak hazır olsam da neyle karşılaşacağımız sadece bana bağlı degil Metehan'a bebeklik videolarını gösteriyorum mesela çok kucuk oldugu ve bizim onu sevdiğimiz videoları kıskanıyor sanki o kendisi degil baska bir bebek gibi görüyor, ikisine yetebilecek miyim, yeterli sabrı gösterebilecek miyim, gibi aklımda sorular var. Yine de mutluyum (benim kardeşimle aramda 13 ay var cok yakindik) kardeslik duygusunu tadacagı icin..

Allah kolaylık versin cnm Taşınma işi gerçekten zor hele havalar soğuksa tayinci misiniz yoksa ev mi aldınız?
İyiyim çok şükür boncuğu peşinde koşturuyorum işte Bi yandan ev Bi yandan iş yuvarlanan yuvarlanan gidiyoruz :KK16:
Tayin degil ama is dolayisiyla. Merkezden ilceye tasinacagiz. Benim icin cok cok zor bir karar oldu bu ama ailece daha cok vakit gecirmek, esimin hergun 180 km yol gitmesinin beni strese sokmasi, mustakil ve bahceli evin cocuklar ve benim icin daha iyi olacak olmasindan dolayi ilceye tasinma karari aldik..Bakalim, insallah umdugum gibi gider her sey..Allah saglik versin, heryerde mutlu oluruz insallah da fazlasiyla gerginim :/

Bu arada bizde taşındık bu kış günü gerçekten zormuş çocukla taşınmak yerleşmek. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..
Hadi ya :( var mi tavsiyen?

Açıkçası zorlaniyorum bulantım var, psikolojik olarak hazır olsam da neyle karşılaşacağımız sadece bana bağlı degil Metehan'a bebeklik videolarını gösteriyorum mesela çok kucuk oldugu ve bizim onu sevdiğimiz videoları kıskanıyor sanki o kendisi degil baska bir bebek gibi görüyor, ikisine yetebilecek miyim, yeterli sabrı gösterebilecek miyim, gibi aklımda sorular var. Yine de mutluyum (benim kardeşimle aramda 13 ay var cok yakindik) kardeslik duygusunu tadacagı icin..
Benim de ablamla aramda tam 13 ay var. Ablam 4 aylikken annem bana hamile kalmis ve annem de ablami hamileligi boyunca emzirmis. Illa ki zorluklar oluyor ama ustesinden geleceksin Allah’in izniyle ve buyuduklerinde, akillari erdiklerinde bizim annemize ettigimiz gibi sana tesekkur bile edecekler bunun icin.. Biz 4 kiz kardesiz ama geriye donup baktigimda en cok benden 13 ay buyuk olanla gecirdigimiz zamani, oyunlarimizi, okula gidis gelislerimizi, birbirimizi koruyup kollamalarimizi ve tabiiki kavgalarimizi hatirliyorum. Allah sana kolaylik versin, tum zorluklari kolaylastirsin. Endiseler yerini keyfe biraksin insallah. Ben cok heyecanliyim sizin adiniza :))

Tayin degil ama is dolayisiyla. Merkezden ilceye tasinacagiz. Benim icin cok cok zor bir karar oldu bu ama ailece daha cok vakit gecirmek, esimin hergun 180 km yol gitmesinin beni strese sokmasi, mustakil ve bahceli evin cocuklar ve benim icin daha iyi olacak olmasindan dolayi ilceye tasinma karari aldik..Bakalim, insallah umdugum gibi gider her sey..Allah saglik versin, heryerde mutlu oluruz insallah da fazlasiyla gerginim :/

Hadi ya :KK43: var mi tavsiyen?

Benim de ablamla aramda tam 13 ay var. Ablam 4 aylikken annem bana hamile kalmis ve annem de ablami hamileligi boyunca emzirmis. Illa ki zorluklar oluyor ama ustesinden geleceksin Allah’in izniyle ve buyuduklerinde, akillari erdiklerinde bizim annemize ettigimiz gibi sana tesekkur bile edecekler bunun icin.. Biz 4 kiz kardesiz ama geriye donup baktigimda en cok benden 13 ay buyuk olanla gecirdigimiz zamani, oyunlarimizi, okula gidis gelislerimizi, birbirimizi koruyup kollamalarimizi ve tabiiki kavgalarimizi hatirliyorum. Allah sana kolaylik versin, tum zorluklari kolaylastirsin. Endiseler yerini keyfe biraksin insallah. Ben cok heyecanliyim sizin adiniza :))
Aa ne tesadüf annem de ben 4 aylıkken kardeşime hamile kalmış ayni, ben de o yüzden yas araları yakin olsun istedim, guzel duana da yürekten amin diyorum canim ❤️ çok sağ ol, Rabbim de sizin işlerinizi kolaylastirsin, yeni evinizde cok mutlu olun ins.

