Hastaneden cikma ihtimali yokmu canim yogun bakim servisindemi halen emir kuzuhepiniz sagolun arkadaslar
kelimeler yetersiz kaliyor dediginiz gibi
yaşayıp göreceğiz.
Hastaneden cikma ihtimali yokmu canim yogun bakim servisindemi halen emir kuzu
Allah YARDIMCINIZ olsun size güç kuvvet versin...evet canim yogunbakimda hala.
cikinca baska hastaneye palyatif bakim merkezine gidecegiz. orda egitim alacagiz emirin bakimiyla ilgili. ne zamAn gidecegiz belli degil.
Allah YARDIMCINIZ olsun size güç kuvvet versin...
Yaa oyununu yesinler tavşana bak sen ganganganga ne anlatmaya çalışıyo acaba
bizde anne, meme, dede bide bolca attaa var gezenti olacak benimki asansöre girince daha çığlıklarla tepiniyor heyecandan,ağzı kulaklarında tospanın
Hıc belli olmaz dün emekleme ye başladı benimki geçen cuma 9 aylik oldu tam .Benim tospaa da cuma dolu dolu 9 ay olcak ama bizdede tık yok.Emekleme yada sıralama yok ama durduğu yerdede durmuyor elinden tutup yürümek istiyor. Senden destekle yürüyo yoksa o toto kalkacak gibi değil
Biri istekliymiş senin ama bak yakında başlar emeklemeye. Benimki emeklemeden yürüyecek belli oldu. Halbuki o popişte beziyke gidişini görmeyi çok isterdim.
Ayy hayırlısı insalllah :)yasayıp görcez bakalımSıralamaya başladıysa hazırlan yakında peşinden kosturacak hemde öyle böyke değil
Allah yardımcınız olsun... INsallah bir tedavi yöntemi olur ve Emir kuzumuz iyi olurevet canim yogunbakimda hala.
cikinca baska hastaneye palyatif bakim merkezine gidecegiz. orda egitim alacagiz emirin bakimiyla ilgili. ne zamAn gidecegiz belli degil.
Allah yardımcınız olsun... INsallah bir tedavi yöntemi olur ve Emir kuzumuz iyi olur
hepiniz sagolun arkadaslar
kelimeler yetersiz kaliyor dediginiz gibi
yaşayıp göreceğiz.
Cok siddetli kabiz yapti. 3 gun kaka yapamadi. Gece gunduz aglamakla ve ikinmakla gecti. Sonra yapti afedersin keci kakasi gibi sepsert. Biraktim damlayi ama hala toparlanamadi 2 gundur yine kabiz. Degeri cok cok cok dusuk. 6,7 cikti. Kulanmamizvda sart. Nasil olacak bilmiyorum. Baska marka mi denesek? Sidefer kullandiniz mi, kabizligi gecti mi?İyi akşamlar hanimlar Sidefer kan damlasını kullanan var mı ? Vegaferon çok kabız yaptı tekrar başladık Dr gitmedim esime eczacı önermiş
Ben kestim vegaferonu bugün mahvolduk kaç gündür Sidefer alicaz denicez 1-2 gün sonra başlarım canım kıyamam ya resmen kabız çok zorlandik biz de ... Size de geçmiş olsun değerleri de yükselir kısa sürede inşallah canımCok siddetli kabiz yapti. 3 gun kaka yapamadi. Gece gunduz aglamakla ve ikinmakla gecti. Sonra yapti afedersin keci kakasi gibi sepsert. Biraktim damlayi ama hala toparlanamadi 2 gundur yine kabiz. Degeri cok cok cok dusuk. 6,7 cikti. Kulanmamizvda sart. Nasil olacak bilmiyorum. Baska marka mi denesek? Sidefer kullandiniz mi, kabizligi gecti mi?
uzun zaman oldu sanırım yazmayalı..
biliyorum merakta bıraktım sizi ama yazmaya,anlatmaya,konuşmaya gücüm olmadı. malesef çapadan "sma ya uyumlu" sonucu çıktı
günler umut ederek geçiyordu zor olsa da ama şimdi çok daha zor her şey. genetik test icin de ayrica kan almislardi,onun sonucu daha cikmadi ama pek umut yok onda. DR kan testinde sma çıkmamasının çok düşük bir olasılık oldugunu söyledi.
bizi neler bekliyor..
bu hastaligin tedavisi yok deniyor..
sadece "tip 0" hastalari icin ilac veriliyormus sanirim..
2 senelik çabanın sonucunda kavuştugum kuzum yürüyebilecek mi..
konusabilecek mi..
koşup boynuma "anne" diye atlayabilecek mi..
okula gidebilecek mi..
ve daha bir sürü soru..
günlerdir bu sorular kafamda..
hicbirinin cevabi yok..
emiri öyle görmek ve belki de hep bu şekilde gorecegimi bilmek canımı öyle acıtıyor ki..
kıyamıyorum
nerden geldi buldu bizi bu lanet hastalik,onu da bilmiyorum..
tıp neden bu hastaliklara çare bulamiyor..bunun da cevabi yok..
günler geceler çok zor geçiyor..
dusunmekten işin icinden cikamiyorum..
bu kadar tedavilerin,çabaların,umut etmenin sonucu bu olmamalıydı..
rabbimin bana yazdigi yazı buymuş.. ben hep baskalarinin çocuklarina bakacakmışım,hamile kalmaya calisirken de,emir hastanede yatarken de..
ne deyim ne söyleyim..
