- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Bizim doktorumuz biodermanın mineral filtreli güneş kremini tavsiye etti.Bende almak istiyoistiyodum ama internette hep kimyasal kullanmayın,yarardan çok zarar verirsiniz yazıyor kafam karıştı beklemedeyim hala
Gittin mi doktora göremedim yazdığını geçmiş olsun sen demi altıncı hastalık oldun acabaHerkese merhaba
Bu kez kendi başıma gelen bir şeyi sormak istiyorum . Dün akşamüstü vücudumun vn ve arka kısmında kızarıklıklar olmaya başladı leke leke her yerimde var bugün bacaklarima doğru yayılmaya başladı. Başta önemsemedi belki sıcaktandir dedim ama geçmek yerine yayılıyor . Kaşıntı yok hafif yanma hissediyorum böyle ateş basıyor sanki.. böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Cildiyeye gideceğim için mesai gününü bekliyorum ama ne bu anlamadım
Gittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...Gittin mi doktora göremedim yazdığını geçmiş olsun sen demi altıncı hastalık oldun acaba
Kendimize yaptigim sebze ya da bakliyatlardan ona da tuzsuz salcasiz (domatesli zeytinyağlı) pişiriyorum az az yiyiyor eğer yiyemeyecegi bir şeyse çorba yapıyorum canımKızlar bebislere neler yediriyorsunuz,Özellikle akşam ne yedirecegimi bulamıyorum birazcık tarif bekliyorum sizden
Gittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...
Sağol canım teşekkür ederimCok gecmis olsun canım
Merhaba herkese . Bebeğine güneş koruyucu krem kullanan var mı ? Yakın zamanda tatile çıkıcaz bi doktorun yazısına denk geldim . Sakın bebeklerinizr o kremlerden kullanöayın toksik madde dolu içi yazmış sizler ne düşünüyorsunuz acaba?
Mustela aldik 50 faktor bizim doktorumuz da kullanmadan cikarmayin gunese dediMerhaba herkese . Bebeğine güneş koruyucu krem kullanan var mı ? Yakın zamanda tatile çıkıcaz bi doktorun yazısına denk geldim . Sakın bebeklerinizr o kremlerden kullanöayın toksik madde dolu içi yazmış sizler ne düşünüyorsunuz acaba?
Canim gecmis olsun burada internet skntili her girdigimde birsey yazabildim ikinci icin sayfa acilmadi.ben de strese bagli olabilecegini dusunuyorumGittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...
Sağol canım evet öyle olma ihtimali yüksek son zamanlarda çok stresliyim fazla takıyorum ..Canim gecmis olsun burada internet skntili her girdigimde birsey yazabildim ikinci icin sayfa acilmadi.ben de strese bagli olabilecegini dusunuyorum
Merhaba herkese . Bebeğine güneş koruyucu krem kullanan var mı ? Yakın zamanda tatile çıkıcaz bi doktorun yazısına denk geldim . Sakın bebeklerinizr o kremlerden kullanöayın toksik madde dolu içi yazmış sizler ne düşünüyorsunuz acaba?
Geçmiş olsun geçmiştir insallahGittim dün canım epey azaldı kırmızılıklar. Muayene etti , viral enfeksiyondan kaynaklanabilir dedi biraz boğazimda şişlik farketti. Ama yine de tam bir anlam veremedi ürtiker gibi görünüyor dedi strese bağlı olma ihtimali yüksek . Kan tahlili istedi enfeksiyon bakacak demir eksikliğine bakılacak ona göre net teşhis koyularak sanırım böyle garip bir sey... Ben de suphelendim ama kaşıntı ateş vs. Yaşamadım kırmızılıklar dokulmedi de böyle damar damar içten göründü şimdi kayboluyor. Sadece ilk gün çok yorgun hissettim ve yanma hissi vardı ...
Hicbirsey kalmamıştı gittiğimde semsiyeli simit alcaktimKızlar bilginize
Sağol canım geçti şükür lekeler taşınma telaşımiz var kan veremedim daha taşındıktan sonra tahlil yaptırıcam bakalimGeçmiş olsun geçmiştir insallah
Benim oglumun da emerken basi cok terliyor.bu anormal bir durum degil bence.artik havalar da sicak.uyandiginda da terli oluyor basi.ama yegenlerim ya da gordugum baska diger bebekler de oyleydi.bol su icirmeye calisiyorum vucudu susuz kalmasin diye.Kızlar benim kızım çok terliyo hastalığı atlatıyo gibi ama ne yaparsam yapayım terlemesine engel olamıyorum. Keçiboynuzu pekmezi veeiyom kan ilacını düzenli veriyom ki kansızlıktansa çocuk terlemesine diye ama yine terliyo bide havalarda iyice ısındı. Aklına bişe gelen var mı gece uyurken emerken çok terliyo özellikle uyurken. Şu an 10 aylık sanırım sekizinci dişide yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?