masallahGünaydın kızlar. Dün gece. Otururken bi diş gıcırdatma sesi falan geldi poyraz ın meğerse üst dişi patlamış ve benim haberim yok. Bi aşkla birbirine vurup kendince diş kaşıma yöntemini bulmuş çok tatlı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallahGünaydın kızlar. Dün gece. Otururken bi diş gıcırdatma sesi falan geldi poyraz ın meğerse üst dişi patlamış ve benim haberim yok. Bi aşkla birbirine vurup kendince diş kaşıma yöntemini bulmuş çok tatlı yaa
Ay onu bizim minnoş da yapıyor çok fena bir ara gıcır gıcır surtturuyordu birbirineGünaydın kızlar. Dün gece. Otururken bi diş gıcırdatma sesi falan geldi poyraz ın meğerse üst dişi patlamış ve benim haberim yok. Bi aşkla birbirine vurup kendince diş kaşıma yöntemini bulmuş çok tatlı yaa
Bizde yürüme emekleme hiç yok ama çene maşallah :) anne dede baba mama ağzının içi dolu hiç susmuyor :)))Kızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
Maşallah yaa zaman ssu misali akıp gidiyorAy onu bizim minnoş da yapıyor çok fena bir ara gıcır gıcır surtturuyordu birbirine
Sağolasın, babanne anane, anne, baba, meme, mama, aba diyor ama bir anda soylemeye başladı bir günde gelisiyorlar o yüzden kıyaslama yapma canimKelimeleri söylemeye başladı mı yani?? Maasallah, benimki daha pu=su haricî hiç birşey söylemiyor..
Maşallah. Minnaka yaaSağolasın, babanne anane, anne, baba, meme, mama, aba diyor ama bir anda soylemeye başladı bir günde gelisiyorlar o yüzden kıyaslama yapma canim
Aynen ya hepsi ayrı güzel, ilk anne dediğinde o kadar duygulandım ki babasının kucaginda bana bakarak demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları ins.Maşallah. Minnaka yaa
Amiiiinnn aminnnn...Aynen ya hepsi ayrı güzel, ilk anne dediğinde o kadar duygulandım ki babasının kucaginda bana bakarak demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları ins.
Evet öyle geçen yıl bu zamanlar doğumu için hayaller kurup içimizde kipirdayisina sevinirken, şimdi emekleyip yürümeleri den bahsediyoruz ...Maşallah yaa zaman ssu misali akıp gidiyor
Yok ben öyle bişey yaşamadım canım. Acaba neden olur merak ettim bende.Selam kızlar, hayırlı ramazanlar. Oruçluyum, dünden beri göğüslerim ağrıyor. Emzirip oruç tutan arkadaşlar böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Şimdilik sütle ilgili bir sıkıntı yok ama bilemedim ben de. Acaba kuruntu mu yapıyorum diye sorayım dedim canım. Senin nasıl gidiyor?Yok ben öyle bişey yaşamadım canım. Acaba neden olur merak ettim bende.
İyi gidiyor şimdilik. Süt alerjimiz var bizim. Süt ürünleri banada bebeğimede yasak. Ek gıdayla arası yok onun için ama zorlada olsa bi kaç kaşık bişeyler yedirmeye çalışıyorum. Sadece beni emmek istiyor ek gıdayı pek istemiyor. Yoğurt seviyordu oda yasaklanınca aramız bozuldu ek gıdaylaŞimdilik sütle ilgili bir sıkıntı yok ama bilemedim ben de. Acaba kuruntu mu yapıyorum diye sorayım dedim canım. Senin nasıl gidiyor?
Ben tutuyorum canim agrim olmadi gogsumde simdiye kadar emzirmeyi aksatiyorsan ondan olabilir belkiSelam kızlar, hayırlı ramazanlar. Oruçluyum, dünden beri göğüslerim ağrıyor. Emzirip oruç tutan arkadaşlar böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Anladım canım alerji işi zor, Allah yardımcınız olsunİyi gidiyor şimdilik. Süt alerjimiz var bizim. Süt ürünleri banada bebeğimede yasak. Ek gıdayla arası yok onun için ama zorlada olsa bi kaç kaşık bişeyler yedirmeye çalışıyorum. Sadece beni emmek istiyor ek gıdayı pek istemiyor. Yoğurt seviyordu oda yasaklanınca aramız bozuldu ek gıdayla
Ben tutuyorum canim agrim olmadi gogsumde simdiye kadar emzirmeyi aksatiyorsan ondan olabilir belki[/ belki de canım, bugün işlerim vardı dışarıdaydım ondan da olabilir dediğin gibi
Amin canım sağolAnladım canım alerji işi zor, Allah yardımcınız olsun
Kızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
Ikizlerde birinin atesi cikti 39 derece dunden beri buyuk oglumda atesler icinde su hastaliklardan kurtulamadik hastaneye gorurucez birazdan