2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
4 diş çıktı yenisi de yakın gibi görünüyor çok huysuz sürekli kaşınıyor dişleri.
Vakti gelince yürürler elbet, benim acelem yok :)

Gretchen Grundler canım UV korumalı yüzücü mayosuna baktım da şimdi biraz fazka kapalı ya denize girip çıktıkça üşütmez mi acaba
Denizden çıkartınca hemen değiştireceğim mayosunu, ıslak ıslak tutmam. Kendim de sevmem ıslak mayoyla durmayı, zararlı

Gelişimi iyiyse umursama. Benim kızım da çok yemiyor, zayıf da ama sağlıklı. O yüzden zerre umrumda değil. İlk 1 yaş temel besin anne sütü, bunu söyle laf etmeye çalışan olursa. Kendim de zayıf bir çocuktum, sağlıklıydım, sağlıklıyım. Onu da darlamaya niyetim yok.
Sen arkasında durursan kimse bir süre sonra laf edemez zayıf diye. Bebek dediğin illa topaç gibi olmak zorunda değil, bizim toplumun algısı bozuk.

Hanımlar merhaba kızımın pamuk prenses Doğum günü konseptini satıyorum ilgilenen varsa bana yazabilir

Merhaba kızlar.
Allah izin verirse ağustos başı bir yiğenim doğacak. Bana ağustos anneleri olarak kıyafet hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ağustosta yeni doğan bebeklerinizin ilk ay'ında en çok ne giydirdiniz? Mesela uzun kollu çıt çıtlı badi , altına patikli altlar yeterli olur mu ? Yoksa normal içi atletli hastane çıkışları mı daha kullanışlı. Ya da kısa kollu atletler mi almalı? ...
İki oğlum var ama biri ilk bahar biri kış doğumlu. Malum ağustos çok sıcak bir ay. Ona göre bebeğimize alışveriş yapalım.

ya çok tatlı bizimkide hemen hemen 11e yaklaştı büyük mü alıyım
baris da 10.5 kg falan. decathlondan 12-18 ay aldik biz uv filtreli mayolari. normal slip mayo 2 yas
kisa kollu citcitli zibin kullanmistim ben en cok. uzun kollu agustos sicagi icin bence cok fazla. sadece hastane icin 1 ya da 2 takim alabilirsiniz. kafalarindan terliyorlar ve yattiklari yer sirilsiklam oluyor. alt da giydirmemistim ben uzerine muslin ortuyordum.

Merhaba. Benim bebeğim zayıf doğduğu için en çok kullandığım şey 5li hastane çıkışı olarak satılan takımlar oldu. Uzuuun uzun giydi onları

Ben evde hep askılı çıtçıtlı giydirdim. Hastane ve bebeğin ilk haftası için hastane takımları kullanışlı ama çok sıcaklar için kısa kollu şeyler de bulunsun.
Bir de müslin her şey için kurtarıcı büyük boylarından alırsanız bol bol kullanırsınız. Neredeyse yaşı geldi, geçen gün yine aldım yaz geldiği için lazım olur diye.

Merhaba

Ben hep kısa kollu çıtçıtlı badi giydirdim,sadece ayagında genelde bi corabı hep bulndu,şapka ilk dogdugunda 1 saat anca basındaydı sonrasında o da cıktı bi daha hiç takmadık.bir de terletmeyen muslin bezler cok kullanıslıydı.

Kolsuz citcitli badi en çok kullandığımız şeydi ayağına da ince pamuklu çoraplar yarım kol ve kolsuz badi bolca bulundurun derim. İlk hastane günü hastane seti yeterli tabiki bir de zıbın altüst yedek takımınız olsun. Yine papali altlardan bulundurun hava değişimine göre ihtiyacınız olanı alırsınız ...

Maalesef toplumda tombul bebek sağlıklı bebek algısı var. Hiç kimseye kulak asmamak en doğrusu bence.

En çok kısa kollu çıtçıtlı body giydi benim kızım. Kolsuz giydiği de oldu ama eylül sonuna kadar alt giydirmedim hiç. Belki bazı akşamlar giydirmişimdir. Bebekler serinde daha iyi uyurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…