• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz baba diyoruz innee diyoruz gegege falan diyoruz canım daha yürüme niyetimiz yok
28 agust dogdu benim oglankuzusu.Anne baba dede mama diyor.. agiz hareketiyle emmek istedigini belirtiyor:) gel gel diyor ve elini acip kapatiyor gel gel derken. yatar pozisyondan kendi basina oturmaya basladi.gecen hafta ayagini basmiyor pek niyeti yok demistim.ama iki uc gundur zink diye basiyor kol altindan tutunca.emekleme hala yok:)kumandaya ucuyor ama.tum kuzulara bin masallah.Rabbim hepsini korusun

28 agust dogdu benim oglankuzusu.Anne baba dede mama diyor.. agiz hareketiyle emmek istedigini belirtiyor:) gel gel diyor ve elini acip kapatiyor gel gel derken. yatar pozisyondan kendi basina oturmaya basladi.gecen hafta ayagini basmiyor pek niyeti yok demistim.ama iki uc gundur zink diye basiyor kol altindan tutunca.emekleme hala yok:)kumandaya ucuyor ama.tum kuzulara bin masallah.Rabbim hepsini korusun
Amin şifa bekleyenlerin şifasını versin inşallah .... Maşallah sizin kuzuya da bizim ki de yapıyor gelgel eliyle ama gegege diyor işte :) beşiğinde de ayağa kalkıyor tutunarak artık gözümü ustunden ayiramiyorum bir de bı hoşuna gidiyor ki, napiyon sen diyorum karşıdan kikir kikir gülüyor :)

Amin şifa bekleyenlerin şifasını versin inşallah .... Maşallah sizin kuzuya da bizim ki de yapıyor gelgel eliyle ama gegege diyor işte :) beşiğinde de ayağa kalkıyor tutunarak artık gözümü ustunden ayiramiyorum bir de bı hoşuna gidiyor ki, napiyon sen diyorum karşıdan kikir kikir gülüyor :)
Hala park yatakta yatiyor ayaga kalkarsa Allah korusun.ara kademesini kaldirmak lazim artik demek ki.esim de odasindaki karyolayi niyr aldik diye sorup duruyor.yazliga gidip geldigimizde yasini doldurmud ve 1 kere bile karyolasinda yatmamis olacak.

Ne güzel yaaa maaşallah bebeklerinize. Benim kızım henüz hiç konuşmuyor, geç mi kaldı acaba:S
Valla canım bir sabah bir uyaniyorsun bir şey öğrenmiş oluyor gece güncelleme geliyor sanki :) der der canım merak etme herhangi bir problemimiz olmadıysa illaki söyler. Benim küçük yeğenim 2 yaşındayken daha söyledikleri anlaşılmıyordu cok gec yurudu ve konustu şimdi 4 buçuk yaşında zehir gibi :) buyuk yegenim bizim oglan kadarken butum evi emekleyerek dolaniyirdu bizim minnos totoyu inune istedigi birsey koyarsan anca kaldiriyor yani her bebek bir değil zamanla oluyor..

Ikizlerde birinin atesi cikti 39 derece dunden beri buyuk oglumda atesler icinde su hastaliklardan kurtulamadik hastaneye gorurucez birazdan

Valla canım bir sabah bir uyaniyorsun bir şey öğrenmiş oluyor gece güncelleme geliyor sanki :) der der canım merak etme herhangi bir problemimiz olmadıysa illaki söyler. Benim küçük yeğenim 2 yaşındayken daha söyledikleri anlaşılmıyordu cok gec yurudu ve konustu şimdi 4 buçuk yaşında zehir gibi :) buyuk yegenim bizim oglan kadarken butum evi emekleyerek dolaniyirdu bizim minnos totoyu inune istedigi birsey koyarsan anca kaldiriyor yani her bebek bir değil zamanla oluyor..
Sağol canım şu konuşma konusuna biraz üzülüyorum acaba yeterince ilgilenmiyorum, konuşmuyorum ondan mı diye ama her bebek de farklı, kiyaslamamam gerek.
Benim prensesim 5,5 aylikken başladı emeklemeye şimdilerde evi turluyor. Yerde oynarken arada oturma pozisyonuna da geciyor. Hatta bugün bir yerden tutunup ayaga kalkti ve sıraladı ama konuşmaya gelince anlamsız sesler çıkarıyor. Arada canı isterse puvvvvvv pu diyor su yerine o da canı isterse bağırarak da su deme ihtimali var :)) bi anne dese rahatliycam..

Kızlar ağustos bebeklerimizden yürümeye başlayan var mi hiç? Bir de anne baba mama gibi kelimeleri söyleyebilen.
27/7 doğumluyuz biz.koltuk kenarlarında sıralıyor arada elini bırakıp yürümek istiyor ama 2 adımdan sonra toto üstü oturuyıor:) cok aceleciyiz diyorum kıZım yavas yavas acele etme:) inneee babaaa dedeeeee geeel-geeee,mmaammmaaaa diyor ama canı istersee.. Bizde durumlar böyle❤️

Back