2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz daha ilk adım ayakkabısı almadık. Şuan 19 numara giydiği bi ayakkabısı var dışarı çıkarken falan giydiriyorum. Kaç numara almalıyım 19mu 20 mi kafam çok karışık
Biz ayakkabi almadik daha yavrum corapla gidiyor her yere...tam niyet ettik ctsi gunu cigli kipada ceyo ya girdik.oranin sahibi yurumeye baslamadan ayakkabi giydirmeyin ayagini sekle sokmaya calismayin dedi.corapla gezsin dedi.bir magazada 19 numara bile buyuk geldi.alsaydik 19 numara alacaktik

Biz daha ilk adım ayakkabısı almadık. Şuan 19 numara giydiği bi ayakkabısı var dışarı çıkarken falan giydiriyorum. Kaç numara almalıyım 19mu 20 mi kafam çok karışık
Ben 19 no aldım,cok az onden payı var zaten öyle de olması gerekiyor tam ayagına yapısmamalı ve yumusak tabanlı olmalı.ayakkabıyı ikiye büktügünde katlanmalı.sert taban zararlı.zaten bizde aldık ama çok az giyiyor,en saglıklısı corapla dolanması..

Stan smithlerden kullanıyor bazıları oda baya yumuşak o tarz bişey almak istiyorum 19 no bi deneyelim bakalım duruma göre artık .:)

Herkese iyi bayramlar dileyerek direkt konuya giriyorum. Bir haftadır deniz de bizde ıykusuzluktan bitik durumdayız. Gündüz uykusunda herşey yolunda. Gecede düzenimiz güzeldi. Fakat bir anda herşey değişti 10 aydır yaşamadığımız uykusuzluğu şimdi yaşıyoruz. Sabah 4.30 5.00 gibi uyanıyor. Ve bir daha uyumuyor. Daha doğrusu uyuyamıyor uykuya dalamıyor gözleri kapalı uyumak için o da çırpınıyor ama olmuyor. Sabah 10.30 da normalde ilk gündüz uykusunu uyuyordu yine o saate kadar uyanık kalıyor. Yapabileceğim her şeyi yaptım. Şimdi baktım yine atak zamanıymış ve epey uzun bir ay kadar. Kimse şu aralar yazmamış böyle bişey acaba başka bir sıkıntısımı var. Bayramdan sonra hemen doktoruna götürücem. Tekrar herkese iyi bayramlarrr:)

Benim ikizlerde ayni canim 22 sinde 10 aylik olucaz gunduz normal ama gece uyku yok 12 de anca yatiyor 10 dk sonra uyaniyor 3 te yatiyor gun isigi gorunce tekrar kalkiyor kafayi yemek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…