• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cadillactan bi tık daha küçükmüş sanırım ama yine de büyük bi araba evet. Bebekle zor oluyor mu tek başınayken?
Evet tek elle açılıp kapanabilen bi araba değil ve çok ağır. Bagaja koyarken her yerim toz oluyor.
Biz kanz fernanda travel sist aldik _Bayankus_ _Bayankus_ dedigi gibi bagaj iptal.cok imreniyordum.oglan rahat benim muradim oldu ama babaya eziyet.cok ciddiyim arabayi buyuttuk.simdiki aklim olsa baston travel sist alirdim.chicco lite way ya da casual in vista sanirim.bu itirafimi esim duysa evliligim sarsilir:)))) chicco ve casual in baston travel sist fiyatlari daha uygun.hem fiyat hem konfor...
Kessssinlikle katılıyorum. Sonuçta ilk 6 ay çok fazla araba kullanılmıyor. Yada bizim için öyleydi. Asıl şimdi kullanıyoruz parka bahçeye yürüyüşe çıkarken falan. Cadillac pratik değil ama rahat . 5 yatış pozisyonu var. Şimdiki aklım olsa baston alırdım.

Doğum günü kutlu olsun topiğin ablasının :KK200: daha dün gibi senden haber beklediğimiz gün, zaman çok hızlı geçiyor. İnşallah , mutlu, sağlık, huzurlu, güzel bir ömrü olsun İrem kızın :KK200:
Sagol cnm :KK200:evt vakit cok cabuk geciyor hele cocuk oluncaya kadar ne cok zamanimiz varmis ve hayat ne yavasmis...

Biz kanz fernanda travel sist aldik _Bayankus_ _Bayankus_ dedigi gibi bagaj iptal.cok imreniyordum.oglan rahat benim muradim oldu ama babaya eziyet.cok ciddiyim arabayi buyuttuk.simdiki aklim olsa baston travel sist alirdim.chicco lite way ya da casual in vista sanirim.bu itirafimi esim duysa evliligim sarsilir:)))) chicco ve casual in baston travel sist fiyatlari daha uygun.hem fiyat hem konfor...
Causal Vista çok daha fazla ihtiyacımı karşılıyor baston olduğu için. Hem baston hem travel sistem arıyordum önce ama sadece chicco liteway plus buldum ve denediğimde çok ağır geldiğinden vazgeçmiştim. Ama bu ürün hoşuma gitti odağımı buna kaydırabilirim. Kullanan biliyor musunuz memnunlar mı pek bilinen bi ürün değil sanırım.

Teşekkür ederim :)

Causal Vista çok daha fazla ihtiyacımı karşılıyor baston olduğu için. Hem baston hem travel sistem arıyordum önce ama sadece chicco liteway plus buldum ve denediğimde çok ağır geldiğinden vazgeçmiştim. Ama bu ürün hoşuma gitti odağımı buna kaydırabilirim. Kullanan biliyor musunuz memnunlar mı pek bilinen bi ürün değil sanırım.

Teşekkür ederim :)
Chicco dan hafif mi bilemiyorum.tanidik kullanan biri yok ama avm lerde parklarda falan bizden rahat geziyorlar inip biniyorlar ona eminim:) bordosu da var mavisi de...chicco lite way kullanan tanidiklarim var ama cok cok memnn.bence hangisinun fiyati uygunsa onu al ikisi arasibda kalirsan
Ricaederim.saglikla kucaginiza alin yavrunuzu ins

Chicco dan hafif mi bilemiyorum.tanidik kullanan biri yok ama avm lerde parklarda falan bizden rahat geziyorlar inip biniyorlar ona eminim:) bordosu da var mavisi de...chicco lite way kullanan tanidiklarim var ama cok cok memnn.bence hangisinun fiyati uygunsa onu al ikisi arasibda kalirsan
Ricaederim.saglikla kucaginiza alin yavrunuzu ins
Bi mağazada denerim almadan mutlaka hoşuma gitti travel kadar albenisi olmasa da rahat kullanımı daha iyi sonradan pişman olmak istemiyorum. Chiccoda aklım kalmıştı ama ağır olunca istemeden de olsa vazgeçtim umarım öyle değildir.

Tekrar teşekkürler güzel bi tavsiye oldu benim için, Allah bağışlasın sizin yavrunuzu :)

Bi mağazada denerim almadan mutlaka hoşuma gitti travel kadar albenisi olmasa da rahat kullanımı daha iyi sonradan pişman olmak istemiyorum. Chiccoda aklım kalmıştı ama ağır olunca istemeden de olsa vazgeçtim umarım öyle değildir.

Tekrar teşekkürler güzel bi tavsiye oldu benim için, Allah bağışlasın sizin yavrunuzu :)
Casual vista da travel sist diye biliyorum.otokoltugu&anakucagi var yani...Albenili seyler cogu zaman yaniltici oluyor.konfor onemli ki benve chicco ve casualin baston travelleri hic de vasat degil
Rica ederim.Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin

Casual vista da travel sist diye biliyorum.otokoltugu&anakucagi var yani...Albenili seyler cogu zaman yaniltici oluyor.konfor onemli ki benve chicco ve casualin baston travelleri hic de vasat degil
Rica ederim.Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin

Vistanin anakucagi travel ama puset baston olarakta kullanılıyor. Cikartilabiliyorda liteway gibi değil sanırım tek fark o birde yariyariya hafif diye gördüm.

Mağazada deneyip karar vereceğim sanırım netten bakmaya karar verilecek şey değil.

Vistanin anakucagi travel ama puset baston olarakta kullanılıyor. Cikartilabiliyorda liteway gibi değil sanırım tek fark o birde yariyariya hafif diye gördüm.

Mağazada deneyip karar vereceğim sanırım netten bakmaya karar verilecek şey değil.
7 ay anakucagini kullandik hic puset kullanmadik.oturmaya baslayinca baston size yetecektir.bakmadan almayin yine de tabi

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Merhaba hayırlı olsun şimdiden. Ben Travel sistem kesinlikle önermiyorum. 6 ay zor dayandık. Bagaj ve belimizi iptal oldu. Bizde küçük,hafif,konforlu baston için baya araştırma yaptık. Mini Cooper için üretilen easywalker diye bir baston aldık ve çok memnunum.Ebebeklerde var. Normal bastonlara göre biraz pahalı ama Travel sisteme göre çok uygun.

Merhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızımin:anne: artik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun :KK200:
Nice sağlıklı,mutlu,birlikte yıllarınız olsun.

Ben prego 2074 aldim baston cok nemnunum kendi basima gidecegim yere gidiyorum hafif hemde yer kaplamiyor fiyat olarak uygunda

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Ben Chipolino rio bueno kullanıyorum. Chicco lite way düşünüyodum Eminönü nde ona bakarken chipolino yu gördüm ve daha kullanışlı geldi, fiyat olarakta bi tık daha uygundu. Bakma fırsatınız olursa tavsiye edebilirim

Yoyko travel sistem aldım görüntü süper bakan bir daha bakıyor ama kullanışlılık sıfır. Benim açımdan da bebek için de. :/ pişmanım.

Merhabalar,

Biz başta alırken Nuna aldık. Oldukça hafif ve tek elle açıp kapatıyorum. Çok memnunum iyi ki bunu almışım diyorum. Hazırlık yaparken acabalarım vardı ama kullanım yönünü tecrübe ettikten sonra bebekle oldukça kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Back