2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nice guzel saglikli huzurlu mutlu basarili kaygisiz anneli babali ömru olsun insallah

Nice sağlıklı mutlu yılları olsun . İyi ki doğmuşş

Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah .. hayırlı başarılı şanslı upuzun ömrü olsun

İyi ki dogmus biziiim minnoş ablamızzz Hepimizin yavrusu saglıkla,mutlulukla ,huzurla büyüsünler... Allah acılarını göstermesin..
Tekrar mutlu yıllar prensesimizzz

İyi ki dogmus biziiim minnoş ablamızzz Hepimizin yavrusu saglıkla,mutlulukla ,huzurla büyüsünler... Allah acılarını göstermesin..
Tekrar mutlu yıllar prensesimizzz
Insallah cnm hepimiz nice yaşlarini gorelim insallah refah seviyesi yuksek bir ulkede yasasinlar zorluk cekmesinler

Merhaba canım. Grubumuzun ilk bebeği iremkuş un doğum günü kutlu olsun. Mutlu bir ömrü olsun.

doğum günü kutlu olsun İrem'in..hep birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşallah

İyi ki doğdu iremcik tüm ailesiyle sağlıkla huzurlu mutlulukla büyür

Doğum günü kutlu olsun topiğin ablasının daha dün gibi senden haber beklediğimiz gün, zaman çok hızlı geçiyor. İnşallah , mutlu, sağlık, huzurlu, güzel bir ömrü olsun İrem kızın

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Biz cadillac kullanıyoruz bagaj iptal . Birazda ağır bi model. Quantumda aynı ebatlarda yanılmıyorsam. Tek başıma baya zor açıp kapatıyorum.

Biz cadillac kullanıyoruz bagaj iptal . Birazda ağır bi model. Quantumda aynı ebatlarda yanılmıyorsam. Tek başıma baya zor açıp kapatıyorum.
Cadillactan bi tık daha küçükmüş sanırım ama yine de büyük bi araba evet. Bebekle zor oluyor mu tek başınayken?

Merhabalar,

Biz kanz fernanda travel sist aldik _Bayankus_ dedigi gibi bagaj iptal.cok imreniyordum.oglan rahat benim muradim oldu ama babaya eziyet.cok ciddiyim arabayi buyuttuk.simdiki aklim olsa baston travel sist alirdim.chicco lite way ya da casual in vista sanirim.bu itirafimi esim duysa evliligim sarsilir:)))) chicco ve casual in baston travel sist fiyatlari daha uygun.hem fiyat hem konfor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…