• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sütün yetmemeye başladı artık aç kalıyor bence o yüzden sabaha kada mız mız ek gıdayla aramız çok çok iyi sizler Devam sütümü veriyorsunuz ?

Hayırlı ramazanlar ve geçmis olsun tüm hastalara Rabbim acil şifalar versin. Umarım herkes iyidir biz dişli ve uykusuzuz bu aralar.

Selam kızlar, hayırlı ramazanlar. Oruçluyum, dünden beri göğüslerim ağrıyor. Emzirip oruç tutan arkadaşlar böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Benim de agrılarım oldu ama kuruntu yapıyorum diye dusünmüstüm. Neyle alakali bilmiyorum ama ya sütüm azaldı ya da kızım cok emmek istiyor emmeden uyumuyor diye oluyor diye senaryolar kurdum. Bakalım bugün nasil gececek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı ramazanlar ve geçmis olsun tüm hastalara Rabbim acil şifalar versin. Umarım herkes iyidir biz dişli ve uykusuzuz bu aralar.

Benim de agrılarım oldu ama kuruntu yapıyorum diye dusünmüstüm. Neyle alakali bilmiyorum ama ya sütüm azaldı ya da kızım cok emmek istiyor emmeden uyumuyor diye oluyor diye senaryolar kurdum. Bakalım bugün nasil gececek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım bakalım ben bugün daha iyiyim inşallah ağrı olmaz da kuruntular boşa çıkar

Günaydın anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sütün yetmemeye başladı artık aç kalıyor bence o yüzden sabaha kada mız mız ek gıdayla aramız çok çok iyi sizler Devam sütümü veriyorsunuz ?
Günaydın canım bizim gece uykumuzun hala bir düzeni yok hiç belli olmuyor ben gece uykuya geçmeden evvel devam sütü veriyorum baya uzun zamandır. Çünkü bizim de yetmemeye başlamıştı. Sabaha kadar da emziriyorum bu sıralar 3-4 kez uyanıyor

Günaydın canım bizim gece uykumuzun hala bir düzeni yok hiç belli olmuyor ben gece uykuya geçmeden evvel devam sütü veriyorum baya uzun zamandır. Çünkü bizim de yetmemeye başlamıştı. Sabaha kadar da emziriyorum bu sıralar 3-4 kez uyanıyor
Hangi marka veriyorsun acaba ?

Merhabalar herkese. Hiç okuyamadım son zamanlarda konuşuldumu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum. Gece beslenmesi ne durumda sizlerde. Deniz anne sütü almıyor. Saat 8 de kaşık maması yiyor 9 da uyuyor. Sonra ben uyumadan önce gece 12 de onu uyandırmadan mama veriyorum. Sonra sabah 5 civarında tekrar mama içiyor. Sabah8 de hine başlıyoruz zaten. Gece iki kez mamaya devam edeyim mi bire mi düşüreyim bilemedim.

Kizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Canım yeni bakabildim yeni gördüm. Bizdede aynı durum var ve inanılmaz canım sıkılıyor:( her bez seğiştirdiğimde bakıyorum acaba inmişmi diye. Bizimki ilk doğduğunda tek testisi kanaldaydı sonra indi. Ama tekrar kanala girmiş. 1 yaşına kadar beklemekten başka yapacak hiç bişey yok. Eğer inmezse operasyon yapılacak:( ne kaldıki yaşına girmesine bekliyoruz.

Merhabalar herkese. Hiç okuyamadım son zamanlarda konuşuldumu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum. Gece beslenmesi ne durumda sizlerde. Deniz anne sütü almıyor. Saat 8 de kaşık maması yiyor 9 da uyuyor. Sonra ben uyumadan önce gece 12 de onu uyandırmadan mama veriyorum. Sonra sabah 5 civarında tekrar mama içiyor. Sabah8 de hine başlıyoruz zaten. Gece iki kez mamaya devam edeyim mi bire mi düşüreyim bilemedim.

12 de mama vermesen gece uyanır mı?
Bizimki gece hiç uyanmadığı için kendimi kötü hissediyodum.kalkıp uykusunda veriyodum mamasını.
Bebek hemşiresi tanıdığım sakın öyle alıştırma acıkırsa uyanır zaten dedi.bende bi daha vermedim.

