2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yoğurdu be katarsak katalım ağzına sürmüyo bizede probiyotik verdi ama tadı çok kötü oluyo neye katarsak katalım zaten yiyen bi çocuk değil öyle oluca hiç yemiyo ama kefir içiyo az çok

Hep insanın aklımda acaba bişey var da biz mi göremiyoruz kalıyo. Liste yaptı bi doktor şunu yicek şunları yemicek diye ağzım açık doktora baktım dedim bunların hepsini yemesi imkansız yedirceksin diyo ağzı öyle bi kapatıyo çığlık çığlığa bağrıyoki imkansız yani. Dediğin uzmanlık alanını bi arkadaşımızda önerdi şuan hasta haftaya inş bi randevu alıp orayada gidicem çok teşekkür ederim.

Benimde bi çok kez bu aklıma geldi ama neden takip etmedim bilmiyorum bundan sonra edicem canım. Bir de dediğin bölümle alakalı biraz araştırıp iyi bir doktor bulup haftaya götürmeyi planlıyorum teşekkür ederim :))

herkese merhaba!
bu aralar uykuyla başımız dertte.
akşam 20.00 yada 20.30 gibi uyuyup sabah 8 9 gibi uyanırdı. gece tabi ki 3 4 kez bazen 5 kez uyandığı oluyordu.
şu 4 5 gündür gece saat 4 yada 5 gibi uyanıyor ve uykusunu almış bir şekilde kalkıyor oyun oynamak istiyor. çıldırcam uykumu alamadığım için ben de çok agrasif oluyorum . ne oldu bu çocuğa böyle sizler de uyku durumları nasıl ? 16 ayda artık gündüz tek uykuya geçilmesi gerektiğini söylemişti pınar sibirsky. bizde bazen 1 bazen 2 karışık gidiyoruz.

Bizde aynı durumdayız genelde aksam 7.30 8 gibi uyur son zamanlarda gece kez kalkar daha sonra sabah 7 gibi uyanırdı. Ama su 1 hafta 10 gundur gece 3.30 da kalktığımizda oluyor ve sabah işe gidiyorum. Artik yorgunluktan bayılma üzereyim. Eşim de yoğun Tempo çalıştığı için ona da kiyamiyorum. İnşallah bir An önce geçer bu durum

inşallah geçer ya bebekken daha iyiydi inan .havalar soğudu eskisi kadar dışarı çıkartamıyorum. anca 30 40 dk durup geri giriyoruz. fazla yorulmuyorlar diye düşünüyorum. gündüz uykusu nasıl tek uykuya geçtiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…