• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım benim biz ne desek ne söylesek boş allah emire şifa versin sizede dayanma sabrı inşallah. Bursa dayım biliyorsun ne zaman istersen desteğe hazırım.

sagolasin canim biliyorum,allah razi olsun.

B bursa_83 canım ne denir bilmiyorum ki. Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim en kısa zamanda Emir kuzusu a şifa versin ve bu yaşadıklarınız geride kalsın

ben bile ne diyecegimi ne dusunecegimi bilemiyorum canim.
hakkimizda hayirlisi.

canım söylenicek söz bulamadım ben, ne diycek olsam boş geldi.
sadece çok ama çok yanında olmak ve kocaman sarılmak istedim.
Bir de Emir çok şanslı. Onun bu hayattaki şansı , kalbi, gözü, kulağı ,eli, ayağı sen olucaksın, sen onun ışığısın, onun için parlıycaksın.

Belki 'neden ben' dersen ufacık bi an, onun 'iyi ki benim gibi bi annesi var' dersin.

Sabırlar , şifalar diliyorum. Bütün dualarım sizinle

sarilmis kadar oldun canim:KK200::KK200:

Allah yardimini, sifasini, merhametini, rahmetini esirgemesin uzerinizden.. Tum islerinizi kolaylastirsin insallah. Emir’e, sana ve esine yaratilmis tum guzellikler nasib olsun..

aminnn canim,bu zor gunler gecsin ve bu kotu ruyadan uyanalim istiyorum.

All-izz-well All-izz-well merhaba canım sidefer kullandım ama bizi çok kabız yaptı ve gaz sancılarından uyuyamadı ilacı verdiğin gün başlıyorsu gece ağlamaya ama ne ağlamak öyle böyle değil katıla katıla sonra anladım damladan . Doktorumuza danıştık hemen ilacı değiştirdi ve yan etkisi en az olan flodix şurup önerdi gerçekten de 5.5 aylıktan beri kullanıyoruz ne kabızlık ne sancı yaşamıulruz çok şükür. Demir çok önemli malesef kullanmama gibi bir lüksüm olamaz. Dr nin dediği de damlalar şuruplara göre daha fazla kabızlık yapıyormuş. Bize önerdiğide bitkisel içerikli içinde zararlı maddeler yok.
Anladım canım teşekkür ederim dediğin markaya da bakiyim biz de Dr a danışip alsak en iyisi olacak . Kaç gündür biz de oyleyiz ağlayıp duruyor kastiriyor gerdiriyor kendini ne doğru düzgün uyuyor ne yiyiyor ... Bir şekilde de kullanmak zorundayız inşallah iyi gelir alacağımız bakalım

B bursa_83 inşallah uyanacaksiniz o kötü rüyadan Rabbim kolaylık versin size inşallah yolunuza iyi insanlar çıkarsın doktorların da en iyisine denk gelin su gibi aksın geçsin kötü zamanlar ... Bir gelişme oldukça bize de yaz vakit bulursan , büyük küçük en ufak şeyleri bile.. insanın acisı paylastikca azalır ferahlar az da olsa.. sevinci de çoğalır içimiz içimize sığmaz bizim de. en ufak haberini bile bekliyoruz. Allah'a emanet olun , dualarimizdasiniz..

Hanımlar bir şey soracagim 4-5 gun ates ve sonrasında döküntü var bebegimde bu 6. Hastalikta dokuntuler vucudun neresinde başlamıştı

B bursa_83 Canim kardesim senin sevincin sevinc derdin dert oldu bize.Duydugumdan beri ne yapabiliriz diye arastirip duruyorum eminim diger arkadaslarda oyle.Bu hastaliga dikkat cekmek icin imza kampanyalari var bizde dahil olup elimizden ne geliyorsa yapip emir ve diger cocuklarimiza destek olacagiz.Sen icini ferah tut imtihanin buyuk ama Allahin izniyle mukafatida buyuk olacaktir.

yaaa arkadasim,bunlari mi konusuyor olacaktik.
Insallah devran doner guzel seyleri konusacagimiz zamanlar yeniden gelir.en umutsuz anlarimizda aldik yavrulari kucagimiza tedavilerde hamileliklerde dogumdan sonra senin tamamen benim kismen skntilarimiz bitmedi..anladim ki hamile kalmaya calismak kalamamak hayattaki en zor sey degilmis.Allah bugunumuzu aratmasin

Canım havalar da sıcak gür mu saçı ? Geek var mı kurutma makinesine? Ben havluyla kuruluyorum zaten hemen kuruyor uzadı biraz ama seyrek ince saçları bizim oğlanın ..
Ay hadi inşallah bak umutlandım yine:KK73:

Öyle oluyor ama sıralamaya başladıktan sonra çok takılmıyolar öyle hemen yürümek etrafı keşfetmek(dağıtmak) istiyolar :KK48:

Valla ben hala havluyla kuruluyorum saçı var ama daha palmiye yapacak kadar değil. Havlu kurutmazsa bende saç kurutmayı kullanıcam yapıcak bişey yok.

Çok seyrete değil çok gürde hafif ama nemli kalıyor ya,acaba kafası üşürmü hasta olur diye havluyla kuruttuktan sonra makinayla biraz kurutuyorum.
Bende sinüzit olduğu için hemen saçımı kuruturum.ondan biraz hassas olabilirim :)

Çok seyrete değil çok gürde hafif ama nemli kalıyor ya,acaba kafası üşürmü hasta olur diye havluyla kuruttuktan sonra makinayla biraz kurutuyorum.
Bende sinüzit olduğu için hemen saçımı kuruturum.ondan biraz hassas olabilirim :)
Korkmana gerek yok eninde sonunda makineyle tanışacaklar saçları uzadıkça.

Hayirli geceler, hayirli ramazanlar arkadaslar. Size danismak istedigim bir sey var. oglumun kan degerleri cok dusuk cikti. Demir 6,7. Vegaferon kullandik ama neler cektik. 3 gun kaka yapamadi. Gecemiz gunduzumuz sasti aglamasindan, sancisindan. Sonra zorla yapti ama kabiz gercekten sert kaka. 4 gundur yine yapamiyordu. Bugun uyumadan once yine bagirmalar, inlemeler esliginde yapti. Vegaferon vermeyecegim duzelene kadar. Sideferi deneyecegim. Bunun bir yolu yok mu ya? 1 yasina kadar depolari doldurmak sart dedi doktor ama nasil olacak boyle bilmiyorum. Bir ilac kullanip boyle zorluk yasayip ilaci degistirince sorunu gecen var mi? Kefir veriyorum, sebze yiyor, kuveti ilik su doldurup oturtuyorum. Hicbiri fayda etmiyor..

Back