• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cümleten iyi bayramlar güzel anneler :KK200: biz bu hafta yoğun geciriyoruz taşınma telaşı bayram gezmesi arkadaşımın nişanı ve minik oğlumuzun minik yaramazlıkları :confused: elimde sihirli bir değnek olsa sallasan da tüm eşyalar yerli yerine yerleşmiş ev pırıl pırıl olabilse :uykucu:

Herkese iyi bayramlar dileyerek direkt konuya giriyorum. Bir haftadır deniz de bizde ıykusuzluktan bitik durumdayız. Gündüz uykusunda herşey yolunda. Gecede düzenimiz güzeldi. Fakat bir anda herşey değişti 10 aydır yaşamadığımız uykusuzluğu şimdi yaşıyoruz. Sabah 4.30 5.00 gibi uyanıyor. Ve bir daha uyumuyor. Daha doğrusu uyuyamıyor uykuya dalamıyor gözleri kapalı uyumak için o da çırpınıyor ama olmuyor. Sabah 10.30 da normalde ilk gündüz uykusunu uyuyordu yine o saate kadar uyanık kalıyor. Yapabileceğim her şeyi yaptım. Şimdi baktım yine atak zamanıymış ve epey uzun bir ay kadar. Kimse şu aralar yazmamış böyle bişey acaba başka bir sıkıntısımı var. Bayramdan sonra hemen doktoruna götürücem. Tekrar herkese iyi bayramlarrr:)
Çok iyi anliyorum seni :KK8:Bizim en uykusuz zamanlarımız diş çikarma zamanları oluyor ve bu bazen cok uzun surebiliyor:işsiz: baska bir rahatsızlık gözlemlemediysen düzelecektir insallah.

Bizde de uykuya zor dalma var, 3. Dis cikti cikacak derken birden üst yan disler de çıkmış..

Ön dişlerden önce mi çıkmış yan dişler? Uykuya zor dalması ataktan olabilir bu ara uzun yıpratıcı bir ataktayız bizde denvar aynı sorun bir de dişlerden olabilir.
Atak dis hepsi birbirine karıştı yine, on disleri bekliyordum 3.ucunun ucu gorunurken bir baktim yanlar da çıkmış. Sizin Defne hanim nasıl annesi ;) ben ne zaman yürüyecekler diye sabırsızlıkla bekliyorum ama bizimkisi emeklemeyi çok sevdi yurumeye pek çalışmıyor :)

Bizde de uykuya zor dalma var, 3. Dis cikti cikacak derken birden üst yan disler de çıkmış..

Diş döneminde bizimde dönem dönem uykuya zor dalma ve gece ağlama krizleri oluyor ama çok şükür en azından uyku süreleri aynı oluyor ben de akşam uyku öncesi banyo ile rahatlatıyorum daha rahat dalıyor uykuya çok şükür . Bizimde 6 dişimiz çıktı alt 2 üst 4 tane . Bizde yeni girdik atak haftalarına bugün huysuzluk tavan güzel bir hoşgeldin oldu.

Diş döneminde bizimde dönem dönem uykuya zor dalma ve gece ağlama krizleri oluyor ama çok şükür en azından uyku süreleri aynı oluyor ben de akşam uyku öncesi banyo ile rahatlatıyorum daha rahat dalıyor uykuya çok şükür . Bizimde 6 dişimiz çıktı alt 2 üst 4 tane . Bizde yeni girdik atak haftalarına bugün huysuzluk tavan güzel bir hoşgeldin oldu.
Aynen canım yine de uyku süreleri guzel düzeni bozmamak icin uğraşıyoruz en azindan gecici bir donem bakalim bu atak döneminde neler yapacaklar, geçen atak doneminde bir anda gelişti bunda da yururler ins.

benim bebeğim hala çok az yiyor ek gıdaya yeni geçmiş gibiyiz emmeyi azaltıp yemeği mi çoğaltmalıyım bilemiyorum. Gelişimi gayet normal. Toplum olarak yeme içme olayını çok abartıyoruz bence, algılarımı yıkmaya çalışıyorum. Yetişkin bir insana bile avucu kadar besin alması yetecekken küçücük mideli bebeklere tıka basa yedirmeyince aç kaldı sanıyoruz:( İnsancıklar tombul tombul bebek olunca marifet sanıyor da sinirim bozuluyor. Bebek emdiği halde emzirmeyi bırakıp dayarsan mamayı tabi şişer. :ukala:

Arkadaslar merhaba.nasilsiniz.benim oglanin adim atmaya niyeti yok.yurutec aldik.biz ona gel gel diyecegimize o bize gel gel diyor.
Bizde böyleyiz cnm hiç azimli değil hoş bizimde acelemiz yok . aman zaman canları. Ne zaman isterse o zaman yürürler

Aynen canım yine de uyku süreleri guzel düzeni bozmamak icin uğraşıyoruz en azindan gecici bir donem bakalim bu atak döneminde neler yapacaklar, geçen atak doneminde bir anda gelişti bunda da yururler ins.
İnşallah canım şimdi sıralıyor emekliyor dört gözle bekliyorum yürümesini.

Back