Canım benim biz ne desek ne söylesek boş allah emire şifa versin sizede dayanma sabrı inşallah. Bursa dayım biliyorsun ne zaman istersen desteğe hazırım.
canım söylenicek söz bulamadım ben, ne diycek olsam boş geldi.
sadece çok ama çok yanında olmak ve kocaman sarılmak istedim.
Bir de Emir çok şanslı. Onun bu hayattaki şansı , kalbi, gözü, kulağı ,eli, ayağı sen olucaksın, sen onun ışığısın, onun için parlıycaksın.
Belki 'neden ben' dersen ufacık bi an, onun 'iyi ki benim gibi bi annesi var' dersin.
Sabırlar , şifalar diliyorum. Bütün dualarım sizinle
Allah yardimini, sifasini, merhametini, rahmetini esirgemesin uzerinizden.. Tum islerinizi kolaylastirsin insallah. Emir’e, sana ve esine yaratilmis tum guzellikler nasib olsun..
Anladım canım teşekkür ederim dediğin markaya da bakiyim biz de Dr a danışip alsak en iyisi olacak . Kaç gündür biz de oyleyiz ağlayıp duruyor kastiriyor gerdiriyor kendini ne doğru düzgün uyuyor ne yiyiyor ... Bir şekilde de kullanmak zorundayız inşallah iyi gelir alacağımız bakalımAll-izz-well merhaba canım sidefer kullandım ama bizi çok kabız yaptı ve gaz sancılarından uyuyamadı ilacı verdiğin gün başlıyorsu gece ağlamaya ama ne ağlamak öyle böyle değil katıla katıla sonra anladım damladan . Doktorumuza danıştık hemen ilacı değiştirdi ve yan etkisi en az olan flodix şurup önerdi gerçekten de 5.5 aylıktan beri kullanıyoruz ne kabızlık ne sancı yaşamıulruz çok şükür. Demir çok önemli malesef kullanmama gibi bir lüksüm olamaz. Dr nin dediği de damlalar şuruplara göre daha fazla kabızlık yapıyormuş. Bize önerdiğide bitkisel içerikli içinde zararlı maddeler yok.
Cok morelim bozuldu Allah im hayirli yazılar yazsin cok uzgunumyaaa arkadasim,bunlari mi konusuyor olacaktik.
Ben kullaniyorum cok memnunum kimisine iyi kimisine yan etki yapiyormus ama en dogal olan damla sidefer biz de tavsiye uzerine aldikİyi akşamlar hanimlar Sidefer kan damlasını kullanan var mı ? Vegaferon çok kabız yaptı tekrar başladık Dr gitmedim esime eczacı önermiş
Evet bebekten bebeğe değişkenlik gösterir biz de bir deneyelim bakalım teşekkürler..Ben kullaniyorum cok memnunum kimisine iyi kimisine yan etki yapiyormus ama en dogal olan damla sidefer biz de tavsiye uzerine aldik
Insallah devran doner guzel seyleri konusacagimiz zamanlar yeniden gelir.en umutsuz anlarimizda aldik yavrulari kucagimiza tedavilerde hamileliklerde dogumdan sonra senin tamamen benim kismen skntilarimiz bitmedi..anladim ki hamile kalmaya calismak kalamamak hayattaki en zor sey degilmis.Allah bugunumuzu aratmasinyaaa arkadasim,bunlari mi konusuyor olacaktik.
Canım havalar da sıcak gür mu saçı ? Geek var mı kurutma makinesine? Ben havluyla kuruluyorum zaten hemen kuruyor uzadı biraz ama seyrek ince saçları bizim oğlanın ..
Ay hadi inşallah bak umutlandım yine
Öyle oluyor ama sıralamaya başladıktan sonra çok takılmıyolar öyle hemen yürümek etrafı keşfetmek(dağıtmak) istiyolar
Valla ben hala havluyla kuruluyorum saçı var ama daha palmiye yapacak kadar değil. Havlu kurutmazsa bende saç kurutmayı kullanıcam yapıcak bişey yok.
Korkmana gerek yok eninde sonunda makineyle tanışacaklar saçları uzadıkça.Çok seyrete değil çok gürde hafif ama nemli kalıyor ya,acaba kafası üşürmü hasta olur diye havluyla kuruttuktan sonra makinayla biraz kurutuyorum.
Bende sinüzit olduğu için hemen saçımı kuruturum.ondan biraz hassas olabilirim :)
Ben veeiyorum susam kahvaltısına omletine koyuyorum bazen de çörek otu .Merhabalar. Susam 1yaş sonrası için mi uygun bilen var mı acaba ?
Bende tahin pekmez vermek istiyorum o yüzden merak ettim sağol canımBen veeiyorum susam kahvaltısına omletine koyuyorum bazen de çörek otu .
Ben veriyorum tahin pekmez canım bayılıyor diyebilirim pekmezi tek yemiyordu tahinle vermeye başladım sevdi simdi tek pekmez de içiyorBende tahin pekmez vermek istiyorum o yüzden merak ettim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?