• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba biz de 17 aylik olduk erken iki yaş sendromunu yaşıyoruz, inatcilik huyumuz hat safhada ama artık denileni anliyor hatta sunu yap oglum, gel bezini degistirelim oglum, bunu sofraya götür oğlum diyince yapiyor, kelime haznemiz hala az sanırım gec konusak bizim sıpa :dondurma:
Bizimkiler buyudu de abi/abla oluyor ya.. Masaallah sana. Allah saglicakla kucagina almayi nasib etsin, cok sevindim. Cok cok sevsin birbirini 2 kardes. Her sey umdugun gibi, yolunda gitsin insallah. Allah yardimcin olsun.
Emziriyor muydun bu arada merak ettim; kestin mi sutten emziriyorsan yoksa devam ediyor musun emzirmeye?

Ben de burdayim :)
Tasinma isleri var, onunla ugrasiyoruz suanda. Daha once olacakti ama uzadi. 10 gune kalmaz tasiniyoruz. 6 senedir cok alismistim evime, duzenime.. cok zor geliyor acikcasi. Bir de sogudu hava, 2 cocukla hem ev toplamakla hem icimdeki sıkıntılarla ugrasiyorum iste bu aralar.
Sen nasilsin, boncugun nasil?
Mutlu oldum mesajini gorunce bu arada, sagol hatir sordugun icin :)
Allah kolaylık versin cnm Taşınma işi gerçekten zor hele havalar soğuksa tayinci misiniz yoksa ev mi aldınız?
İyiyim çok şükür boncuğu peşinde koşturuyorum işte Bi yandan ev Bi yandan iş yuvarlanan yuvarlanan gidiyoruz :KK16:

Sağlıkla kucağına al minnakı :KK200:
Cok şükür büyüyorlar artık onlar bizi parmaklarında oynatıyorlar bizim ki elinden bişey almak istediğimizde gülücük atıp sevimli görünme çapasına giriyor sırf elindekini vermemek için bizi yumuşatmak icin :KK70:ama yemezlerrr :KK76:

Ya maşallah :nazar: Allah sağ salim kucağıniza almak nasip etsin. Benimde en büyük hayalimdi araları az olsun ama yaza tayinciyiz tasinma esnasında birde doğumla ugrasmayalim diye erteledik :KK200:

Bizimkiler buyudu de abi/abla oluyor ya.. Masaallah sana. Allah saglicakla kucagina almayi nasib etsin, cok sevindim. Cok cok sevsin birbirini 2 kardes. Her sey umdugun gibi, yolunda gitsin insallah. Allah yardimcin olsun.
Emziriyor muydun bu arada merak ettim; kestin mi sutten emziriyorsan yoksa devam ediyor musun emzirmeye?
Çok teşekkür ederim hanimlar, bir yola girdik Allah utandırmasın ❤️ bizim oğlan da cok hareketli tam bir duzen karsiti, tencere, tava ve özelikle kapaklı mutfak arac gerecleri en büyük favorisi demek ki bu donemler böyle.. Nisan ve Sapkali arkadaşım insallah kolaylıkla yeni evinizde duzen kurarsiniz tasinma isleri cocukla zor olsa da sonrası ferahlık, bu arada hala emziriyorum, sanırım kendi devam ettiği sürece bıraktırmayacagim, tandem anne olma yolunda ilerliyorum ;)

Buradayım ben de, bir Defne Hanım peşinde eridim bittim. Dişler çıkıyor, her uykusuz gecenin sonunda azıları kontrol ediyorum lütfen bunun için uyanmış ol diye. Keşke dişler sadece gündüz uykularını bozsa, gecelere ilişmese.
Bizim de her odanın ortasında öbekler halinde eşya duruyor. Kitaplar, oyuncaklar, kıyafetler, yastıklar... Artık o gün neyle oynamak istiyorsa. Uyku öncesi topluyoruz, sabah odaya girer girmez ilk işi oyuncakları dağıtıp ortaya öbeklemek; dağınıklığı pek seviyor.

