• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sanırım gece yatmadan önce süt yerine doyurucu çorba mama vermeliyiz
Ben irmikli muhallebimsi bir şey yapıyorum gerçi öğleden sonra veriyorum ama doyuruyor epey gece de denenebilir. Suyla pişirip meyve püresi ekliyorum muzlu cevizli yapınca çok seviyor elmalı da yapabilirsiniz soğuyunca az pekmez ilavesiyle...

Bizimki gece uykusuna çok zor geçiyordu dediğin gibi çok sık uyanıyordu bana aç bu çocuk dedikleri zaman çıldırıyordum resmen huyu böyle aç değil diyordum ama sonra deneme amaçlı gece yatarken devam sütü verdim uyudu çocuk gerçekten açmış:KK43: evladımı öyle aç bıraktığım için çok pişmanım:KK43: istersen bir dene aç mı yoksa değil mi
Ama akşam yiyor sonra baya emiyor anlamadımki nasıl oluyor bu iş:KK43: hangisini kullanıyorsnz:KK43:

Bizimki gece uykusuna çok zor geçiyordu dediğin gibi çok sık uyanıyordu bana aç bu çocuk dedikleri zaman çıldırıyordum resmen huyu böyle aç değil diyordum ama sonra deneme amaçlı gece yatarken devam sütü verdim uyudu çocuk gerçekten açmış:KK43: evladımı öyle aç bıraktığım için çok pişmanım:KK43: istersen bir dene aç mı yoksa değil mi
Bak ben de düşündüm şimdi biz de sık kalkalkiyoruz :110: ama bazen 2 buçuk saatte bir bazen ilk yatista 3 saati deviriyor sonra siklasiyor bilemedim :(

Artık süt iyice azaldı Sanki.Ben şuanda süt sayıyorum iş yerinde çok azalmış.160 CC çıkıyordu sonra 120 oldu şimdide 60 niye böyle oldu ya
Canım benimde öyle oldu maalesef işe ilk başladığım zamanlar 2 biberon sağıyordum zamanla tek biberona düştü ve yavaş yavaş azaldı şuan bizim sıpa hiç emmiyor maalesef ne yaptıysam emziremiyorum sütümde haliyle azaldı mamaya başlamak zorunda kaldım bende 1,5-2 aydır mama veriyorum yaklaşım 1 aydır da hiç emmiyor :((

Merhabalar herkese. Hiç okuyamadım son zamanlarda konuşuldumu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum. Gece beslenmesi ne durumda sizlerde. Deniz anne sütü almıyor. Saat 8 de kaşık maması yiyor 9 da uyuyor. Sonra ben uyumadan önce gece 12 de onu uyandırmadan mama veriyorum. Sonra sabah 5 civarında tekrar mama içiyor. Sabah8 de hine başlıyoruz zaten. Gece iki kez mamaya devam edeyim mi bire mi düşüreyim bilemedim.
doğa da sadece devam sütü alıyor ben o uyanmadan beslemiyorum genelde gece bir kere kalkıyor

Ben galiba iş hayatıma devam etme kararı almak üzereyim. Tek sorun denize bakacak kimse yok ve mecburen birisini bulmam gerek. Ama kimselere emanet edemem yani hiç tanımadığım bilmediğim biriyse. Varmı bakıcıya bırakıp çalışanlar aramızda. Yaşını doldurana kadar net kararımı verip bu arada araştırıp soruşturup bakıcam duruma.

Ben galiba iş hayatıma devam etme kararı almak üzereyim. Tek sorun denize bakacak kimse yok ve mecburen birisini bulmam gerek. Ama kimselere emanet edemem yani hiç tanımadığım bilmediğim biriyse. Varmı bakıcıya bırakıp çalışanlar aramızda. Yaşını doldurana kadar net kararımı verip bu arada araştırıp soruşturup bakıcam duruma.
Bende eylülde işe başlayacağım. Şimdiden stres sardı beni ve eşimi. Bizde bakıcı bulacağız ama bakıcıya güvenene kadar babannesi gelip duracak. Evin heryeri için kamera sistemi bakmayada başladık. Umarım kötü niyetli insanlarla karşılaşmayız. İyi bir bakıcı bulamazsak 1 sene daha ücretsiz izin alacağım .

Ya siz böyle yazınca benimki açlıktan mı uyanıyor acaba demeye başladım.
Günlük menümüz şöyle;
Sabah kahvaltı 1 yumurta sarısını mutlaka yediriyorum , zeytin peynir yiyor bide
İstediği her an emziriyorum. Öğlen yoğurt meyve yada çorbayla geçiyor. Akşmda köfte pilav çorba vs yiyor az yiyor ama uykusu geldiği için sonra saat 20de emip uyuyor. Sonrası ise çokkkk uyanıyor artık isyanlardayım. :mad::mad:45 50 dkda bir uyanıyor. Hep emzirip bidaha uyutuyorum bazen omzumda pışpışlarken uyuyor. Açlıktan mı uyanıyor sizce :KK17:
Köfte susatır,ben akşam bi kere köfte yedirdim.yarım saatte bir kalktı en son aklıma geldi susamıs olabilecegi suyu bi verdim kana kana icti uyurken sonra uyanmadı:) yanii 3 saat sonra uyandı.
Aklında olsun cnm

Köfte susatır,ben akşam bi kere köfte yedirdim.yarım saatte bir kalktı en son aklıma geldi susamıs olabilecegi suyu bi verdim kana kana icti uyurken sonra uyanmadı:) yanii 3 saat sonra uyandı.
Aklında olsun cnm
1 saat önce yedirdim köfteyi ilk uyandığında suyu vercem bakalım ne zaman uyancak :)

Bende bi kaç kez denedim bu seferde gece 1.30 2 gibi içiyor mamayı. Sonra sabah 6 da uyanıyor hava aydınlanmış olduğu için mamayı içsede uyumuyor tekrar.

Anladım canım.çocuklar kendi düzenleri kuruyor valla.bende gece uyku saatini erkene almaya çalışıyorum ama beceremeö henüz :)

İyi akşamlar hanimlar ben bursa_83 arkadaşı ve Emir bebeği çok merak ediyorum boş buldukça girip yazmış mi diye bakıyorum yok :( inşallah iyilerdir haber alabilen telefon numarası olup arama imkanı olan var mı ?

İyi akşamlar hanimlar ben bursa_83 arkadaşı ve Emir bebeği çok merak ediyorum boş buldukça girip yazmış mi diye bakıyorum yok :KK43: inşallah iyilerdir haber alabilen telefon numarası olup arama imkanı olan var mı ?
Günaydın. Cnm aynı şekilde bende merak ediyorum özelden de msj attım cevap vermedi daha kk son giriş tarihi 10 mayıs olarak görünüyor inş herşey yolundadır B bursa83

Günaydın hanımlar
Uyku sorunlari konusulmus, bebeklerin uyku donguleri 45 dk biliyorsunuz ve destekle uyutulan bebeklee yine ayni desteği almadan tekrar uykuya gecis yapamıyorlar, açlıktan 45-50 dk bir uyanma olmaz kanimca bebeklerinizi besiginde uyutmaya calisin illa açlıktan supheleniyorsaniz aksam yatmadan once irmikli meyveli muhallebiler hazırlayabilirsiniz nacizane tavsiyem

Back