- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
750 cc içiyordur sanırımPeki gunluk toplam ne kadar iciyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
750 cc içiyordur sanırımPeki gunluk toplam ne kadar iciyor.
Ben yanımda kimseyi götürmeyeceğim tatil için götürmem de zaten fazla insan bana göre değil Eşimle dönüşümlü ya da ortaklaşa bakarız. Yakın bir zamanda otelde konakladık ve zor geçti gece, uykuya dalması zordu gece de uyandı bir saat uyumadı en son yanımızda yatırmak zorunda kaldık ki daha önce hiç yapmadığım ve hiç hoşuma gitmeyen bir şeydi ama mecbur kaldım. Yine de tatil zamanı 1 yaşında olacak, daha uzun süre kalacağız o sürede de adapte olur diye umuyorum.Biz de aynı malesef geçen yıl hamileliğin son demleri olunca gidemedik. Bu yıl 15 gün gelmiycem diyorum eşime.
Bu arada tatil için plan yapan var mı acaba malum bebekle bir hayli zor olacağa benziyor. Otel çok önemli . Bir de ben çocuğa baksın diye birisini götürme taraftarıda değilim yani yalnızlık her zaman iyidir .böyle düşünerek hata mı yapıyorum sizce? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
çok üzüldüm, anjiyo ne zaman olacak? İnşallah yavrun şifa bulur bir an önce.Maalesef haberler üzücü anjiyomuz kesinleştiiyileşme yok çok üzgünüm 3 ay sonra tekrar bakıp açık kalp ameliyatı da olacak mı kesinleşecek dünyam yine karardı 1 yaşında olacak
Bende istemiyorum kimseyi amaa etraftan bi kaç kişi çocuklu tatil tatil olmuyor bakacks birisini götür dedi.Ben yanımda kimseyi götürmeyeceğim tatil için götürmem de zaten fazla insan bana göre değil Eşimle dönüşümlü ya da ortaklaşa bakarız. Yakın bir zamanda otelde konakladık ve zor geçti gece, uykuya dalması zordu gece de uyandı bir saat uyumadı en son yanımızda yatırmak zorunda kaldık ki daha önce hiç yapmadığım ve hiç hoşuma gitmeyen bir şeydi ama mecbur kaldım. Yine de tatil zamanı 1 yaşında olacak, daha uzun süre kalacağız o sürede de adapte olur diye umuyorum.
Yemek konusunu ben de düşünüyorum, gitmeden kaşık maması hazırlayıp kavanozlara koyabilirim ama onun dayanma süresini incelemedim şimdilik sadece farazi konuşuyorum, meyve zaten verilir sebze de temizlemesi zor olmayanlardan veririm diye düşünüyorum. Bisküvi yaparım gitmeden, kahvaltılık falan alınır. Onun dışında neler yapabilirim bilmiyorum ama. O zamana kadar alerjisi geçerse ızgara et falan da yiyebilir. Zaten çoğunlukla kendisi yediği için ikinci günden itibaren biraz rahat olurum herhalde. Yine de içimde hep nasıl olacak sorusu yanıyor, küçük bir panik patlaması yaşıyorum tatili her düşündüğümde
çok üzüldüm, anjiyo ne zaman olacak? İnşallah yavrun şifa bulur bir an önce.
Anjiyonuz ne zaman? Çok üzüldüm Rabbim şifa versin en önemlisi dermansız dert vermesin içini ferah tut insallah sağlığına kavuşur yavrunuz bu tedavilerle ...Maalesef haberler üzücü anjiyomuz kesinleştiiyileşme yok çok üzgünüm 3 ay sonra tekrar bakıp açık kalp ameliyatı da olacak mı kesinleşecek dünyam yine karardı 1 yaşında olacak
Bakacak biri derken bakıcı mı yoksa aile büyüklerinden biri mi?Bende istemiyorum kimseyi amaa etraftan bi kaç kişi çocuklu tatil tatil olmuyor bakacks birisini götür dedi.