Cok tesekkur ederim❤️evet planlı bir gebelikti, beraber büyüsun istedik sonra is hayatına geri dönüş olacak.. Konusmalari gec olsun da sağlıkları yerinde olsun yeter ki, belki de bir anda açılacak konuşmaları, maşallah kuzulara yavas yavas birey olduklarının farkina variyorlar..
Tebrik ederim hayırlısıyla al kucağına yavrunu.

Buradayım ben de, bir Defne Hanım peşinde eridim bittim. Dişler çıkıyor, her uykusuz gecenin sonunda azıları kontrol ediyorum lütfen bunun için uyanmış ol diye. Keşke dişler sadece gündüz uykularını bozsa, gecelere ilişmese.
Bizim de her odanın ortasında öbekler halinde eşya duruyor. Kitaplar, oyuncaklar, kıyafetler, yastıklar... Artık o gün neyle oynamak istiyorsa. Uyku öncesi topluyoruz, sabah odaya girer girmez ilk işi oyuncakları dağıtıp ortaya öbeklemek; dağınıklığı pek seviyor.

Tebrik ederim hayırlısıyla al kucağına yavrunu.
Maşallah Defne kıza:nazar: Amin teşekkür ederiz❤️

Forum iyice sessizleşti
Arada son durum nedir diye göz ucuyla bakıp cıkıyoruz hepimiz
Bu arada 18 aylık olduk tahminen 1aydır yürüyoruz epey tembel davrandı bu konuda:emir_bebek: aşırı sinir Bi o kadar inatçı bu aralar 2 yaş sendromu kapıda anlayacağınız :KK17:en çok rahatsız olduğum şey kagıt, peçete düşmanı fırsatını buldugı anda ağzında yerde birsey bulursa tmm direk agzına alıyor dikkat etsemde durduramıyorum artık :olamaz:uyku desen o konuda da Bi ilerleme yok sizde durumlar nasıl :KK56:
Ayyya benim oglan bugun 16 aylik oldu hala yurumuyor kendi basina.yerde ne bulsa agzinda minicik nokta bile kacmiyor gozunden.mecbur kulot beze gectik bu aralar bez degistirmemiz olay.yine ust degisme mevzuumuz olay birgun pijamayla cikartmak zorunda kaldik.

Adıyaman
Aynı Bizim Ev Hali :spor::confused:

Ayyya benim oglan bugun 16 aylik oldu hala yurumuyor kendi basina.yerde ne bulsa agzinda minicik nokta bile kacmiyor gozunden.mecbur kulot beze gectik bu aralar bez degistirmemiz olay.yine ust degisme mevzuumuz olay birgun pijamayla cikartmak zorunda kaldik.
Bizde Bi Ay Oldu YÜRÜYELİ baktım niyetli degilyürümwye azmettim 1 haftalık çabam sonunda yurudu . Bizim evde elektrik süpürgesi görevi görüyor valla ne bulsa agzinda yalnız olmadığımızı görünce sevindim açıkcası

Bizde Bi Ay Oldu YÜRÜYELİ baktım niyetli degilyürümwye azmettim 1 haftalık çabam sonunda yurudu . Bizim evde elektrik süpürgesi görevi görüyor valla ne bulsa agzinda yalnız olmadığımızı görünce sevindim açıkcası
Nasil caba gosterdin 1 hafta belki benim yapmadigim birseydir faydasi olur

Çok teşekkür ederim hanimlar, bir yola girdik Allah utandırmasın ❤️ bizim oğlan da cok hareketli tam bir duzen karsiti, tencere, tava ve özelikle kapaklı mutfak arac gerecleri en büyük favorisi demek ki bu donemler böyle.. Nisan ve Sapkali arkadaşım insallah kolaylıkla yeni evinizde duzen kurarsiniz tasinma isleri cocukla zor olsa da sonrası ferahlık, bu arada hala emziriyorum, sanırım kendi devam ettiği sürece bıraktırmayacagim, tandem anne olma yolunda ilerliyorum :KK66:
Saglikla kucagina al insallahhhh hayirli olsun

