• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar, hayırlı ramazanlar. Oruçluyum, dünden beri göğüslerim ağrıyor. Emzirip oruç tutan arkadaşlar böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

Günaydın kızlar. Dün gece. Otururken bi diş gıcırdatma sesi falan geldi poyraz ın meğerse üst dişi patlamış ve benim haberim yok. Bi aşkla birbirine vurup kendince diş kaşıma yöntemini bulmuş çok tatlı yaa
Ay onu bizim minnoş da yapıyor çok fena bir ara gıcır gıcır surtturuyordu birbirine :KK45:

Kelimeleri söylemeye başladı mı yani?? Maasallah, benimki daha pu=su haricî hiç birşey söylemiyor..
Sağolasın, babanne anane, anne, baba, meme, mama, aba diyor ama bir anda soylemeye başladı bir günde gelisiyorlar o yüzden kıyaslama yapma canim

Maşallah. Minnaka yaa
Aynen ya hepsi ayrı güzel, ilk anne dediğinde o kadar duygulandım ki babasının kucaginda bana bakarak demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları ins.

Şimdilik sütle ilgili bir sıkıntı yok ama bilemedim ben de. Acaba kuruntu mu yapıyorum diye sorayım dedim canım. Senin nasıl gidiyor?
İyi gidiyor şimdilik. Süt alerjimiz var bizim. Süt ürünleri banada bebeğimede yasak. Ek gıdayla arası yok onun için ama zorlada olsa bi kaç kaşık bişeyler yedirmeye çalışıyorum. Sadece beni emmek istiyor ek gıdayı pek istemiyor. Yoğurt seviyordu oda yasaklanınca aramız bozuldu ek gıdayla

İyi gidiyor şimdilik. Süt alerjimiz var bizim. Süt ürünleri banada bebeğimede yasak. Ek gıdayla arası yok onun için ama zorlada olsa bi kaç kaşık bişeyler yedirmeye çalışıyorum. Sadece beni emmek istiyor ek gıdayı pek istemiyor. Yoğurt seviyordu oda yasaklanınca aramız bozuldu ek gıdayla
Anladım canım alerji işi zor, Allah yardımcınız olsun

Kızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.

Selam canım emekliyoruz ayağa kalkıyoruz ama henüz yürümüyor . Baba dede cici ve gel diyor alkış yapıyor.

Ikizlerde birinin atesi cikti 39 derece dunden beri buyuk oglumda atesler icinde su hastaliklardan kurtulamadik hastaneye gorurucez birazdan

Çok geçmiş olsun allah şifa versin.

Back