• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bizim dişler patlamak üzereymiş.ama boğazlarıda kızarık.dişte yapabilirmiş.
Kanda mikrop varmı diye tahlil istedi.çok az var mikrop ama bunun için antibiotik vermek istemiyorum dedi.
En son çıkarken 6 hastalıkta olabilir dedi.
Yani kesin şundan dolayı diyemedi.
Ateşi ordada yüksekti 38.8.acil de soğuk uygulama yapıldı.bi kova su ve bez verdiler.üzerine örttüm ıslak bezleri ama kıyameti koparttı çok ağladı ateşi düşene kadar.
Calpol ve nurofeni dönüşümlü olarak kullan.3 gün içinde ateşi düşmezse getir yine dedi.
Acilde kızım ağlarken bende içime içime ağladım.sonra düşündüm ne zor durumda olan anneler var.bu ateş onlar için çocuk oyuncağı dedimde kendimi toparladım.
Rabbim bütün yavrulara herkese şifalar versin...
Amin canım size de çok geçmiş olsun tekrar umarım toparlarlar kızın çabucak...

Çok geçmiş olsn canımm boğazı kızarık dediyse onda olabilr mertinde öyleydi işte.
Ilık bezi alnına koluna koyunca bile kıyameti kopardı bizimkş yazık soğuk suya dayanamazlar ki Allah kimseye dermansız dert vermesin gerçekten tüm hastalarada acil şifalar versin inşallah :dua:

Boydan boya ıslak bezi vücuduna koyunca bastı çığlığı.aşıda bile bu kadar ağlamazdı.bi ara takatim kalmadı.üşüyo titriyo ağlıyoken elimden bişey gelmemek çok zoruma gitti.eşime yeter artık verelim bi şurup düşer ateşi.eziyet ediyoruz çocuğa dedim.ilk defa ateşi yaşadı yavrum.

Boydan boya ıslak bezi vücuduna koyunca bastı çığlığı.aşıda bile bu kadar ağlamazdı.bi ara takatim kalmadı.üşüyo titriyo ağlıyoken elimden bişey gelmemek çok zoruma gitti.eşime yeter artık verelim bi şurup düşer ateşi.eziyet ediyoruz çocuğa dedim.ilk defa ateşi yaşadı yavrum.
Oyy kıyamam şok etkisi yaratmıştır inşallah bidaha yaşamaz :dua:

Çok geçmiş olsun. Hastalık ateş can sıkıcı gercekten. Ama hiç hastalanmadan büyüdüklerinde bağışıklık sistemleri tam güçlenmiyor.

Canım bizim dişler patlamak üzereymiş.ama boğazlarıda kızarık.dişte yapabilirmiş.
Kanda mikrop varmı diye tahlil istedi.çok az var mikrop ama bunun için antibiotik vermek istemiyorum dedi.
En son çıkarken 6 hastalıkta olabilir dedi.
Yani kesin şundan dolayı diyemedi.
Ateşi ordada yüksekti 38.8.acil de soğuk uygulama yapıldı.bi kova su ve bez verdiler.üzerine örttüm ıslak bezleri ama kıyameti koparttı çok ağladı ateşi düşene kadar.
Calpol ve nurofeni dönüşümlü olarak kullan.3 gün içinde ateşi düşmezse getir yine dedi.
Acilde kızım ağlarken bende içime içime ağladım.sonra düşündüm ne zor durumda olan anneler var.bu ateş onlar için çocuk oyuncağı dedimde kendimi toparladım.
Rabbim bütün yavrulara herkese şifalar versin...

Bizimde böyle 3 gün atesimiz oldu dra götürdük boğazlarında hafif kızarıklık var ve cok az mikrop var dedi kanda aynen senin gibi antibiyotik vermedi 6.hastalık olabilir diye kii öyle de cıktı 3. Günün sonunda atesi düstü, vucudu döktü 1-2 gün sürdü sonra o da gecti rahatladı:) antibiyotik vermemesi iyi olmuş cunku 6.hastalıksa antibiyotik hastalıgı geriletiyor,daha uzun sürüyor
Tekrar gecmis olsun.

Doktorumuz her kontrole gittiğimzde bakar ve kontrol eder herhangi bişey söylemedi şimdiye kadar. Ama yeğenimde olmuştu 9 yaşında şuan öncesinde farkedilmemiş. Çocuk ürolojiye gitmişlerdi ilaçlarla tedaviye başladılar . Ardından küçük bi operasyonla aşağı aldılar . Hatta girmişken sünnetide yapmış doktor :) korkulack bişey yok inan ki hem henüz gelişimleri devam ediyor iner belkide gerek kalmaz hiç bir şeye.
Dün evde biz tekrar baktık ikiside yerindeydi.Bazen uyarilma olunca soğuk elle dokununca yukarı gidermiş dün öyle olmuş olabilir tekrar bibir kontrol etmesini söyleyeceğim

Allah yasatmasin bir daha kıyamam :( şimdi nasılsınız canım ?

Kızlar alıntı yapamadım.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Simge 84 doktor ondanda şüphelendi.bu ara çocuklu ortama çok girdim.hemen geçti döküntüleri? 2 günden sonra bişey kalmadı mı?

Kizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Merhaba canım.benim oğlum 3 yalında onunkide yukarı kaçıyordu yürüyünce yada bezden çıkınca yerine gecer dedi ankara bayındırda bi prof.hiç önemsemedi takmayın falan dedi öylede oldu insan takıyo yine de.öyle bişeydir merak etme

Kızlar alıntı yapamadım.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Simge 84 doktor ondanda şüphelendi.bu ara çocuklu ortama çok girdim.hemen geçti döküntüleri? 2 günden sonra bişey kalmadı mı?
2.gun bile cok azalmıstı zaten.gecti gectii cok sükür bişeyi kalmadı sonrasında

2.gun bile cok azalmıstı zaten.gecti gectii cok sükür bişeyi kalmadı sonrasında
Sağol canım
Yok ya ,bnde merak ediyorum ama bişey yazmadı hiç:KK43: inşallah iyi olsun da ,yazmasın...

Benimde hep aklımda.belki evlerine geçmişlerdir.emir paşayla ilgilenmekten fırsat bulamıyodur diye düşünüyorum.
İyi olsunlarda yazmasın önemli değil.ama insan merak ediyor işte.

Back