Merhaba kızlar... Bende 2017 ağustos annesiyim kızım 4 ağustos doğumlu.. Sizleri hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum ama üye değildim, ilk çocuğum ve tecrübesizdim birçok şeyi sizlerden öğrendim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..:KK200: . D dstn33 endişelenme diye yazmak istedim,benim kızımda 26 kasımda yürüdü,aslında bir yaşından beridir elinden tutunca yürüyordu ama yalnız yürümeye cesareti yoktu elini bıraktığım an oturuyordu,sürekli benle yürümek istiyordu hiç reddetmeden yürüttüm,son bir haftada yere uzandım benden tutunarak kalkıp ellerini bırakıp bir iki üüüç diyince üzerime atlıyo çok eğleniyordu,baktı çok eğlenceli artık benden tutunup ayağa kalkınca üzerime atlamak yerine en yakın koltuğa gitmeye başladı, düştüğü yerde sürünerek hemen yine bana gelip kalkıp başka tarafa gitti kendi başına yürüdüğünü gördü güveni yerine geldi ,bende hiç usanmadan bir hafta boyunca hadi kızım yürüyoruz diyip aynı şeyleri yaptım yürüdükçe sürekli alkış yapıp aferin kızım dedim şarkılar söyledim dans ederek oyuna çevirerek yürümeyi başardı , inşallah senin oğlunda kısa sürede yürür yeter ki sen rahat ol,18 aya kadar normal dendiği için yürümesini hiç dert etmedim.

Nasil caba gosterdin 1 hafta belki benim yapmadigim birseydir faydasi olur
Oyuna çevirdim yürümeyi her emeklemeye kalktığında ayaga kaldırıp yürümeye teşvik ettim oklavayı karşılıklı tutup yürütüyorum o şekilde emeklemeye bırakıp yürümeye başladı.

Merhaba kızlar... Bende 2017 ağustos annesiyim kızım 4 ağustos doğumlu.. Sizleri hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum ama üye değildim, ilk çocuğum ve tecrübesizdim birçok şeyi sizlerden öğrendim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..:KK200: . D dstn33 endişelenme diye yazmak istedim,benim kızımda 26 kasımda yürüdü,aslında bir yaşından beridir elinden tutunca yürüyordu ama yalnız yürümeye cesareti yoktu elini bıraktığım an oturuyordu,sürekli benle yürümek istiyordu hiç reddetmeden yürüttüm,son bir haftada yere uzandım benden tutunarak kalkıp ellerini bırakıp bir iki üüüç diyince üzerime atlıyo çok eğleniyordu,baktı çok eğlenceli artık benden tutunup ayağa kalkınca üzerime atlamak yerine en yakın koltuğa gitmeye başladı, düştüğü yerde sürünerek hemen yine bana gelip kalkıp başka tarafa gitti kendi başına yürüdüğünü gördü güveni yerine geldi ,bende hiç usanmadan bir hafta boyunca hadi kızım yürüyoruz diyip aynı şeyleri yaptım yürüdükçe sürekli alkış yapıp aferin kızım dedim şarkılar söyledim dans ederek oyuna çevirerek yürümeyi başardı , inşallah senin oğlunda kısa sürede yürür yeter ki sen rahat ol,18 aya kadar normal dendiği için yürümesini hiç dert etmedim.
Kusura bakmayin ben gercekten simdi gordum mesajinizi.özelden yazmasaydiniz da gercekten gormemis olacaktim.ilginiz icin cok tesekkur ederim sizin yonteminizi de deneyecegim.sevgiler

Maşaallah canım ilkleri bekledik ikinci bekletmeden gelmiş ne güzel rabbim bizede nasıp eder Insaallah amin.
Sagolasin canım❤️ çok şükür, saglikla kavusmak da nasip olur, sizlerin de haberlerini alırız burdan ins.

Back