2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bizim deri testinde çıkmıştı diyet yaptık sonra tekrar test yapıldı deride çıkmadı doktor diyetimizi açtı. ama bizde kaşıntı oluyor doktor bebeklik egzamasi cildi kuru hassas dedi yediğinden değil çevresel faktörlerden cildi böyle dedi. diyet yaptığımız dönemde bile kaşıntı gecmemisti cilt kızarıklığı geçmişti ama.

Doktora göre alerji geçti ama cildi hassas olduğu için mi kaşıntı devam ediyor? Diyetle bunu kesinleştirdiniz mi? Eğer alerji bittiyse en azından beslenmesinde eksik kalmaz, çok güzel haber Nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Selam.. iki küçük canavarın peşinde koşturmaktan uzun zamandır fırsat bulamıyorum foruma girmeye.. bugün konusu açılınca B bursa_83 seni sormak için girdim cnm.. nasılsınız?

merhaba canim.
"nasilsiniz" sorusuna ne cevap verecegimi bilemiyorum artik,herkes soruyor,ben duruyorum,cevapsiz kaliyorum.

hayatimiz her gun ayni seylerle geciyor. bakimlar,ev duzeni,surekli bi camasir yikama hali,uykusuz geceler,sonucu beklenen testler,konulamayan teşhis.
bu sıkıntılarin icinde ufacik kalan enerjimizi emirimin gulumsemesine borcluyuz.
evde oldugu icin mutluyuz tabiki. emirim de mutlu. kafasini vücudunu tutamiyor hala. hep yatiyor.hastanedeki doneme gore biraz daha hareketlendi. kollarini biraz daha kaldiriyor. bacaklarinin altina destek koyarsak bacaklarini atiyor biraz. onun disinda pek bi ilerleme yok.
bu ay sonunda bi aksilik olmazsa ankarada bi hocaya goturecegiz emiri. artik bi teshis konsun istiyoruz. yapilan testler temiz cikiyor ama nedem cihaza bagli bilmek istiyoruz.
iste boyle canim..

diyet yaptığımız dönemde de kaşıntı oluyordu. döküntü bitmişti ama kaşıntı vardı. doktorda hassas cildi olur dedi. cildiyede çocukluk egzamasi 6 yaşına kadar surebilir dedi. yesende yemesende bu cildi böyle devam eder dedi. mustela bioderma böyle bi kaç markanın nemlendirilerini ve banyo ürünlerini deniyorum. bol bol nemlendiriyorum

Canım ,
Insallah daha da hareketlenir ,insallah bi teshis konulur ve bunun sonunda da bi tedavisi bulunur... ınsallah güZel günler görürsün oglunla... dilime yer etmissiniz her gece ettigim duada Emir var,eminin buradaki herkeste aynı sekilde..
Bu arada daha teshis konmadı biliyorum ama,cok denk geliyorum hindistan bebek ve cocuklarda kas geriligi gibi hastalıklarda cok tercih ediliyor ve basarlı sonuclar alanda cok var..gerci sende arastırmıssındır ,hoş daha bi teshis konmadan bir yol izleyemiyorsundur... umarım en yakın zamanda tedavisi bulunur ve Emir imiz iyi olur

Senden haber almak guzel.kuzunun harekerlenmesi sizinle mutlu olmasi cok tatli:) masallah.
Ankarada bahsettigin bir doktor vardi ona mi geleceksiniz? O kadar yol gelmisken bir de benim onerdigim doktora da gitseniz keske.yola cikma niyetiniz varken ben yazayim adini: prof dr ayse serdaroglu.belki arastirirsin.farkli iki doktorun yeniden degerlendirmesi faydali olabilir bakarsin o teshis koyabilir.yardimci olabilecegim bir mevzu olur mu? Yer yon konaklama ulasim vs.

Selam.. iki küçük canavarın peşinde koşturmaktan uzun zamandır fırsat bulamıyorum foruma girmeye.. bugün konusu açılınca B bursa_83 seni sormak için girdim cnm.. nasılsınız?
Selam.senden haber almak guzel...nasilsiniz kizlar iyi mi...sessiz bdirakmayin buralari sevgilerr

sagolasin canim,allah dua eden herkesten razi olsun.
evet artik emirimin nesi var bilmek istiyoruz. zaman geciyor. ilaci aşısı caresi varsa zaman kaybetmek istemiyoruz.

