Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah iyileşecek yavrun canım dualarım sizinle. sen de hep yaz buraya içinde tutmaaminnnnnn canim. allah razi olsun.
kuzum insallah bu dualarla iyilesecek. bi mucize bekliyorum..
inşallah iyileşecek yavrun canım dualarım sizinle. sen de hep yaz buraya içinde tutma
Yoğurdu be katarsak katalım ağzına sürmüyo bizede probiyotik verdi ama tadı çok kötü oluyo neye katarsak katalım zaten yiyen bi çocuk değil öyle oluca hiç yemiyo ama kefir içiyo az çokSelam , kusmasiyla ilgili bilemiyorum ama kabızlık ek gıdaya başladık başlayalı biz de de var . En son gittiğimiz doktor probiyotik toz verdi yoğurdunu ya da bisküvisine ya da muhallebisine karıştırıp kullandım daha iyi gibi . Tadı da meyveli olduğu için yediği besinin tadini acilastirmadi o yüzden rahat kullandık. Ayrıca doktor ev yapımı yoğurda önem verin o da probiyotik açısından çok zengin dedi. Bizde durum bu adını istersen yazarım doktorunuza danisirsiniz canım
Hep insanın aklımda acaba bişey var da biz mi göremiyoruz kalıyo. Liste yaptı bi doktor şunu yicek şunları yemicek diye ağzım açık doktora baktım dedim bunların hepsini yemesi imkansız yedirceksin diyo ağzı öyle bi kapatıyo çığlık çığlığa bağrıyoki imkansız yani. Dediğin uzmanlık alanını bi arkadaşımızda önerdi şuan hasta haftaya inş bi randevu alıp orayada gidicem çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, tabi ki hatırlıyorum yazdığını.
Reflü bizim de sorunumuzdu, reflü ilaçları azaltmıştı ama alerji için diyete başladığımda tamamen kesildi. Süt alerjisiyle ilgili bir araştırman oldu mı bilmiyorum ama biraz araştır istersen.
Mesela ne yediğinde daha çok kusuyor veya kabızlığı artıyor gözlemle. Hatta bunları not al, doktorla paylaşırsın. Çocuk doktorları, bazen uzmanlık gerektiren konuları ya hafife alıyor ya da görmezden geliyor halbuki basit bir çözümü olabiliyor hastalıkların.
Bir de sorununuzu uzman doktorun görmesi iyi olur çocuk gastroenteroloji uzmanına giderseniz çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Belki bizim bilmediğimiz çok basit bir hastalığı vardır, uzmanı çok daha iyi yardımcı olur.
Benimde bi çok kez bu aklıma geldi ama neden takip etmedim bilmiyorum bundan sonra edicem canım. Bir de dediğin bölümle alakalı biraz araştırıp iyi bir doktor bulup haftaya götürmeyi planlıyorum teşekkür ederim :))geçmiş olsun reflü alerjiyle ilgilide olabiliyor bi alerji doktoruna sorun isterseniz. arkadaşımında bebeği sürekli kabız oluyordu onunda bebeğinin laktoza karşı alerjisi cıktı. benim kızım alerjik malesef takip ettiğim sayfalardan aklımda kalmış bu yazdığınız şikayet. inşaallah öyle değildir ama mutlaka ihmal etmeden çocuk alerji yada cocuk gastroentroloji ye görünseniz iyi olur
Su gibi aksın isinizdoktordan onay yazisi aldik yola cikabilir diye,belediyeye verdik dün. simdi onay bekliyoruz ambulans vermeleri icin. randevumuz 29unda. insallah bi aksilik olmaz da geliriz.
Su gibi aksın isiniz
Aminnnnnnnnamiiiiiın canim insallah.
emirimin nesi oldugunu biri soylesin artik ya da onlar soyleyene kadar emirim nefes almaya baslasin
İnşallah, her ikisi de tez zamanda olsun.amiiiiiın canim insallah.
emirimin nesi oldugunu biri soylesin artik ya da onlar soyleyene kadar emirim nefes almaya baslasin
Amin inşallahamiiiiiın canim insallah.
aminn inşallahhhamiiiiiın canim insallah.
Aminnn inşaallah tez zamanda kavuşsun sağlığınaamiiiiiın canim insallah.
İnş cnm inş ö güzel günlerde yakındır inşamiiiiiın canim insallah.
Bizde aynı durumdayız genelde aksam 7.30 8 gibi uyur son zamanlarda gece kez kalkar daha sonra sabah 7 gibi uyanırdı. Ama su 1 hafta 10 gundur gece 3.30 da kalktığımizda oluyor ve sabah işe gidiyorum. Artik yorgunluktan bayılma üzereyim. Eşim de yoğun Tempo çalıştığı için ona da kiyamiyorum. İnşallah bir An önce geçer bu durumherkese merhaba!
bu aralar uykuyla başımız dertte.
akşam 20.00 yada 20.30 gibi uyuyup sabah 8 9 gibi uyanırdı. gece tabi ki 3 4 kez bazen 5 kez uyandığı oluyordu.
şu 4 5 gündür gece saat 4 yada 5 gibi uyanıyor ve uykusunu almış bir şekilde kalkıyor oyun oynamak istiyor. çıldırcam uykumu alamadığım için ben de çok agrasif oluyorum . ne oldu bu çocuğa böyle sizler de uyku durumları nasıl ? 16 ayda artık gündüz tek uykuya geçilmesi gerektiğini söylemişti pınar sibirsky. bizde bazen 1 bazen 2 karışık gidiyoruz.
inşallah geçer ya bebekken daha iyiydi inan .havalar soğudu eskisi kadar dışarı çıkartamıyorum. anca 30 40 dk durup geri giriyoruz. fazla yorulmuyorlar diye düşünüyorum. gündüz uykusu nasıl tek uykuya geçtiniz mi?Bizde aynı durumdayız genelde aksam 7.30 8 gibi uyur son zamanlarda gece kez kalkar daha sonra sabah 7 gibi uyanırdı. Ama su 1 hafta 10 gundur gece 3.30 da kalktığımizda oluyor ve sabah işe gidiyorum. Artik yorgunluktan bayılma üzereyim. Eşim de yoğun Tempo çalıştığı için ona da kiyamiyorum. İnşallah bir An önce geçer bu durum