2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Oooo maşaşlah size :) bizimki dede dese dedesinin içi gider kesin :)
Bizimkide çok gezmeci yaa babasının arkasına ağlıyor hemen.babasıda kıyamıyo bi tur atıp geliyoda gönlü oluyor

Hıc belli olmaz dün emekleme ye başladı benimki geçen cuma 9 aylik oldu tam .

hepiniz sagolun arkadaslar
kelimeler yetersiz kaliyor dediginiz gibi
yaşayıp göreceğiz.

Canım benim biz ne desek ne söylesek boş allah emire şifa versin sizede dayanma sabrı inşallah. Bursa dayım biliyorsun ne zaman istersen desteğe hazırım.

B bursa_83 canım ne denir bilmiyorum ki. Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim en kısa zamanda Emir kuzusu a şifa versin ve bu yaşadıklarınız geride kalsın

İyi akşamlar hanimlar Sidefer kan damlasını kullanan var mı ? Vegaferon çok kabız yaptı tekrar başladık Dr gitmedim esime eczacı önermiş
Cok siddetli kabiz yapti. 3 gun kaka yapamadi. Gece gunduz aglamakla ve ikinmakla gecti. Sonra yapti afedersin keci kakasi gibi sepsert. Biraktim damlayi ama hala toparlanamadi 2 gundur yine kabiz. Degeri cok cok cok dusuk. 6,7 cikti. Kulanmamizvda sart. Nasil olacak bilmiyorum. Baska marka mi denesek? Sidefer kullandiniz mi, kabizligi gecti mi?

Ben kestim vegaferonu bugün mahvolduk kaç gündür Sidefer alicaz denicez 1-2 gün sonra başlarım canım kıyamam ya resmen kabız çok zorlandik biz de ... Size de geçmiş olsun değerleri de yükselir kısa sürede inşallah canım

canım söylenicek söz bulamadım ben, ne diycek olsam boş geldi.
sadece çok ama çok yanında olmak ve kocaman sarılmak istedim.
Bir de Emir çok şanslı. Onun bu hayattaki şansı , kalbi, gözü, kulağı ,eli, ayağı sen olucaksın, sen onun ışığısın, onun için parlıycaksın.

Belki 'neden ben' dersen ufacık bi an, onun 'iyi ki benim gibi bi annesi var' dersin.

Sabırlar , şifalar diliyorum. Bütün dualarım sizinle

Allah yardimini, sifasini, merhametini, rahmetini esirgemesin uzerinizden.. Tum islerinizi kolaylastirsin insallah. Emir’e, sana ve esine yaratilmis tum guzellikler nasib olsun..

Kızlar bebeğinizin saçını nasıl kurutuyosunuz? Ufakken havluyla kurulardım ama artık saçı uzadı kurumuyor.saç kurutma makinasıyla kurutuyorum.

Bugün kontrolü vardı.doktorumuz yokmuş başka doktora yönlendirdiler.o doktora sordum.ilk defa böyle soru duydum hayatımda dedi.dalgamı geçti kendince anlamadım.
İnternette radyasyondan dolayı zararlı diye duydum bide size sormak istedim dedim.
Yok ya nasıl kurutursan kurut bişey olmaz dedi.

Siz nasıl kurutuyosunuz?

Hıc belli olmaz dün emekleme ye başladı benimki geçen cuma 9 aylik oldu tam .
Ay hadi inşallah bak umutlandım yine

Ayy hayırlısı insalllah :)yasayıp görcez bakalım
Öyle oluyor ama sıralamaya başladıktan sonra çok takılmıyolar öyle hemen yürümek etrafı keşfetmek(dağıtmak) istiyolar

Valla ben hala havluyla kuruluyorum saçı var ama daha palmiye yapacak kadar değil. Havlu kurutmazsa bende saç kurutmayı kullanıcam yapıcak bişey yok.

Canım havalar da sıcak gür mu saçı ? Geek var mı kurutma makinesine? Ben havluyla kuruluyorum zaten hemen kuruyor uzadı biraz ama seyrek ince saçları bizim oğlanın ..

All-izz-well merhaba canım sidefer kullandım ama bizi çok kabız yaptı ve gaz sancılarından uyuyamadı ilacı verdiğin gün başlıyorsu gece ağlamaya ama ne ağlamak öyle böyle değil katıla katıla sonra anladım damladan . Doktorumuza danıştık hemen ilacı değiştirdi ve yan etkisi en az olan flodix şurup önerdi gerçekten de 5.5 aylıktan beri kullanıyoruz ne kabızlık ne sancı yaşamıulruz çok şükür. Demir çok önemli malesef kullanmama gibi bir lüksüm olamaz. Dr nin dediği de damlalar şuruplara göre daha fazla kabızlık yapıyormuş. Bize önerdiğide bitkisel içerikli içinde zararlı maddeler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…