- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Biz şapka,simidi, mayoyu decathlondan aldık.11 kilo olduğu için 2 yaş aldık. Mayoyu giyince haşema giymiş gibi oldu
Biz şapka,simidi, mayoyu decathlondan aldık.11 kilo olduğu için 2 yaş aldık. Mayoyu giyince haşema giymiş gibi oldu
4 diş çıktı yenisi de yakın gibi görünüyor çok huysuz sürekli kaşınıyor dişleri.Atak dis hepsi birbirine karıştı yine, on disleri bekliyordum 3.ucunun ucu gorunurken bir baktim yanlar da çıkmış. Sizin Defne hanim nasıl annesiben ne zaman yürüyecekler diye sabırsızlıkla bekliyorum ama bizimkisi emeklemeyi çok sevdi yurumeye pek çalışmıyor :)
Denizden çıkartınca hemen değiştireceğim mayosunu, ıslak ıslak tutmam. Kendim de sevmem ıslak mayoyla durmayı, zararlıGretchen Grundler canım UV korumalı yüzücü mayosuna baktım da şimdi biraz fazka kapalı ya denize girip çıktıkça üşütmez mi acaba
Gelişimi iyiyse umursama. Benim kızım da çok yemiyor, zayıf da ama sağlıklı. O yüzden zerre umrumda değil. İlk 1 yaş temel besin anne sütü, bunu söyle laf etmeye çalışan olursa. Kendim de zayıf bir çocuktum, sağlıklıydım, sağlıklıyım. Onu da darlamaya niyetim yok.benim bebeğim hala çok az yiyor ek gıdaya yeni geçmiş gibiyiz emmeyi azaltıp yemeği mi çoğaltmalıyım bilemiyorum. Gelişimi gayet normal. Toplum olarak yeme içme olayını çok abartıyoruz bence, algılarımı yıkmaya çalışıyorum. Yetişkin bir insana bile avucu kadar besin alması yetecekken küçücük mideli bebeklere tıka basa yedirmeyince aç kaldı sanıyoruzİnsancıklar tombul tombul bebek olunca marifet sanıyor da sinirim bozuluyor. Bebek emdiği halde emzirmeyi bırakıp dayarsan mamayı tabi şişer.
Selamm nerelerdesin :)selam ahali
acikcasi tastismalardan sonra cok hevesim kalmamisti girip birseyler yazmaya. gerci baris ile ilgilenmekten hic bir seye vakit kalmiyor zatenSelamm nerelerdesin :)
baris da 10.5 kg falan. decathlondan 12-18 ay aldik biz uv filtreli mayolari. normal slip mayo 2 yasya çok tatlı bizimkide hemen hemen 11e yaklaştı büyük mü alıyım
kisa kollu citcitli zibin kullanmistim ben en cok. uzun kollu agustos sicagi icin bence cok fazla. sadece hastane icin 1 ya da 2 takim alabilirsiniz. kafalarindan terliyorlar ve yattiklari yer sirilsiklam oluyor. alt da giydirmemistim ben uzerine muslin ortuyordum.Merhaba kızlar.
Allah izin verirse ağustos başı bir yiğenim doğacak. Bana ağustos anneleri olarak kıyafet hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ağustosta yeni doğan bebeklerinizin ilk ay'ında en çok ne giydirdiniz? Mesela uzun kollu çıt çıtlı badi , altına patikli altlar yeterli olur mu ? Yoksa normal içi atletli hastane çıkışları mı daha kullanışlı. Ya da kısa kollu atletler mi almalı? ...
İki oğlum var ama biri ilk bahar biri kış doğumlu. Malum ağustos çok sıcak bir ay. Ona göre bebeğimize alışveriş yapalım.
Merhaba. Benim bebeğim zayıf doğduğu için en çok kullandığım şey 5li hastane çıkışı olarak satılan takımlar oldu. Uzuuun uzun giydi onlarıMerhaba kızlar.
Allah izin verirse ağustos başı bir yiğenim doğacak. Bana ağustos anneleri olarak kıyafet hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ağustosta yeni doğan bebeklerinizin ilk ay'ında en çok ne giydirdiniz? Mesela uzun kollu çıt çıtlı badi , altına patikli altlar yeterli olur mu ? Yoksa normal içi atletli hastane çıkışları mı daha kullanışlı. Ya da kısa kollu atletler mi almalı? ...
İki oğlum var ama biri ilk bahar biri kış doğumlu. Malum ağustos çok sıcak bir ay. Ona göre bebeğimize alışveriş yapalım.
Ben evde hep askılı çıtçıtlı giydirdim. Hastane ve bebeğin ilk haftası için hastane takımları kullanışlı ama çok sıcaklar için kısa kollu şeyler de bulunsun.Merhaba kızlar.
MerhabaMerhaba kızlar.
Kolsuz citcitli badi en çok kullandığımız şeydi ayağına da ince pamuklu çoraplar yarım kol ve kolsuz badi bolca bulundurun derim. İlk hastane günü hastane seti yeterli tabiki bir de zıbın altüst yedek takımınız olsun. Yine papali altlardan bulundurun hava değişimine göre ihtiyacınız olanı alırsınız ...Merhaba kızlar.
Biz yaptık canım.22 nisanda eğlenceli oluyor tavsiye ederimDiş buğdayı partisi yapan oldu mu acaba?
Bende yapıym dedim hediyelik fikri gelmiyor aklıma klişe şeylerden vermekte istemiyorumBiz yap
Biz yaptık canım.22 nisanda eğlenceli oluyor tavsiye ederim
Ben magnet verdim sadece.Çok birşeye gerek yok Zaten dogumgunlerine az kaldıBende yapıym dedim hediyelik fikri gelmiyor aklıma klişe şeylerden vermekte istemiyorum
Maalesef toplumda tombul bebek sağlıklı bebek algısı var. Hiç kimseye kulak asmamak en doğrusu bence.benim bebeğim hala çok az yiyor ek gıdaya yeni geçmiş gibiyiz emmeyi azaltıp yemeği mi çoğaltmalıyım bilemiyorum. Gelişimi gayet normal. Toplum olarak yeme içme olayını çok abartıyoruz bence, algılarımı yıkmaya çalışıyorum. Yetişkin bir insana bile avucu kadar besin alması yetecekken küçücük mideli bebeklere tıka basa yedirmeyince aç kaldı sanıyoruzİnsancıklar tombul tombul bebek olunca marifet sanıyor da sinirim bozuluyor. Bebek emdiği halde emzirmeyi bırakıp dayarsan mamayı tabi şişer.
En çok kısa kollu çıtçıtlı body giydi benim kızım. Kolsuz giydiği de oldu ama eylül sonuna kadar alt giydirmedim hiç. Belki bazı akşamlar giydirmişimdir. Bebekler serinde daha iyi uyurlar.Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?