- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anliyorum seni Bizim en uykusuz zamanlarımız diş çikarma zamanları oluyor ve bu bazen cok uzun surebiliyor baska bir rahatsızlık gözlemlemediysen düzelecektir insallah.Herkese iyi bayramlar dileyerek direkt konuya giriyorum. Bir haftadır deniz de bizde ıykusuzluktan bitik durumdayız. Gündüz uykusunda herşey yolunda. Gecede düzenimiz güzeldi. Fakat bir anda herşey değişti 10 aydır yaşamadığımız uykusuzluğu şimdi yaşıyoruz. Sabah 4.30 5.00 gibi uyanıyor. Ve bir daha uyumuyor. Daha doğrusu uyuyamıyor uykuya dalamıyor gözleri kapalı uyumak için o da çırpınıyor ama olmuyor. Sabah 10.30 da normalde ilk gündüz uykusunu uyuyordu yine o saate kadar uyanık kalıyor. Yapabileceğim her şeyi yaptım. Şimdi baktım yine atak zamanıymış ve epey uzun bir ay kadar. Kimse şu aralar yazmamış böyle bişey acaba başka bir sıkıntısımı var. Bayramdan sonra hemen doktoruna götürücem. Tekrar herkese iyi bayramlarrr:)
Ön dişlerden önce mi çıkmış yan dişler? Uykuya zor dalması ataktan olabilir bu ara uzun yıpratıcı bir ataktayız bizde denvar aynı sorun bir de dişlerden olabilir.Bizde de uykuya zor dalma var, 3. Dis cikti cikacak derken birden üst yan disler de çıkmış..
Atak dis hepsi birbirine karıştı yine, on disleri bekliyordum 3.ucunun ucu gorunurken bir baktim yanlar da çıkmış. Sizin Defne hanim nasıl annesi ben ne zaman yürüyecekler diye sabırsızlıkla bekliyorum ama bizimkisi emeklemeyi çok sevdi yurumeye pek çalışmıyor :)Ön dişlerden önce mi çıkmış yan dişler? Uykuya zor dalması ataktan olabilir bu ara uzun yıpratıcı bir ataktayız bizde denvar aynı sorun bir de dişlerden olabilir.
Yaaa çok güldüm bunaArkadaslar merhaba.nasilsiniz.benim oglanin adim atmaya niyeti yok.yurutec aldik.biz ona gel gel diyecegimize o bize gel gel diyor.
Bizde de uykuya zor dalma var, 3. Dis cikti cikacak derken birden üst yan disler de çıkmış..
Aynen canım yine de uyku süreleri guzel düzeni bozmamak icin uğraşıyoruz en azindan gecici bir donem bakalim bu atak döneminde neler yapacaklar, geçen atak doneminde bir anda gelişti bunda da yururler ins.Diş döneminde bizimde dönem dönem uykuya zor dalma ve gece ağlama krizleri oluyor ama çok şükür en azından uyku süreleri aynı oluyor ben de akşam uyku öncesi banyo ile rahatlatıyorum daha rahat dalıyor uykuya çok şükür . Bizimde 6 dişimiz çıktı alt 2 üst 4 tane . Bizde yeni girdik atak haftalarına bugün huysuzluk tavan güzel bir hoşgeldin oldu.
Bizim oğlan boğazına düşkün olduğu için ilk adımını meyve tabağına doğru attı sizde bir deneyin.Arkadaslar merhaba.nasilsiniz.benim oglanin adim atmaya niyeti yok.yurutec aldik.biz ona gel gel diyecegimize o bize gel gel diyor.
Kumanda ve cep telefonu duskunu ama onlar bile care olmadi:)Bizim oğlan boğazına düşkün olduğu için ilk adımını meyve tabağına doğru attı sizde bir deneyin.
Bizde filtreli mayo aldık.Denizden çıkınca çıkarıp tshirt giydiririm diye düşünüyorum.Gretchen Grundler canım UV korumalı yüzücü mayosuna baktım da şimdi biraz fazka kapalı ya denize girip çıktıkça üşütmez mi acaba
Bizde böyleyiz cnm hiç azimli değil hoş bizimde acelemiz yok . aman zaman canları. Ne zaman isterse o zaman yürürlerArkadaslar merhaba.nasilsiniz.benim oglanin adim atmaya niyeti yok.yurutec aldik.biz ona gel gel diyecegimize o bize gel gel diyor.
Evet oda olabilir mantklı:) siz nerden aldnz acaba Lcw dede varmış geçen gün tesadüfen gördümBizde filtreli mayo aldık.Denizden çıkınca çıkarıp tshirt giydiririm diye düşünüyorum.
Biz şapka,simidi, mayoyu decathlondan aldık.11 kilo olduğu için 2 yaş aldık. Mayoyu giyince haşema giymiş gibi olduEvet oda olabilir mantklı:) siz nerden aldnz acaba Lcw dede varmış geçen gün tesadüfen gördüm
İnşallah canım şimdi sıralıyor emekliyor dört gözle bekliyorum yürümesini.Aynen canım yine de uyku süreleri guzel düzeni bozmamak icin uğraşıyoruz en azindan gecici bir donem bakalim bu atak döneminde neler yapacaklar, geçen atak doneminde bir anda gelişti bunda da yururler ins.