üzüntümüzün tarifi yok..
allah beterinden korusun demekten başka ne denir ki..
Allah yardimini, sifasini, merhametini, rahmetini esirgemesin uzerinizden.. Tum islerinizi kolaylastirsin insallah. Emir’e, sana ve esine yaratilmis tum guzellikler nasib olsun..uzun zaman oldu sanırım yazmayalı..
biliyorum merakta bıraktım sizi ama yazmaya,anlatmaya,konuşmaya gücüm olmadı. malesef çapadan "sma ya uyumlu" sonucu çıktı
günler umut ederek geçiyordu zor olsa da ama şimdi çok daha zor her şey. genetik test icin de ayrica kan almislardi,onun sonucu daha cikmadi ama pek umut yok onda. DR kan testinde sma çıkmamasının çok düşük bir olasılık oldugunu söyledi.
bizi neler bekliyor..
bu hastaligin tedavisi yok deniyor..
sadece "tip 0" hastalari icin ilac veriliyormus sanirim..
2 senelik çabanın sonucunda kavuştugum kuzum yürüyebilecek mi..
konusabilecek mi..
koşup boynuma "anne" diye atlayabilecek mi..
okula gidebilecek mi..
ve daha bir sürü soru..
günlerdir bu sorular kafamda..
hicbirinin cevabi yok..
emiri öyle görmek ve belki de hep bu şekilde gorecegimi bilmek canımı öyle acıtıyor ki..
kıyamıyorum
nerden geldi buldu bizi bu lanet hastalik,onu da bilmiyorum..
tıp neden bu hastaliklara çare bulamiyor..bunun da cevabi yok..
günler geceler çok zor geçiyor..
dusunmekten işin icinden cikamiyorum..
bu kadar tedavilerin,çabaların,umut etmenin sonucu bu olmamalıydı..
rabbimin bana yazdigi yazı buymuş.. ben hep baskalarinin çocuklarina bakacakmışım,hamile kalmaya calisirken de,emir hastanede yatarken de..
ne deyim ne söyleyim..
üzüntümüzün tarifi yok..
allah beterinden korusun demekten başka ne denir ki..
Gezenti tospalar :))Oooo maşaşlah size :) bizimki dede dese dedesinin içi gider kesin :)
Bizimkide çok gezmeci yaa babasının arkasına ağlıyor hemen.babasıda kıyamıyo bi tur atıp geliyoda gönlü oluyor
Ay hadi inşallah bak umutlandım yineHıc belli olmaz dün emekleme ye başladı benimki geçen cuma 9 aylik oldu tam .
Öyle oluyor ama sıralamaya başladıktan sonra çok takılmıyolar öyle hemen yürümek etrafı keşfetmek(dağıtmak) istiyolarAyy hayırlısı insalllah :)yasayıp görcez bakalım
Valla ben hala havluyla kuruluyorum saçı var ama daha palmiye yapacak kadar değil. Havlu kurutmazsa bende saç kurutmayı kullanıcam yapıcak bişey yok.Kızlar bebeğinizin saçını nasıl kurutuyosunuz? Ufakken havluyla kurulardım ama artık saçı uzadı kurumuyor.saç kurutma makinasıyla kurutuyorum.
Bugün kontrolü vardı.doktorumuz yokmuş başka doktora yönlendirdiler.o doktora sordum.ilk defa böyle soru duydum hayatımda dedi.dalgamı geçti kendince anlamadım.
İnternette radyasyondan dolayı zararlı diye duydum bide size sormak istedim dedim.
Yok ya nasıl kurutursan kurut bişey olmaz dedi.
Siz nasıl kurutuyosunuz?
Canım havalar da sıcak gür mu saçı ? Geek var mı kurutma makinesine? Ben havluyla kuruluyorum zaten hemen kuruyor uzadı biraz ama seyrek ince saçları bizim oğlanın ..Kızlar bebeğinizin saçını nasıl kurutuyosunuz? Ufakken havluyla kurulardım ama artık saçı uzadı kurumuyor.saç kurutma makinasıyla kurutuyorum.
Bugün kontrolü vardı.doktorumuz yokmuş başka doktora yönlendirdiler.o doktora sordum.ilk defa böyle soru duydum hayatımda dedi.dalgamı geçti kendince anlamadım.
İnternette radyasyondan dolayı zararlı diye duydum bide size sormak istedim dedim.
Yok ya nasıl kurutursan kurut bişey olmaz dedi.
Siz nasıl kurutuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?