2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gercekten cok teswkkur ederim goguslerimde cok agriyor

Baby hope sizinki neydi? Bizim yataktan da olabilir yaylı yatak değil sünger park yatağı bir de onu değiştirmeyi denicez bakalım ...

3 saat önce ateşimiz çıktı.hiç bi şeyi yoktu.birden yükselmeye başladı.
37.8 çıktı ilk.38.1 daha sonrada 38.5 çıktı.
Ilık duş aldırdım.tekrar ölçtüm 39.0 çıktı.
Calpol verdim hemen düşürdü.şimdi uyuyor.
Her hangi bi hastalık belirtisi yok.burun tıkanıklığı hırıltı öksürük filan.
Dişmi acaba bilemedim.alt dişlerine baktım baya beyazlamış.inşaallah diştendir.

Çok geçmiş olsun,umarım dişten olsunn

Gecmis olsun

Bence bir dr goturun belki idrar yolu enfeksiyonu vs vardir ins yoktur birsey ama tedbirli olmakta fayda var

Bence bir dr goturun belki idrar yolu enfeksiyonu vs vardir ins yoktur birsey ama tedbirli olmakta fayda var

Aradım doktorunu acil hastası varmış cevap vermedi.birazdan arayın dediler.üşüttü diye düşünmüştüm ama idrar yoluda olabilir tabi.sağol canım.ne zormuş ateş

Geçmiş olsun

Aradım doktorunu acil hastası varmış cevap vermedi.birazdan arayın dediler.üşüttü diye düşünmüştüm ama idrar yoluda olabilir tabi.sağol canım.ne zormuş ateş
Oy kiyamam ben hasta olmadan ateslenmeden buyumeleri de imkansiz.yarin öbur gun baska bir sebepten benim oglan ateslense ben de paniklerim.Allah beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun canımm. Oğlumunda geçen hafta öyleydi diş mi acaba dedik doktor diş bu kadar ateşi yükseltmez 0.5 ila 1 derece kadar yükselie dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…