Artık süt iyice azaldı Sanki.Ben şuanda süt sayıyorum iş yerinde çok azalmış.160 CC çıkıyordu sonra 120 oldu şimdide 60 niye böyle oldu ya

Artık süt iyice azaldı Sanki.Ben şuanda süt sayıyorum iş yerinde çok azalmış.160 CC çıkıyordu sonra 120 oldu şimdide 60 niye böyle oldu ya
Ek gıdaya geçiş çalışıyor olmak evde nasıl bakılıyor ev temizliği yemek iş yerindeki koşuşturma hepsi etkiliyor cnm

Ya siz böyle yazınca benimki açlıktan mı uyanıyor acaba demeye başladım.
Günlük menümüz şöyle;
Sabah kahvaltı 1 yumurta sarısını mutlaka yediriyorum , zeytin peynir yiyor bide
İstediği her an emziriyorum. Öğlen yoğurt meyve yada çorbayla geçiyor. Akşmda köfte pilav çorba vs yiyor az yiyor ama uykusu geldiği için sonra saat 20de emip uyuyor. Sonrası ise çokkkk uyanıyor artık isyanlardayım. :mad::mad:45 50 dkda bir uyanıyor. Hep emzirip bidaha uyutuyorum bazen omzumda pışpışlarken uyuyor. Açlıktan mı uyanıyor sizce :KK17:

Günlük menümüz şöyle;
Sabah kahvaltı 1 yumurta sarısını mutlaka yediriyorum , zeytin peynir yiyor bide
İstediği her an emziriyorum. Öğlen yoğurt meyve yada çorbayla geçiyor. Akşmda köfte pilav çorba vs yiyor az yiyor ama uykusu geldiği için sonra saat 20de emip uyuyor. Sonrası ise çokkkk uyanıyor artık isyanlardayım. :mad::mad:45 50 dkda bir uyanıyor. Hep emzirip bidaha uyutuyorum bazen omzumda pışpışlarken uyuyor. Açlıktan mı uyanıyor sizce :KK17:
Hepimiz bu durumdan muzdaribiz bende öyle düşünüyorum artık erkenden yatıyorlar ee uyku haliyle ne kadar emebildiyse artık süt desen zaten yetmiyor anlayacağınız kafamda deli sorular .Artık devam sütü veya mama tavsiye üzeri başlıyacam sürekli bi mız mız halimiz var sabaha kadar

12 de mama vermesen gece uyanır mı?
Bizimki gece hiç uyanmadığı için kendimi kötü hissediyodum.kalkıp uykusunda veriyodum mamasını.
Bebek hemşiresi tanıdığım sakın öyle alıştırma acıkırsa uyanır zaten dedi.bende bi daha vermedim.
Bende bi kaç kez denedim bu seferde gece 1.30 2 gibi içiyor mamayı. Sonra sabah 6 da uyanıyor hava aydınlanmış olduğu için mamayı içsede uyumuyor tekrar.

Hepimiz bu durumdan muzdaribiz bende öyle düşünüyorum artık erkenden yatıyorlar ee uyku haliyle ne kadar emebildiyse artık süt desen zaten yetmiyor anlayacağınız kafamda deli sorular .Artık devam sütü veya mama tavsiye üzeri başlıyacam sürekli bi mız mız halimiz var sabaha kadar
Malesef ya hipp gece maması aldm yemedi 2 3 kez yaptm yemedi. Sonra kurtlanmış :bicak:

Günlük menümüz şöyle;
Bizimki gece uykusuna çok zor geçiyordu dediğin gibi çok sık uyanıyordu bana aç bu çocuk dedikleri zaman çıldırıyordum resmen huyu böyle aç değil diyordum ama sonra deneme amaçlı gece yatarken devam sütü verdim uyudu çocuk gerçekten açmış:( evladımı öyle aç bıraktığım için çok pişmanım:( istersen bir dene aç mı yoksa değil mi

Külot bez alacaklar 4 numara çok sıkı 3 paket aldım ne yapsam bilmiyorum. Hiç almadıysanız 5 alın bence. Bebeğim 10 kiloya yakın.

Bir de bebeğimin yüzü için nemlendirici gibi bir krem Öneriniz var mı? Yanağında nokta kadar bir sivilce var hiç geçmiyor ne yapabilirim?

Back