Anneler tum yavrularina yeter her bakimdan.ama dedigin gibi senin disinda gelisebilecek olasi zorluklarin ustesinden esinle beraber gelirsiniz ins.cani gonulden inaniyorum buna.Allah isteyen herkese nasip etsin.bizi habersiz birakma cinsiyetini ilk tekmesini tarama testlerini herseyini yaz.hem merak ederiz hem irtibati kesmememiz icin bir yontem olur:) yeni bebegin yeni heyecan umut olsun hepimize:)

Herkese merhaba güzel anneler.:KK200:
@deeploneliness ferb ferb bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :anne:

Bizimki yemek yemeyi artık oyuna çevirdi. Eskiden mis gibi çatala batırır direkt ağzına götürürdü. Oda doyardı bizde.
Ama şimdi ...
Bardağında su yada ayran ne varsa tabağındaki her şeyi tek tek içine atmaya bayılıyor. Yada bardaktaki suyu başka bardağa şıkır şıkır boşaltmak istiyor. Haliyle tek lokmada yemiyor. Başlarda çok eğlenceli gelmişti bize de 'ay ne tatlı deney yapar gibi ' diyorduk ama artk bu iş çığrından çıkmaya başladı :silah:
Halâ kendi yemeğini yiyebilen uslu bebekler var mı merak ediyorum :KK51:

@deeploneliness ferb ferb bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :anne:

Bizimki yemek yemeyi artık oyuna çevirdi. Eskiden mis gibi çatala batırır direkt ağzına götürürdü. Oda doyardı bizde.
Ama şimdi ...
Bardağında su yada ayran ne varsa tabağındaki her şeyi tek tek içine atmaya bayılıyor. Yada bardaktaki suyu başka bardağa şıkır şıkır boşaltmak istiyor. Haliyle tek lokmada yemiyor. Başlarda çok eğlenceli gelmişti bize de 'ay ne tatlı deney yapar gibi ' diyorduk ama artk bu iş çığrından çıkmaya başladı :silah:
Aynı bizim kız aynı bizim baştaki tepkimiz:KK70: hala ayniyiz malesef. Bir ağzına bir bardağa birde yere şeklinde gidiyoruz

Merhaba arkadaşlar aylar sonra burasının canlandığını görmek çok güzel :)
@deeploneliness hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim kızım 3haftdır yürümeye başladı, sürekli arkasındayız yine de dengesini sağlayamayıp düşebiliyor arada, yemek olayı bizde de aynı sürekli kaşığı eline almak kendisi yemek istiyor bir kere müsade ettiğim zaman bir daha kaşığı elinden alacağım zaman daha çok ağlıyor, ve her yer yemek oluyor sürekli yerleri mama sandalyesini temizlemekten çok sıkıldım, ama böyle böyle alışacaklar inşallah, pankek va olduğunda daha çok eşine veriyorum ben gerisini klasik yediriyorum
Bu ay iyice farkediyorum resmen bebeklikten çocukluğa geçtiklerini, her şeyi anlamaya başladılar artık, bir yandan çok güzel bir dönem bir yandan da yorucu tabi, Allah sağlık versin de hepsi gelir geçer güzelliklerine odaklanalım biz :)

Aynı bizim kız aynı bizim baştaki tepkimiz:KK70: hala ayniyiz malesef. Bir ağzına bir bardağa birde yere şeklinde gidiyoruz
İlk başta sevimliydi ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Sadece su yada ayran veriyorum bardakta önünde bişey olmasa da atacak bişeyler istiyor.
Kapaklı kavanoz kupalardan vardı pipetli onda vermeye başladım bu seferde pipeti çıkartıp delikten bişeyler atmaya çalışıyor :KK57:

Ama şimdi ...
_Bayankus_ _Bayankus_ minik bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim :) Ben hamile değilim:KK48:
Minnoş oglumu zaten 40 yaşında doğurdum. E birde 12 yaşında ergenlik modunda gezen bir oğluş daha var. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Yine de teşekkür ederim :)

İlk başta sevimliydi ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Sadece su yada ayran veriyorum bardakta önünde bişey olmasa da atacak bişeyler istiyor.
Kapaklı kavanoz kupalardan vardı pipetli onda vermeye başladım bu seferde pipeti çıkartıp delikten bişeyler atmaya çalışıyor :KK57:
Maşallah onu düşünmekte bişey çok fenalar çokkkk. Çok işimiz var bunlarla

_Bayankus_ _Bayankus_ minik bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim :) Ben hamile değilim:KK48:
Minnoş oglumu zaten 40 yaşında doğurdum. E birde 12 yaşında ergenlik modunda gezen bir oğluş daha var. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Yine de teşekkür ederim :)
Aaa çok pardon minik bebeğimiz deyince siz hamilesiniz sandım :oops:

Merhaba

Bnde geldim:) bizde de yerinde durmayan bir cimcime var ki sormayın.. çok çok sükür hersey yolunda... bişey sormak istiyordum,bizim sadece 6 dişimiz var hala 17 aylık kızım.. böyle az dişi olan var mı? Normal mi? 1,5 yas asısında doktoruna da soracagım ama bir de size sorayım dedim...
Bu arada herkese mutlu saglıklı bir yıl diliyorum❤️

Merhaba

Bnde geldim:) bizde de yerinde durmayan bir cimcime var ki sormayın.. çok çok sükür hersey yolunda... bişey sormak istiyordum,bizim sadece 6 dişimiz var hala 17 aylık kızım.. böyle az dişi olan var mı? Normal mi? 1,5 yas asısında doktoruna da soracagım ama bir de size sorayım dedim...
Bu arada herkese mutlu saglıklı bir yıl diliyorum❤️
Merhaba canım.
Bizimkinin de 4 üstte 2 altta var hâlâ . Alttan 2 tane daha çıkıp sonra azıların gelmesi gerekiyor normalde. Ama bizimkinin azılar gelmek üzere sanırım baya kabardı. Azılara bak istersen bi belki gelmiştir :KK200:

Back