9.5 kilo yani yine sanki buyuk kullandigimiz bez.alt siniri 9 kilo bezin.5 numaraya gecelim madem boyleCanım kilosu kaç ? Biz bayaaaadır aktif bebek 5 kullanıyoruz. Büyük olması daha iyi oluyor bence rahat ediyor içinde.
Ankarada olsak kesin sadece aktivite masasi alalim derdim.ama simdi cocuk hep arabasina bagli icim sizliyor.yazlik cok buyuk degil kv rahmetli acayip acayip gereksiz esya doldurmus.atmaya kalksam esim ve kayin birader duvar gibi dikiliyorlar eltimle onumuze.inanin titizligimden sakindigimdan degil yere koymamam.ama cocugun kaslarinin da gelismesi lazim.belki yurutec hayatina biraz renk katar verandada.aktivite masasi da alalim.Bizde almayı düşünmüştük ama doktor kesinlikle almayın deyince almadık .Koltuğa tutunuyor birde aktivite masasının ayaklarını çıkarmadan ayakta tutunarak oynuyor. Sıralama Bizdede yok.
Biz 8.5 kilodan beri 5numara kullanıyoruz. 4numara çok sızdırmaya başlamıştı 5e geçtik rahat ettik şuan 10 kilo :)9.5 kilo yani yine sanki buyuk kullandigimiz bez.alt siniri 9 kilo bezin.5 numaraya gecelim madem boyle
Masallah:) az kaldi elimde prima aktif4+. Yeni bezleri 5numara alalim o zaman.acaba buyuk gelirse de sizdirir mi demistim ama madem sorun olmadi sizde alayim ben deBiz 8.5 kilodan beri 5numara kullanıyoruz. 4numara çok sızdırmaya başlamıştı 5e geçtik rahat ettik şuan 10 kilo :)
Yok canım bence poposu daha rahat ediyor bel kısmından cırtları biraz daha sıkarsın bişey olmaz :)Masallah:) az kaldi elimde prima aktif4+. Yeni bezleri 5numara alalim o zaman.acaba buyuk gelirse de sizdirir mi demistim ama madem sorun olmadi sizde alayim ben de
Altınkılıç veriyorum.Kızlar selam, bebeklere kefir veriyor musunuz? Veriyorsanız kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır aldığınız güvenilir bir marka var mı?
Ben aktardan aldim kendim mayaliyorum bardakla severek iciyorlarAltınkılıç veriyorum.
İyiyiz cok şükür canım 6.hastalik gecirmisiz. Toplu bir oyun alanindan bulasti buyuk ihtimal. Siz nasil oldunuz?Saol cnm,, size de çok geçmiş olsun,, nasıl şimdi??
Bugün kefir ile ilgili biraz araştırma yaptım kafam allak bullak oldu, evde mi yapılmalı hazır mı verilmeli bir türlü karar veremedim benim de tükettiğim birşey değil zaten. Teşekkür ederim ben de bir deneyeyimAltınkılıç veriyorum.
Bende canlı mayada var ama peynir yap, yoğurt yap yorulduğum için üşeniyorum. İstersen arkadaşın yaptığı gibi kendinde mayalayabilirsin.Bugün kefir ile ilgili biraz araştırma yaptım kafam allak bullak oldu, evde mi yapılmalı hazır mı verilmeli bir türlü karar veremedim benim de tükettiğim birşey değil zaten. Teşekkür ederim ben de bir deneyeyim
Gecmis olsun acil şifalar ... Testlerini falan yaptırıyor musunuz? Ya da doktor ne diyor sık sık hastalanmasi için ?Herkese Merhaba yine ben. Benim kızım yine hastalandı 10 aylık burun akıntısı hapşırığı kaldı öksürüyo uykusunda bile öksürüyo. Koruyucu ilaç yemesine rağmen yine hasta oldu. Lütfen yardımcı olurmusunuz artık kafayı yemek üzereyim ne iyi gelir kuzuma.
Kızlar selam, bebeklere kefir veriyor musunuz? Veriyorsanız kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır aldığınız güvenilir bir marka var mı?
İyiyiz cok şükür canım 6.hastalik gecirmisiz. Toplu bir oyun alanindan bulasti buyuk ihtimal. Siz nasil oldunuz?
Kızlar yine benim. Benim kızın hapşırığı burun akıntısı kaldı ama şimdide çok öksürüyo. Bronşit yeni atlattı zaten sanki yine hırıldıyo gibi artık kafayı yicem aklına bişey gelen var mı kızımın öksürüğüne iyi gelcek. Rabbim hiçbirimizin yawrularıma hastalık vermesin.
Herkese merhaba
Bu kez kendi başıma gelen bir şeyi sormak istiyorum . Dün akşamüstü vücudumun vn ve arka kısmında kızarıklıklar olmaya başladı leke leke her yerimde var bugün bacaklarima doğru yayılmaya başladı. Başta önemsemedi belki sıcaktandir dedim ama geçmek yerine yayılıyor . Kaşıntı yok hafif yanma hissediyorum böyle ateş basıyor sanki.. böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Cildiyeye gideceğim için mesai gününü bekliyorum ama ne bu anlamadım
Teşekkür canımBen hergün 1 çaybardağı mutlaka veriyorum hem bağışıklık hemde kabızlık önleyici olarak zaten probiyotik yönünden zengin olduğuniçin yoğurttan bile saha kıymetli. Altınkılıç kefirdanem kefirzadem marka alıyorum . Bim ve migroslarda var.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun canım A AysheDuru arkadaşımızın bebeğine doktor bağışıklık için kefir önermiş hergün 1 çay bardağı. Ben öksürük durumlarında dr önerisi ile prospan bitkisel şurup kulöanıyorum istersen dr ye danış. Birde öksürük eğer sadece gece ise allerji ve diş te olabilir.
Geçmiş olsun ya yediğin farklı birley dokunmuştur veya ürtiker olmuş olabilirsin bencede cildiyeye danışmalısın .
Çok geçmiş olsun bu belirtiler alerjiden olabilir. Alerji doktoruna bi götür istersen. Erken teşhis önemliKızlar yine benim. Benim kızın hapşırığı burun akıntısı kaldı ama şimdide çok öksürüyo. Bronşit yeni atlattı zaten sanki yine hırıldıyo gibi artık kafayı yicem aklına bişey gelen var mı kızımın öksürüğüne iyi gelcek. Rabbim hiçbirimizin yawrularıma hastalık vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?