cok derinlemesine arastiramiyoruz canim cunku hastaligimiz ne bilmiyoruz.
genetik mi nörolojik mi metabolik mi bilmiyoruz. o yuzden internete girip neyi arastiracagimizi bilmiyoruz.
doktorlara sormuyoruz artik cunku verdikleri cevap hep ayni:sonuclari bekleyelim annesi.sonuclari bekleyelim babasi.
en korktugumuz sey ya tedavisi olan bir hastaliksa ve gec kaliyorsak. cunku boyle hastaliklarda erken mudahale ve ilac onemli. ama malesef sistem cok yavas.

hindistani duydum. gidecegimiz hoca suan hindistanda hatta. umarim dunyanin herhangi bir yerinde emirime sifa vardir. neresi olsa giderim.
yine de soyledigin icin sagol canim.biz de surekli yeni seyler ogreniyoruz.

evet canim bahsettigim hocarof. haluk topaloglu.
evet ayse hocayi demistin ama ordaki durum nasil olacak hic bilemiyorum canim.
biz buyuksehir belediyesine bi dilekce yazacagiz ankaraya bizi goturun diye. doktorumuz da yazacak. eger onay cikarsa belediyenin saglik islerinden,o zaman goturecekler ama gece kalmiyorlarmis.en fazla 5-6 saat bekleyip geri donuyorlarmis. bizim de ayni gun onlarla donup donmeyecegimiz belli degil. hoca yatis mi verecek yoksa ayni gun donecek miyiz hic bilmiyorum. zaten hocaya randevumuz 13.30da . muayenesi,isterse tahliller vs derken zaten mesai bitecek. baska hocaya gidebilir miyiz hic bilmiyorum.
bir de bu hocanin normalde ozel muayenehanesi var ama emiri oraya kabul etmek istemediler acil bir durum oluraa diye. muayenehane nin uzakligi hastaneye yarim saatmis. o yuzden bizi hacettepede gorecek. sadece persembe poliklinigi varmis. zaten cok yogun,surekli yurtdisinda. anca randevu bulabildik.
eger yatis verirse donmeden once ayarlayabilirsek imlan olursa dedigin hocaya gidebiliriz ama diyorum ya hicbir sey belli degil. kalacakmisiz gibi hazirlikli gelecegiz.bakalim.

oraya geldigimizde bir seye ihtiyacim olusa yazarim canim,sagolasin

Anladim canim.insallah hersey yolunda gider...su gibi aksin isiniz...hacettepe iyidir.icinize sinsin insallah.ayse hoca da kismetinizde varsa ona da gitmek nasip olsun kolaylikla.sag salim gelin ankaraya guzel haberlerle memleketinize dönun kuzunuzla.
dil cikaran emoji koymadim ama
Kiyamam sana ben..insallah en mutlu emojileri kullanicaz burda.ankaraya gelecegiz dedin ya benim icim ferahladi. Sanki yapilmasi gereken buydu gibi hissediyorum teshis konmadigi icin.acayip umitluyum.

B bursa_83 yazdıklarını okuyunca aklıma ne geldi biliyor musun. Bir ara bizim kızın da geçmeyen bir atopik dermatiti vardı. Ne yapdak boş hiçbirşey iyi gelmiyor, doktorlar çare bulamıyor. Bir arkadaşımız bize kehf suresinin ilk 10 ayetini 40 gün üst üste ara vermeden okumamızı, bu duanın bize bir yol açacağını söyledi ve bizim için tam da öyle oldu. Amerikadan bir krem bulduk, egzamalarına dua okuttuk hangisi iyi geldi bilemiyorum ama kehf suresinin faziletine inandım ben. Sen de hastalığın tanısını bulamıyoruz , o doktor bu doktor geziyoruz yazınca belki yolunuzu aydınlatır kehf suresi inşallah. Denemekten zarar gelmez, çektiğin sıkıntıları en derinden hissediyor, şifasını da tez zamanda bulmanızı diliyorum .

İnsallah sifası olsun ve bi an once yolunuzu cizin sizde... sonucları bize de yazarsın,belli mi olur belki birimizin farklı bi bilgisi ,tanıdıgı vs çıkar da yardımcı oluruz... Emir i öp,kokla bnm için.. kendinize iyi bakın cnm

amin sagolasin.
insallah bir sonuc alabiliriz canim. ne olabilecegine dair bir sey ogreniriz umarim. bir kapi acilir insallah kuzumun sifasi icin.

amin canim allah razi olsun.
paylastigin icin tesekkurler. insallah bize de bir sifa kapisi acar.

yazarim canim.
ummadigimiz yerden ummadigimiz birileri doktor konusunda tedavi konusunda yonlendirici olabiliyor.

Rabbim yolunuzu da bahtinizi da açık etsin canım inşallah artık sorularınız yanıt , evladiniz şifa bulur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…