Çok saol cnmmm malesef çok yanlış kafalardayız ama yakında bir sürü insan bu safsatalar yüzünden meslekten mene kadar varacak cezalar alabilir gibi duruyormuş. Bir de madem gerekli neden zorunlu değil diyorlar ki çocuk doktorlarının dilinde tüy bitti bu aşılar nispeten yeni aşılar, zorunlu hale gelmesi için zaten çalışmalar yapılıyor, yakında olacak demekten.. ama yaptırmamak için mantıklı tek bir neden soruyorsun , bir kelam dahi edemiyorlar.. Allah beterinden saklasın..A AysheDuru cok gecmis olsun.asi zararli diyenleri Allaha havale ediyorum.Cahil insanlar bunu "zararli" kelimesini duyduklari zaman atomu parcalamaktan zor olan kendi dogrulari devreye giriyor.bir nesile yazik edecekler Allah korusun.
Bulundugum yerde internet pek cekmiyor oglan uyudukca evden cikip bakiyorum foruma.ancak yazma firsatim oldu.sabah okudum cok uzuldum.
@deeploneliness Size de gecmis olsun.biz dun ilk dozunu yaptirdik menenjitin.bir iki saat sonra bir basi sicak oldu hemen gecti.demek sonra da ates yapabiliyor gozum ustunde oglanin.nedense sonrasinda takip edilmesi gereken bir asiymis.biz izmirde yaptirdik sagolsun cok iyi bir dr denk geldi.nunarasini verdi.ates 38 olmadan calpol vermeyin asinjn etkinligini bozar dedi.dusmeyen ates ve asi yerinde 1ve ya 1.5 cmi gecen kizariklik olursa saat kac olursa olsun arayin dedi.ins yukselmez biz oyle ilac kullanamiyoruz tek bobrekli oglan.elik yuregimde.hamdolsun bir skntmz olmadi ama korkuyorum ilaclar genelde bobrekleri olumsuz etkiliyor.
Ay ne cok yazdim kusura bakmayin.Allah kuzularimizi korusun