Bizde 23 nisan tatilinde ön deneme yapıcaz Nevşehirde. Bakalım bizim nasıl geçecek . Emzirmek kolaydı . Hazırlama derdi yok sıcak soğuk derdi yok. Ama şimdi her türlü yemeğin bozulma riski falan var. Bakalım inş güzel bi tatil geçiririz hepimz.
Aileden birisi canım.Bakacak biri derken bakıcı mı yoksa aile büyüklerinden biri mi?
Gerçekten ne güzeldi emzirmek, rahaaat, temiiz, kolay. Fast food hem de en sağlıklısından. Şimdi uğraş dur. Bir de bunun alerjisi var, kabızı var. Ayrıca duvardaki zeytinli parmak izi var, kulaktaki irmik var... Bayağı zorlu bir şey bu ek gıda. Bir de öğünlere geçince yandık muhtemelen.
Çok geçmiş olsun kardeşine. İyi olmasına çok sevindim ne kadar üzüldüğünüzü de özellikle anneni Benden iyi anlayan olamaz herhalde..7,5 aydır o kadar mücadele veriyorum ki anlatamam artık yoruldum bir evladım daha var o üzülmesin diye neler yaptığımı bir bilseniz ..eşimle bugün savaşı kaybetmiş komutanlar gibi olduk ..tabi ki çok şükür bugüne dermanı var ...ama zor çok zor..ne hayallerle bir çocuk daha istedik rabbim verdi ama bu kadar zor şeyler yaşayacağımızı hiç düşünmemiştik ..yine ayağa kalkacağız elbet ama bugün böyle hissediyoruz.bizim malesef göğüs altından olamıyor Yeri aort damarına çok yakın doktor tavsiyelerin için çok tşkler bu 3.değiştirdiğim doktor memnunuz İstanbul’da doktorumuz biz şehir dışından geliyoruz bunları şuan otel odasından yazıyorum .çok saol güzel dileklerin için umarım aydınlık bizi ve bizim gibi evladı hasta olanları çabucak bulurÇok geçmiş olsun . Dünyam karardı deme.Benim kardeşimin kalbinde 3 delik vardı. 10 sene önce 20 yaşında ameliyat oldu. Şimdi turp gibi. Tabi bizde hastanenin hemen her köşesinde ağlaştık ama iyi Dr bulursan kalp cidden çözümü olan bir hastalık. Kalp doktorumuz acıbademde Arda Saygılıydı,cerrahda Tayyar Sarıoğluydu. Mutlaka Doktorunuz vardır ama bu isimlerde aklında bulunsun.Hatta kız çocuğu ameliyat izinden psikolojisi bozulmasın diye göğüs altından girip ameliyat yaptılar.Şimdi bikiniyle denize giriyor. Sen moralini yüksek tut. Her karanlığın bir aydınlığı oluyor
Çok tşk ederim güzel dileklerin için inşBüyük geçmiş olsun ümidini yitirme bebekler bizden daha güçlüler sen içini ferah tut inş herşey güzel olur sizin için
Maalesef bizim kalp yetmezliği var deliğin yeri önemli .4000 çeşit delik var dedi doktorumuz. İlaç kullanıyoruz maalesef bizimki kötü yerde çok tşk ederim inş ya Şafi adıyla allahım kuzularımıza kalıcı şifa verirÇok geçmiş olsun canım. Arkadaşımın kalbinde delik vardı yıllar içinde kapanır demiş doktoru. Hatta hiç bi ilaç vs müdahale olmadan yıllarxa kontrole bile gitmedi. En son gittiğinde kapanmıştı . Üzme kendini sebebin ne olduğunu biliyorsunuz en azından. Rabbim şifa versin
3 ay sonra olacak inş saolBen yanımda kimseyi götürmeyeceğim tatil için götürmem de zaten fazla insan bana göre değil Eşimle dönüşümlü ya da ortaklaşa bakarız. Yakın bir zamanda otelde konakladık ve zor geçti gece, uykuya dalması zordu gece de uyandı bir saat uyumadı en son yanımızda yatırmak zorunda kaldık ki daha önce hiç yapmadığım ve hiç hoşuma gitmeyen bir şeydi ama mecbur kaldım. Yine de tatil zamanı 1 yaşında olacak, daha uzun süre kalacağız o sürede de adapte olur diye umuyorum.
