Yani bnm bildigim doktorlar genelde dis atesi max 38 olur o bile nadir olur, genelde 37.7 fln olur daha fazlası disten deildir derler.Sağolun kızlar dişte 39 dereceye kadar çıkarmı bilmiyorum.gece hep kontrol ettim ateşi çıkmadı.1 saat önce uyandı yanıyodu çocuk.yine calpol verdim.burnuda tıkalıydı açtım.
Sanki diş değil gibi.ilk defa ateşlendi.
Geçmiş olsun canım ertelemeden bir doktora görünün isterseniz belki diş değildir tam mevsim geçişleri epey yükselmiş ...Sağolun kızlar dişte 39 dereceye kadar çıkarmı bilmiyorum.gece hep kontrol ettim ateşi çıkmadı.1 saat önce uyandı yanıyodu çocuk.yine calpol verdim.burnuda tıkalıydı açtım.
Sanki diş değil gibi.ilk defa ateşlendi.
bizimki kraft yatak bizimde yaylı değil sünger bi sorun yaşamadıkBaby hope sizinki neydi? Bizim yataktan da olabilir yaylı yatak değil sünger park yatağı bir de onu değiştirmeyi denicez bakalım ...
Geçmiş olsun canım ertelemeden bir doktora görünün isterseniz belki diş değildir tam mevsim geçişleri epey yükselmiş ...
Yani bnm bildigim doktorlar genelde dis atesi max 38 olur o bile nadir olur, genelde 37.7 fln olur daha fazlası disten deildir derler.
Bir doktora götürün bence ,nolur nolmaz.. sonucu da yazarsın,cok gecmia olsun tekrar.
Çok geçmiş olsun canımm. Oğlumunda geçen hafta öyleydi diş mi acaba dedik doktor diş bu kadar ateşi yükseltmez 0.5 ila 1 derece kadar yükselie dedi.
Oy kiyamam benhasta olmadan ateslenmeden buyumeleri de imkansiz.yarin öbur gun baska bir sebepten benim oglan ateslense ben de paniklerim.Allah beterinden saklasin
Boğaz enfeksiyonu canım . Ateşi 39 iken serum takıldı. Ertesi günler sabah akşam antibiyotik ve ateş düşürücü kullandık. İnş önemli bişey yoktur. Haber et bizede canım geçmiş olsn.Peki ateşinin sebebi neymiş canım?
Sağolun arkadaşlar.3 te gidicez doktora.eşim götürücek.şimdi uyuyor.üzerinde çıtçıtlı badisi var sadece.üzeride örtmedim.uyumadan önce 37.7 çıktı.
İnşaallah ciddi bişey değildir.
Bilemedim biz de yok oyle bir şey katı var fermuarlı zaten o sarkiyor. Bakacağız çözeceğiz inşallah teşekkürler..Sünger yatağın altında sert bi malzemesi var ama önce onu yerleştirip sonra yatağı yerleştiriyoruz
Benim oğlumda bir buçuk aylıkken başka bir sebepten genel cerrahi gitmistik. Doktor bir testisinin biraz yukarda kaldığını söylemişti. Altı aya kadar çok büyük ihtimal iner demişti. Sonra tamamen indi.Kizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Geçmiş olsun canım benim de geçen gün goturdugum doktor kontrol etti bir sorun yok şükür ama doktor önemli gerçekten neyse ki farketmiş bu defa gittiğiniz yer. Allah dermansız dert vermesin inşallah basit bir srydir önemli bir şey drgildir..Kizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Biz de ayni durumu yaşıyoruz, yasina kadar bekleyin dedi doktor ben de kontrol ediyorum bazen inmis oluyor bazen kayboluyor anlamadımKizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
Canım size ultrasonla bakilmismiydi? Birde internette 1 yaşına kadar müdahale edin yazıyorBiz de ayni durumu yaşıyoruz, yasina kadar bekleyin dedi doktor ben de kontrol ediyorum bazen inmis oluyor bazen kayboluyor anlamadım
Hayır bakılmadi cuma günü muayene var tekrar konuşayım doktorla bu konuyuCanım size ultrasonla bakilmismiydi? Birde internette 1 yaşına kadar müdahale edin yazıyor
Boğaz enfeksiyonu canım . Ateşi 39 iken serum takıldı. Ertesi günler sabah akşam antibiyotik ve ateş düşürücü kullandık. İnş önemli bişey yoktur. Haber et bizede canım geçmiş olsn.
Bizim dr umuz 2 doz onerdi simdi kafam karisti 9.ay ve 12.aydaKızlar bugün doktor iyiki rota aşısını yaptirmissiniz şimdi birtanesi var ölümden döndü dedi.Menenjitide bir yaşından sonra tek doz yaptırın az kalmış zaten diyor
Çok geçmiş olsn canımm boğazı kızarık dediyse onda olabilr mertinde öyleydi işte.Canım bizim dişler patlamak üzereymiş.ama boğazlarıda kızarık.dişte yapabilirmiş.
Kanda mikrop varmı diye tahlil istedi.çok az var mikrop ama bunun için antibiotik vermek istemiyorum dedi.
En son çıkarken 6 hastalıkta olabilir dedi.
Yani kesin şundan dolayı diyemedi.
Ateşi ordada yüksekti 38.8.acil de soğuk uygulama yapıldı.bi kova su ve bez verdiler.üzerine örttüm ıslak bezleri ama kıyameti koparttı çok ağladı ateşi düşene kadar.
Calpol ve nurofeni dönüşümlü olarak kullan.3 gün içinde ateşi düşmezse getir yine dedi.
Acilde kızım ağlarken bende içime içime ağladım.sonra düşündüm ne zor durumda olan anneler var.bu ateş onlar için çocuk oyuncağı dedimde kendimi toparladım.
Rabbim bütün yavrulara herkese şifalar versin...
Doktorumuz her kontrole gittiğimzde bakar ve kontrol eder herhangi bişey söylemedi şimdiye kadar. Ama yeğenimde olmuştu 9 yaşında şuan öncesinde farkedilmemiş. Çocuk ürolojiye gitmişlerdi ilaçlarla tedaviye başladılar . Ardından küçük bi operasyonla aşağı aldılar . Hatta girmişken sünnetide yapmış doktor :) korkulack bişey yok inan ki hem henüz gelişimleri devam ediyor iner belkide gerek kalmaz hiç bir şeye.Kizlar merhaba bugun doktor kontrolune gittik degerlerine baktirmak icin Jan verdik ilk kez bir doktor yumurtaliklarinida kontrol etti ve birini bulamıyorum ultrason çekelim dedi pazartesi cektiricez .Bugüne kadar dünya paralar verip gittiğimiz hiçbir doktor bakmamisti.Umarım bir sorun çıkmaz Testis inmesi diye geçiyor internette böyle bir durum yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?