• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 Canım sma tip 1de kök hücre enjekte edilerek tedavi deneniyormuş. Bebeklerde Olumlu sonuç verebiliyormuş henüz gelişim aşamasında oldukları için. Hacettepe bide bi hastane daha vardı doğumlarda plasenta bağışı alıp ordaki kök hücreleri tedavi amaçlı kullanıyor. Gerçi sen deli gibi araştırma yapıyosundur ama ne bileyim umut işte. Allaha emanet olun

Her ağacın bir meyvesi vardır, kalbin meyvesi de çocuktur.

Rabb'ın meyveleri türlü türlü, hepsi güzel: kimi kolay yetisiyor, kimi zor, kimi özel bakım istiyor, kimi geç olgunlaşıyor, kimi daha çicek iken agaçtan ucup gidiyor.
Hamdolsun bunca yıl sabırla, duayla bekledigimiz gönlümüzün süsü meyvelerimiz geldiler.
Senin meyven de senin gönlüne güzel geldi, çünki senin mahsulün, çünki sana özel.
Bu özel ve güzel meyve için herşeye değer.
Rabbin imtihanı denir ama lütuf üstüne lütuf... düşünsene herseyin mümkün ve güzel olduğu bir diyar, noksanlık yok, zorluk yok, hastalık yok. Ve senin canının parcası elinde anahtarıyla senin kucağında. Zor olacak ama sevgiyle, aşkla ve umutla o diyar sizin olacak inşallah.
Senin o güzel yüreginle, mutluluk bu dünyaya da tecelli edecektir.
Bakarsın zor olan kolay olur, hasta olan şifa bulur. hifanur hifanur un da dedigi gibi burada bir dua ordumuz var, zaten duamızdan başka neyimiz var ki.
Olur da yapabileceğimiz bir seyler olur, elimizden geldigince lutfen bize haber ver. Arkadasların da dedigi gibi cogumuz senden ve Emirden haber almak icin buradayız.
Cok guzel yazmissin :KK200:

Merhaba hanimlae bir sey sormak istiyorum. Oglumun iki gundur atesi var cuma günu yani ayın 18 inde menenjit aşısının 1. dozu yapıldi. İki gun ates olmadi. Fakat pazar akşamından beri atesi var. Yarın da ates devam ederse dr a götüreceğim. Hasta gibi de degil anlamadim başına böyle bir sey gelen var mi?

Merhaba hanimlae bir sey sormak istiyorum. Oglumun iki gundur atesi var cuma günu yani ayın 18 inde menenjit aşısının 1. dozu yapıldi. İki gun ates olmadi. Fakat pazar akşamından beri atesi var. Yarın da ates devam ederse dr a götüreceğim. Hasta gibi de degil anlamadim başına böyle bir sey gelen var mi?
Diş olabilir mi

Kızlar bebişlerlerden yürüyen varmı hiç yada sıralamaya başlayan

Sıralama ve emekleme var bizde.beşikte tutunup ayağa kalkıyor.sonra ellerini bırakıp keyifle düşme oyunu yapıyor :) bunu oyun halinr getirdi bu aralar.devamlı kalkıyo düşüyo tekrar kalkıp düşüyor.koltuklarda sıralıyo bide.

Konuşma olarakta bababa mamama ganganganga :KK48:

Kızlar bebişlerlerden yürüyen varmı hiç yada sıralamaya başlayan
Yok bizde beşikte kalkıyor koltuğa tutunup kalkmaya çalışırken genelde düşüyor şimdilik emekleme ile takılıyor onu da otura otura heceleme var epeydir he bu arada ilk baba yı dedi geçen hafta

9 aylik olduk tik yok besikten tutunarak ayakta duruyorlar biraz ama korkuyorlar kizlardan biri cok hevesli emeklemeye gidecek gibi ama daha basaramadi:emir_bebek::-)
Benim tospaa da cuma dolu dolu 9 ay olcak ama bizdede tık yok.Emekleme yada sıralama yok ama durduğu yerdede durmuyor elinden tutup yürümek istiyor. Senden destekle yürüyo yoksa o toto kalkacak gibi değil :KK48:
Biri istekliymiş senin ama bak yakında başlar emeklemeye. Benimki emeklemeden yürüyecek belli oldu. Halbuki o popişte beziyke gidişini görmeyi çok isterdim.

Sıralama ve emekleme var bizde.beşikte tutunup ayağa kalkıyor.sonra ellerini bırakıp keyifle düşme oyunu yapıyor :) bunu oyun halinr getirdi bu aralar.devamlı kalkıyo düşüyo tekrar kalkıp düşüyor.koltuklarda sıralıyo bide.

Konuşma olarakta bababa mamama ganganganga :KK48:
Yaa oyununu yesinler tavşana bak sen :KK36: ganganganga ne anlatmaya çalışıyo acaba :KK48:
bizde anne, meme, dede bide bolca attaa var gezenti olacak benimki asansöre girince daha çığlıklarla tepiniyor heyecandan,ağzı kulaklarında tospanın :emir_bebek:

Yok bizde beşikte kalkıyor koltuğa tutunup kalkmaya çalışırken genelde düşüyor şimdilik emekleme ile takılıyor onu da otura otura heceleme var epeydir he bu arada ilk baba yı dedi geçen hafta
Karşısına geç konuş onunla masal anlat, şarkı söyle, vücudunu etrafındakileri isimlendirerek anlat çok daha çabuk konuşuyolar.

Back