Yemek konusunu ben de düşünüyorum, gitmeden kaşık maması hazırlayıp kavanozlara koyabilirim ama onun dayanma süresini incelemedim şimdilik sadece farazi konuşuyorum, meyve zaten verilir sebze de temizlemesi zor olmayanlardan veririm diye düşünüyorum. Bisküvi yaparım gitmeden, kahvaltılık falan alınır. Onun dışında neler yapabilirim bilmiyorum ama. O zamana kadar alerjisi geçerse ızgara et falan da yiyebilir. Zaten çoğunlukla kendisi yediği için ikinci günden itibaren biraz rahat olurum herhalde. Yine de içimde hep nasıl olacak sorusu yanıyor, küçük bir panik patlaması yaşıyorum tatili her düşündüğümde
3 ay sonra olacak inş çok saolAnjiyonuz ne zaman? Çok üzüldüm Rabbim şifa versin en önemlisi dermansız dert vermesin içini ferah tut insallah sağlığına kavuşur yavrunuz bu tedavilerle ...
Hayırlısıyla inş iyileşsin kuzun .Maalesef bizim kalp yetmezliği var deliğin yeri önemli .4000 çeşit delik var dedi doktorumuz. İlaç kullanıyoruz maalesef bizimki kötü yerde çok tşk ederim inş ya Şafi adıyla allahım kuzularımıza kalıcı şifa verir
Çok geçmiş olsun arkadaşım allah kuzuna acil şifalat versin atlatın bu zor günleri. Biliyorum yaşayan bilir çok zor bir sınav ama lütfen tevekkülü elden bırakma ve umudunu hiç kaybetme. Mucize allahtan dua etmekten hiç vazgeçme. Bak müzisyenanne bebeği kartal ağır bir kalp yetmezliği vardı hemde sırf bir grip mikrobu yüzünden olan. Allahım onlara mucizesini yaşattı ve olmaz bulunmaz denen omdu ve kalp nakli oldu. Allahım nasıl bir dayanma gücü vermiş nasıl bir olgun karşulama ve kabullenme kendini allaha bırakma ve kabul olan dua. Evlatlarımızda bizim kabul olmuş dualarımız. Senin yavrunda sağlığına kavuşacak ve sadece zor anılar olarak hatırlayacaksınız. Allahım bebeğine şifa sizede sabır versin.3 ay sonra olacak inş çok saol
Canim sebzeleri menemen gibi yapip kaynayinca sicak sicak kavanozla koyup kapatiyorsun kapaklarini kontrol et tuttuysa eger 2 ay saklanabiliyormus ben haftalik yapip genelde bu sekilde muhafaza ediyorum hazir kullanmiyorum giderken biryere yanima aliyorum pratik oluyorBen yanımda kimseyi götürmeyeceğim tatil için götürmem de zaten fazla insan bana göre değil Eşimle dönüşümlü ya da ortaklaşa bakarız. Yakın bir zamanda otelde konakladık ve zor geçti gece, uykuya dalması zordu gece de uyandı bir saat uyumadı en son yanımızda yatırmak zorunda kaldık ki daha önce hiç yapmadığım ve hiç hoşuma gitmeyen bir şeydi ama mecbur kaldım. Yine de tatil zamanı 1 yaşında olacak, daha uzun süre kalacağız o sürede de adapte olur diye umuyorum.
İnş Allah hepinizden razı olsunHayırlısıyla inş iyileşsin kuzun .
