• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebislere neler yediriyorsunuz,Özellikle akşam ne yedirecegimi bulamıyorum birazcık tarif bekliyorum sizden

Herkese merhaba
Bu kez kendi başıma gelen bir şeyi sormak istiyorum . Dün akşamüstü vücudumun vn ve arka kısmında kızarıklıklar olmaya başladı leke leke her yerimde var bugün bacaklarima doğru yayılmaya başladı. Başta önemsemedi belki sıcaktandir dedim ama geçmek yerine yayılıyor . Kaşıntı yok hafif yanma hissediyorum böyle ateş basıyor sanki.. böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Cildiyeye gideceğim için mesai gününü bekliyorum ama ne bu anlamadım :KK43:
Gittin mi doktora göremedim yazdığını geçmiş olsun sen demi altıncı hastalık oldun acaba :KK17:

Kizlar genelde ikinci cocugu olanların büyükleri 4 5 yaşlarında size birşey sorucam şimdi büyük kızım oto koltugunda oturuyor ana kucağı ufaga küçük gelmeye basladı oto koltuğuna geçmemiz lazım siz ne yaptınız yenimi aldınız yoksa buyugunkinimi kullancaksiniz. Ama kızımda hala oturuyor daha ne kadar otururlar

Gittin mi doktora göremedim yazdığını geçmiş olsun sen demi altıncı hastalık oldun acaba :KK17:
Gittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...

Kızlar bebislere neler yediriyorsunuz,Özellikle akşam ne yedirecegimi bulamıyorum birazcık tarif bekliyorum sizden
Kendimize yaptigim sebze ya da bakliyatlardan ona da tuzsuz salcasiz (domatesli zeytinyağlı) pişiriyorum az az yiyiyor eğer yiyemeyecegi bir şeyse çorba yapıyorum canım

Gittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...

Cok gecmis olsun canım

Merhaba herkese . Bebeğine güneş koruyucu krem kullanan var mı ? Yakın zamanda tatile çıkıcaz bi doktorun yazısına denk geldim . Sakın bebeklerinizr o kremlerden kullanöayın toksik madde dolu içi yazmış sizler ne düşünüyorsunuz acaba?

Bizde bayramdan sonra çıkıcaz.sebamed aldım.krem sürmezsekte çok yanarlar.ciltleri çok hassas.
Mecbur kullanıcam ben.

Merhaba herkese . Bebeğine güneş koruyucu krem kullanan var mı ? Yakın zamanda tatile çıkıcaz bi doktorun yazısına denk geldim . Sakın bebeklerinizr o kremlerden kullanöayın toksik madde dolu içi yazmış sizler ne düşünüyorsunuz acaba?
Mustela aldik 50 faktor bizim doktorumuz da kullanmadan cikarmayin gunese dedi

Canim gecmis olsun burada internet skntili her girdigimde birsey yazabildim ikinci icin sayfa acilmadi.ben de strese bagli olabilecegini dusunuyorum

Ben trukid water and play ini aldım 30 faktorlu.asırı alerjik deilse gunese 50 ye gerek yok dedi doktorum ve bi cok arkadsımın doktoru böyle söylüyor,50 faktorlulerde kimyasal oranı yıksekmiş. Araştırdım en uygunu bu geldi,en cok önerilende buydu bana Seron44 Seron44

Kızlar bilginize

Eklentiler

• IMG_9277.JPG
    IMG_9277.JPG
    84,6 KB · Görüntüleme: 71
Geçmiş olsun geçmiştir insallah

Kızlar benim kızım çok terliyo hastalığı atlatıyo gibi ama ne yaparsam yapayım terlemesine engel olamıyorum. Keçiboynuzu pekmezi veeiyom kan ilacını düzenli veriyom ki kansızlıktansa çocuk terlemesine diye ama yine terliyo bide havalarda iyice ısındı. Aklına bişe gelen var mı gece uyurken emerken çok terliyo özellikle uyurken. Şu an 10 aylık sanırım sekizinci dişide yolda.

Kızlar benim kızım çok terliyo hastalığı atlatıyo gibi ama ne yaparsam yapayım terlemesine engel olamıyorum. Keçiboynuzu pekmezi veeiyom kan ilacını düzenli veriyom ki kansızlıktansa çocuk terlemesine diye ama yine terliyo bide havalarda iyice ısındı. Aklına bişe gelen var mı gece uyurken emerken çok terliyo özellikle uyurken. Şu an 10 aylık sanırım sekizinci dişide yolda.
Benim oglumun da emerken basi cok terliyor.bu anormal bir durum degil bence.artik havalar da sicak.uyandiginda da terli oluyor basi.ama yegenlerim ya da gordugum baska diger bebekler de oyleydi.bol su icirmeye calisiyorum vucudu susuz kalmasin diye.

Back