- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Amin canım size de çok geçmiş olsun tekrar umarım toparlarlar kızın çabucak...Canım bizim dişler patlamak üzereymiş.ama boğazlarıda kızarık.dişte yapabilirmiş.
Kanda mikrop varmı diye tahlil istedi.çok az var mikrop ama bunun için antibiotik vermek istemiyorum dedi.
En son çıkarken 6 hastalıkta olabilir dedi.
Yani kesin şundan dolayı diyemedi.
Ateşi ordada yüksekti 38.8.acil de soğuk uygulama yapıldı.bi kova su ve bez verdiler.üzerine örttüm ıslak bezleri ama kıyameti koparttı çok ağladı ateşi düşene kadar.
Calpol ve nurofeni dönüşümlü olarak kullan.3 gün içinde ateşi düşmezse getir yine dedi.
Acilde kızım ağlarken bende içime içime ağladım.sonra düşündüm ne zor durumda olan anneler var.bu ateş onlar için çocuk oyuncağı dedimde kendimi toparladım.
Rabbim bütün yavrulara herkese şifalar versin...
Çok geçmiş olsn canımm boğazı kızarık dediyse onda olabilr mertinde öyleydi işte.
Ilık bezi alnına koluna koyunca bile kıyameti kopardı bizimkş yazık soğuk suya dayanamazlar ki Allah kimseye dermansız dert vermesin gerçekten tüm hastalarada acil şifalar versin inşallah
Oyy kıyamam şok etkisi yaratmıştır inşallah bidaha yaşamazBoydan boya ıslak bezi vücuduna koyunca bastı çığlığı.aşıda bile bu kadar ağlamazdı.bi ara takatim kalmadı.üşüyo titriyo ağlıyoken elimden bişey gelmemek çok zoruma gitti.eşime yeter artık verelim bi şurup düşer ateşi.eziyet ediyoruz çocuğa dedim.ilk defa ateşi yaşadı yavrum.
Çok geçmiş olsun. Hastalık ateş can sıkıcı gercekten. Ama hiç hastalanmadan büyüdüklerinde bağışıklık sistemleri tam güçlenmiyor.Boydan boya ıslak bezi vücuduna koyunca bastı çığlığı.aşıda bile bu kadar ağlamazdı.bi ara takatim kalmadı.üşüyo titriyo ağlıyoken elimden bişey gelmemek çok zoruma gitti.eşime yeter artık verelim bi şurup düşer ateşi.eziyet ediyoruz çocuğa dedim.ilk defa ateşi yaşadı yavrum.
Canım bizim dişler patlamak üzereymiş.ama boğazlarıda kızarık.dişte yapabilirmiş.
Kanda mikrop varmı diye tahlil istedi.çok az var mikrop ama bunun için antibiotik vermek istemiyorum dedi.
En son çıkarken 6 hastalıkta olabilir dedi.
Yani kesin şundan dolayı diyemedi.
Ateşi ordada yüksekti 38.8.acil de soğuk uygulama yapıldı.bi kova su ve bez verdiler.üzerine örttüm ıslak bezleri ama kıyameti koparttı çok ağladı ateşi düşene kadar.
Calpol ve nurofeni dönüşümlü olarak kullan.3 gün içinde ateşi düşmezse getir yine dedi.
Acilde kızım ağlarken bende içime içime ağladım.sonra düşündüm ne zor durumda olan anneler var.bu ateş onlar için çocuk oyuncağı dedimde kendimi toparladım.
Rabbim bütün yavrulara herkese şifalar versin...
Canım iki dozda yapan var ama artık 9 aylıklar ya az kalmış zaten dedi bir yaşından sonrada tek doz yapılıyor.Bizim dr umuz 2 doz onerdi simdi kafam karisti 9.ay ve 12.ayda
Dün evde biz tekrar baktık ikiside yerindeydi.Bazen uyarilma olunca soğuk elle dokununca yukarı gidermiş dün öyle olmuş olabilir tekrar bibir kontrol etmesini söyleyeceğimDoktorumuz her kontrole gittiğimzde bakar ve kontrol eder herhangi bişey söylemedi şimdiye kadar. Ama yeğenimde olmuştu 9 yaşında şuan öncesinde farkedilmemiş. Çocuk ürolojiye gitmişlerdi ilaçlarla tedaviye başladılar . Ardından küçük bi operasyonla aşağı aldılar . Hatta girmişken sünnetide yapmış doktor :) korkulack bişey yok inan ki hem henüz gelişimleri devam ediyor iner belkide gerek kalmaz hiç bir şeye.
Canim 1 yaştan önce vurulan aşı iki doz 1 yaştan sonra vurulan tek doz oluyormusBizim dr umuz 2 doz onerdi simdi kafam karisti 9.ay ve 12.ayda
Gunaydin hayirli ramazanlarGünaydın hayırlı Ramazanlar
Allah yasatmasin bir daha kıyamamBoydan boya ıslak bezi vücuduna koyunca bastı çığlığı.aşıda bile bu kadar ağlamazdı.bi ara takatim kalmadı.üşüyo titriyo ağlıyoken elimden bişey gelmemek çok zoruma gitti.eşime yeter artık verelim bi şurup düşer ateşi.eziyet ediyoruz çocuğa dedim.ilk defa ateşi yaşadı yavrum.
Bizimkide 1 yasında tez doz dedi.Canım iki dozda yapan var ama artık 9 aylıklar ya az kalmış zaten dedi bir yaşından sonrada tek doz yapılıyor.
Aminnn canım.Allah yasatmasin bir daha kıyamamşimdi nasılsınız canım ?
Merhaba canım.benim oğlum 3 yalında onunkide yukarı kaçıyordu yürüyünce yada bezden çıkınca yerine gecer dedi ankara bayındırda bi prof.hiç önemsemedi takmayın falan dedi öylede oldu insan takıyo yine de.öyle bişeydir merak etmeKizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Çok çok gecmis olsun canim.Kızlar alıntı yapamadım.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Simge 84 doktor ondanda şüphelendi.bu ara çocuklu ortama çok girdim.hemen geçti döküntüleri? 2 günden sonra bişey kalmadı mı?
2.gun bile cok azalmıstı zaten.gecti gectii cok sükür bişeyi kalmadı sonrasındaKızlar alıntı yapamadım.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Simge 84 doktor ondanda şüphelendi.bu ara çocuklu ortama çok girdim.hemen geçti döküntüleri? 2 günden sonra bişey kalmadı mı?
Yok ya ,bnde merak ediyorum ama bişey yazmadı hiçKiZlar emirden haber varmi yoksa benmi goremedim nasil oldu acaba eve cikicaklardi en son
Sağol canım2.gun bile cok azalmıstı zaten.gecti gectii cok sükür bişeyi kalmadı sonrasında
Yok ya ,bnde merak ediyorum ama bişey yazmadı hiçinşallah iyi olsun da ,yazmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?