Himmm guzel bilgi tskCanim sebzeleri menemen gibi yapip kaynayinca sicak sicak kavanozla koyup kapatiyorsun kapaklarini kontrol et tuttuysa eger 2 ay saklanabiliyormus ben haftalik yapip genelde bu sekilde muhafaza ediyorum hazir kullanmiyorum giderken biryere yanima aliyorum pratik oluyor
Öyle zor ki bazen aklın kabul ettiğini kalbim kabul etmiyor ama Allah’a sığınmaktan başka da yapacağım bişey Yok.hayırlısını verecek olan rabbim bize .müzisyen anneyi takip ediyorum ve onu çok iyi anlıyorum Allah onun da yardımcısı olsun çok zor.evlat başka evlat çok zor . Aylardır sizi okuyup özendim yazdıklarınıza bende yazıcam böylegüsel seyler kuzum için dedim bekledim uyudu uyumadı yedi yemedi diye...hep ilk kızımda yaşadığım güzellikleri düşündüm bunda da yaşayacağım dedim ama bu evladımda yaşadıklarım başka oldu.büyük kızıma bakıp küçük kızıma ağlıyorum şuan .ah diyorum keşke annem sen de ablan gibi sağlıklı olsaydın...ama işte elden bişey gelmiyor bu hayattaki en zor şey çaresizlik elimden bişey gelmiyor.kusura bakmayın çok uzun yazdım sizleri de üzdüm hakkınızı helal edin öyle doluyum kiÇok geçmiş olsun arkadaşım allah kuzuna acil şifalat versin atlatın bu zor günleri. Biliyorum yaşayan bilir çok zor bir sınav ama lütfen tevekkülü elden bırakma ve umudunu hiç kaybetme. Mucize allahtan dua etmekten hiç vazgeçme. Bak müzisyenanne bebeği kartal ağır bir kalp yetmezliği vardı hemde sırf bir grip mikrobu yüzünden olan. Allahım onlara mucizesini yaşattı ve olmaz bulunmaz denen omdu ve kalp nakli oldu. Allahım nasıl bir dayanma gücü vermiş nasıl bir olgun karşulama ve kabullenme kendini allaha bırakma ve kabul olan dua. Evlatlarımızda bizim kabul olmuş dualarımız. Senin yavrunda sağlığına kavuşacak ve sadece zor anılar olarak hatırlayacaksınız. Allahım bebeğine şifa sizede sabır versin.
Olurmu cNım güzel anılarımızı paylaştığımı gibi üzgün anlarımıZıda paylaşıyoruz birvirimize destek olup tek yürek oluyoruz. Mutlumuğumuzla mutlu olup üzüntünüzle bizde çok üzülüyoruz. -anneyix sizi çok iyi anlıyoruz. Allah kimsenin evladının tırnağına taş değdirmesin hep sağlıklı ve mutlu evlatlar olsunlar.. ne hakkımız varki varsa helal olsun. İnşallah güzel kızında ablası gibi sağlıklı olacak bu badireleri atlatacak.Öyle zor ki bazen aklın kabul ettiğini kalbim kabul etmiyor ama Allah’a sığınmaktan başka da yapacağım bişey Yok.hayırlısını verecek olan rabbim bize .müzisyen anneyi takip ediyorum ve onu çok iyi anlıyorum Allah onun da yardımcısı olsun çok zor.evlat başka evlat çok zor . Aylardır sizi okuyup özendim yazdıklarınıza bende yazıcam böylegüsel seyler kuzum için dedim bekledim uyudu uyumadı yedi yemedi diye...hep ilk kızımda yaşadığım güzellikleri düşündüm bunda da yaşayacağım dedim ama bu evladımda yaşadıklarım başka oldu.büyük kızıma bakıp küçük kızıma ağlıyorum şuan .ah diyorum keşke annem sen de ablan gibi sağlıklı olsaydın...ama işte elden bişey gelmiyor bu hayattaki en zor şey çaresizlik elimden bişey gelmiyor.kusura bakmayın çok uzun yazdım sizleri de üzdüm hakkınızı helal edin öyle doluyum ki
Aminn aminnnOlurmu cNım güzel anılarımızı paylaştığımı gibi üzgün anlarımıZıda paylaşıyoruz birvirimize destek olup tek yürek oluyoruz. Mutlumuğumuzla mutlu olup üzüntünüzle bizde çok üzülüyoruz. -anneyix sizi çok iyi anlıyoruz. Allah kimsenin evladının tırnağına taş değdirmesin hep sağlıklı ve mutlu evlatlar olsunlar.. ne hakkımız varki varsa helal olsun. İnşallah güzel kızında ablası gibi sağlıklı olacak bu badireleri atlatacak.