2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin canım inşallah... Aynen öyle evin reisi artık onlar. Küçük danaciklar ne isterse o bize laf düşmüyor Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin hiçbir yavruyu annesinden babasından ayırmasın Rabbim ...

Maşallah size darısı başımıza ama bizim daha cookk fırın ekmek yemeniz lazım diyelim ki çok uykusu var kucağımizda uyuttuk, yatırırken hemen aranmaya başlıyor ve o şekilde yatağa bırakırsak anında yaygarayi basıyor. Sonra hadi memeye derken uyuma ritüeli ni başa sarıyoruz. Hiç eğitim vermeye yeltenemedim önceleri gazdi sonraları disti derken cesaret edemedim.

uyaniklik surelerine dikkat ediyorum ya. ama bu ara onlardan bagimsiz uyumayi tercih ediyor kendisi sagolsun. 2.5 - 3 saate cikti uyaniklik suresi artik. ama bugun bi turlu uyumadi mesela. 4 saatin sonunda banyoda karanlikta uyutabildim
biz 5. ayda verdik uyku egitimi cunku baris zivanadan cikmisti kucakta bile 1 saat agliyordu. bari yatakta aglasin dedik. 2 hafta hersey cok iyiydi yataga koy en gec 10 dk icinde dalip 2 saat falan uyuyordu. ama sonra ne olduysa (hayir degisik bisey de yapmadik) uykular yine bozuldu, baris yine aglamaya basladi. bi daha da toparlanamadi. suan kucak disinda (ki onda bile uyumasi bazen 1 saati buluyor. sirtim ve belim mahvolmus vaziyette cunku 9 kiloyu gecti) hic bir sekilde uyumuyor. yanima yatirma, piss piss pat pat falan hic bi zaman ise yaramadi zaten. ayakta geziniyoruz. sabit duruyor mu peki bu arada? tabiki hayir. uzerime tirmaniyor omuzlarimi isiriyor. bi koluma yatiyor bi kalkiyor. rutin falan da islemiyor artik daha odaya girerken bagiriyor bazen :) gece gunduze gore nispeten daha kolay neyse ki. su atak bitsin yine bi ayar cekicem kendisine

Son düzenleme:
benimki de tam yattim, az once memeye uyandi. baktim bezi sismis. degistirirken o kadar hirpaladim cocugu gik demedi. aldim yataga yatirdim gozunu acti nereye gidiyosun beni birakip diye

Bitmedi zaten atakları , hiç çıkmıyorlar ki
Valla ben o kadar sabredemiyorum. Bi ara kucakta gezinerek artı meme emerek uyuyordu. Baktım olacak gibi deiil ne kol kaldı ne bel. Sonra oturdum ne kadar ağlarsa kalkmadım uyudu kaldı sonra.
Ha birde ben hep aynı yerde uyutmaya çalışıyorum . Eskiden oturma odasındada uyutuyordum. Şimdi yatak odasıma giriyorum perdeyi çekiyorum anlıyor uyuyacağını.sonra yatağına koyuyorum.

Merhabalar uykuyla ilgili yazılanları okuyorum da öncelikle maşallah bebişlere bende 5.ayda iki gece üst üste sallarken üstüm açık uyuyakalmam ve sonraki iki gün üst üste uyku saati arabada bağırmalar eşliğinde ağlama sonucu uyku eğitimi verdim. Şuan da da sallamadan uyuyor. Bazen atmaktan mı dişten mi bilemiyorum zorlandığı zaman ninni söylüyorum o kadar. Ancak ravzanur akşam 7 gibi gece uykusuna yatıyor ve 1 haftadır sabah 5.30 da kalkıyor. Ben bunu gündüz uykusuna bağlıyodum ama çoğunuzun bebeği bizimki gibi uyuyor. Günde 3 defa 30 40 dk uykumuz 1 defada 1.5 saat veya 2 saatlik uykumuz var. Akşam 8 e kadar oyalamaya çalıştığımda ise uyku saati şaştığından hiç durmuyor. Başka bi sıkıntısı mı var acaba

Çapa’ya yakın değiliz ama istediğin bir şey olursa, yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yapmak isterim. İnşallah şifa bulur bir an önce Emir kuzu

biz de oyle yapiyoruz ama bu sefer gittigimiz yerde uyumayip yatagini ariyor. bi taraf duzelse obur taraf bozuluyor ilk uyku egitimi verirken yeni donmeye basladigi zamanlardi. bebek arabasinda donmeye calisiyordu donemeyince de agliyordu cunku yataginda yan yatiyor hep artik bebek arabasinda uyumuyor

Her türlü problem yani

Kızlar bizim oğlanın karnından lıkır lıkır su sesi geliyor.Kucagimda sallayinca su şişesi salliyorum sanki sizinkilerde de oluyor mu?

Simge 84
Gretchen Grundler
cok sagolun kizlar
getirip hemen geri döneceğiz muhtemelen ama ihtiyacım olursa sizleri arayabilecegimi bilmek cok onemli benim icin

dualariniz cok sagolun hepiniz.

solunum kaslari guclensin diye fizyoterapist fizik tedavi yapacakmis. bunu yazdim belki de emin degilim.
bugün de koenzim q10,arginin istediler. bu vitaminler kuzuma guc verir insallah.

Ümraniye namazgah varya. Namazgahtan aşağı inen bi yol var o yolun sonu. Namazgahtan aşağı inince bulgurlu. Libadiye caddesini biliyosan dibi.
Heee umraniyeyi fln biliyorum ,ben evlenince tasındım bu tarafa ondan once Avrupa yakasındaydım,o yüzden pek bilmiyorum bu tarafları. Kadıkoy moda atasehir tarafına gidioruz genelde o yüzden yabacıyım hala:) ama anadolu yakasında oturan arkadaslar vardı diye hatırlıorum.bir toplanma ayarlanabilir havalar daha da düzelince...

Emir kuzumuz iyi olsun yeter ki
Ne zaman istersen arayabilirsin cnm...

Uyandirirsam kesinlikle uyumuyor kendi yataginda.
yine memede uyutmam lazim. Bide ayakta sallamayla uyuyan bebek bizimki. Oda etkiliyor olabilir kac kez denedim olmuyor napacam böyle bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…