- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
Sağol canımÇok çok gecmis olsun canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımÇok çok gecmis olsun canim.
Ben de günde birkaç kez girmeye başladım foruma yazmıştır diye. İnşallah güzel haberlerle gelsin de biz merakta kalalım önemli değil.KiZlar emirden haber varmi yoksa benmi goremedim nasil oldu acaba eve cikicaklardi en son
Biz baba diyoruz innee diyoruz gegege falan diyoruz canım daha yürüme niyetimiz yokKızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
Yürümeye baslamadi tutunarak kalkıyor beşiğinde sıralıyor sadece ama kelime dağarcığımız genis..Kızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
28 agust dogdu benim oglankuzusu.Anne baba dede mama diyor.. agiz hareketiyle emmek istedigini belirtiyor:) gel gel diyor ve elini acip kapatiyor gel gel derken. yatar pozisyondan kendi basina oturmaya basladi.gecen hafta ayagini basmiyor pek niyeti yok demistim.ama iki uc gundur zink diye basiyor kol altindan tutunca.emekleme hala yok:)kumandaya ucuyor ama.tum kuzulara bin masallah.Rabbim hepsini korusunBiz baba diyoruz innee diyoruz gegege falan diyoruz canım daha yürüme niyetimiz yok
Amin şifa bekleyenlerin şifasını versin inşallah .... Maşallah sizin kuzuya da bizim ki de yapıyor gelgel eliyle ama gegege diyor işte :) beşiğinde de ayağa kalkıyor tutunarak artık gözümü ustunden ayiramiyorum bir de bı hoşuna gidiyor ki, napiyon sen diyorum karşıdan kikir kikir gülüyor :)28 agust dogdu benim oglankuzusu.Anne baba dede mama diyor.. agiz hareketiyle emmek istedigini belirtiyor:) gel gel diyor ve elini acip kapatiyor gel gel derken. yatar pozisyondan kendi basina oturmaya basladi.gecen hafta ayagini basmiyor pek niyeti yok demistim.ama iki uc gundur zink diye basiyor kol altindan tutunca.emekleme hala yok:)kumandaya ucuyor ama.tum kuzulara bin masallah.Rabbim hepsini korusun
İnşallah canım ben de günde boş bulundukça girip bakıyorum acaba haber var mı diye ... İnşallah güzel haberlerle döner ...Bende Emir'i merak ediyorum hanımlar. İnşaallah iyidirler.
Hala park yatakta yatiyor ayaga kalkarsa Allah korusun.ara kademesini kaldirmak lazim artik demek ki.esim de odasindaki karyolayi niyr aldik diye sorup duruyor.yazliga gidip geldigimizde yasini doldurmud ve 1 kere bile karyolasinda yatmamis olacak.Amin şifa bekleyenlerin şifasını versin inşallah .... Maşallah sizin kuzuya da bizim ki de yapıyor gelgel eliyle ama gegege diyor işte :) beşiğinde de ayağa kalkıyor tutunarak artık gözümü ustunden ayiramiyorum bir de bı hoşuna gidiyor ki, napiyon sen diyorum karşıdan kikir kikir gülüyor :)
Kelimeleri söylemeye başladı mı yani?? Maasallah, benimki daha pu=su haricî hiç birşey söylemiyor..Yürümeye baslamadi tutunarak kalkıyor beşiğinde sıralıyor sadece ama kelime dağarcığımız genis..
Ne güzel yaaa maaşallah bebeklerinize. Benim kızım henüz hiç konuşmuyor, geç mi kaldı acaba:SBiz baba diyoruz innee diyoruz gegege falan diyoruz canım daha yürüme niyetimiz yok
Valla canım bir sabah bir uyaniyorsun bir şey öğrenmiş oluyor gece güncelleme geliyor sanki :) der der canım merak etme herhangi bir problemimiz olmadıysa illaki söyler. Benim küçük yeğenim 2 yaşındayken daha söyledikleri anlaşılmıyordu cok gec yurudu ve konustu şimdi 4 buçuk yaşında zehir gibi :) buyuk yegenim bizim oglan kadarken butum evi emekleyerek dolaniyirdu bizim minnos totoyu inune istedigi birsey koyarsan anca kaldiriyor yani her bebek bir değil zamanla oluyor..Ne güzel yaaa maaşallah bebeklerinize. Benim kızım henüz hiç konuşmuyor, geç mi kaldı acaba:S
Sağol canım şu konuşma konusuna biraz üzülüyorum acaba yeterince ilgilenmiyorum, konuşmuyorum ondan mı diye ama her bebek de farklı, kiyaslamamam gerek.Valla canım bir sabah bir uyaniyorsun bir şey öğrenmiş oluyor gece güncelleme geliyor sanki :) der der canım merak etme herhangi bir problemimiz olmadıysa illaki söyler. Benim küçük yeğenim 2 yaşındayken daha söyledikleri anlaşılmıyordu cok gec yurudu ve konustu şimdi 4 buçuk yaşında zehir gibi :) buyuk yegenim bizim oglan kadarken butum evi emekleyerek dolaniyirdu bizim minnos totoyu inune istedigi birsey koyarsan anca kaldiriyor yani her bebek bir değil zamanla oluyor..
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatirsiniz önemli bir şey yokturIkizlerde birinin atesi cikti 39 derece dunden beri buyuk oglumda atesler icinde su hastaliklardan kurtulamadik hastaneye gorurucez birazdan
tutunup kalkıyor sıralıyor ama henüz yürüme yok konuşma okarakda ded dede gibi heceler söylüyor ama konuşma içün erken telaşlanıcak bi durum yok benceKızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
Cok gecmis olsun cnm,yine bi salgındır gidiyor dikkat etmek gerek.Ikizlerde birinin atesi cikti 39 derece dunden beri buyuk oglumda atesler icinde su hastaliklardan kurtulamadik hastaneye gorurucez birazdan
27/7 doğumluyuz biz.koltuk kenarlarında sıralıyor arada elini bırakıp yürümek istiyor ama 2 adımdan sonra toto üstü oturuyıor:) cok aceleciyiz diyorum kıZım yavas yavas acele etme:) inneee babaaa dedeeeee geeel-geeee,mmaammmaaaa diyor ama canı istersee.. Bizde durumlar böyleKızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.