Ben Adana’da yasiyorum canim. Musait zaman ayarlayip gorusmek isterim.Bende adanadayım birkaç kişi vardı sanki adanadan :)
Amin canım inşallah... Aynen öyle evin reisi artık onlar. Küçük danaciklar ne isterse o bize laf düşmüyornasil veriyorsun uyku egitimini?
bence de az ama bebeler laftan anlamiyorbiz eger gunduz disardaysak baris asla uyumuyor. 8 saat uyanik kaldigi oluyor. 8 saat ne ya koca adam misin sen evdeyken de 3 uyku yapiyor ama bazen 1'er saat bazen 30'ar dk. hic belli olmuyor. 1 haftadir (ataga girdiginden beri) gunde 2 uykuya dustu. gozlerini ovusturmaktan helak oluyor ama uyumuyor. hayir uyumadigi gibi bir de surekli kucakta dolasmak istiyor kucuk dana
ya aslinda gunduz ve aksam uykusuna gecerken memede uyumuyor. gece uyanmalarini memesiz atlatamiyoruz.
cok haklisin dusununce ne kadar bos seylerden sikayet ettigini anliyor insan. ama yapiliyor iste unutuyoruz malesef. allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin.
Maşallah sizeCanım sabahtan akşama kadar uyuduğu saatleri ortalama olarak kaydettim . Genelde aynı saatlerde uyuyor. Uykusu geldiğinde aşırı huysuz oluyor kaşları kızarıyor gözlerini ovuyor bunları takip ettim. Uyku rutinimiz vardı zaten ona devam ettik. Memede uyudu mesela hemen memeden alıp kucağımda tutunca gözleri açılıyor sonra yatağına bıraktım hala uyanık bu arada. Sonra şşşş-pat ile uyutmaya başladım. Hemen gidiyor zaten. Sabah 8.30 da uyandı mesela sonra kahvaltı falan derken saat 10 oldu . Mızırdanmaya başladı kaşları kızardı gözlerini ovaladı falan o vakti hiç,kaçırmadan hemen yine yatağına bıraktım şşş-pat ile uyuttum. Biraz yanında duruyorum rem uykusuna geçene kadar bir iki kez uyanıyor. Uyanınca şşşşş deyince uyudu yine. Uyandıktan sonra aynı şeylere devam işte. Önemli olan belirtileri kaçırmamak. Birde uyuduğu odanın karanlık olması.
Eskiden 21.30 22 gibi uyurdu ama saat 18den sonra uyuyana kadar mız mız mız hiç susmazdı. Demekki oda uyumak için huzursuzlanıyormuş.
Sende dene canım başla nerden başlasan kâr.
Alışmışız bu saatlerde çocukla oyalanmaya bi boşlukta hissettim kendimi. Öğlen uzun zaman sonra ilk defa kendime bi kahve yaptm şaka gibi .
Hobilerime de zaman ayırabiliyorum artık çok şükür.
uyaniklik surelerine dikkat ediyorum ya. ama bu ara onlardan bagimsiz uyumayi tercih ediyor kendisi sagolsun. 2.5 - 3 saate cikti uyaniklik suresi artik. ama bugun bi turlu uyumadi mesela. 4 saatin sonunda banyoda karanlikta uyutabildimCanım sabahtan akşama kadar uyuduğu saatleri ortalama olarak kaydettim . Genelde aynı saatlerde uyuyor. Uykusu geldiğinde aşırı huysuz oluyor kaşları kızarıyor gözlerini ovuyor bunları takip ettim. Uyku rutinimiz vardı zaten ona devam ettik. Memede uyudu mesela hemen memeden alıp kucağımda tutunca gözleri açılıyor sonra yatağına bıraktım hala uyanık bu arada. Sonra şşşş-pat ile uyutmaya başladım. Hemen gidiyor zaten. Sabah 8.30 da uyandı mesela sonra kahvaltı falan derken saat 10 oldu . Mızırdanmaya başladı kaşları kızardı gözlerini ovaladı falan o vakti hiç,kaçırmadan hemen yine yatağına bıraktım şşş-pat ile uyuttum. Biraz yanında duruyorum rem uykusuna geçene kadar bir iki kez uyanıyor. Uyanınca şşşşş deyince uyudu yine. Uyandıktan sonra aynı şeylere devam işte. Önemli olan belirtileri kaçırmamak. Birde uyuduğu odanın karanlık olması.
Eskiden 21.30 22 gibi uyurdu ama saat 18den sonra uyuyana kadar mız mız mız hiç susmazdı. Demekki oda uyumak için huzursuzlanıyormuş.
Sende dene canım başla nerden başlasan kâr.
Alışmışız bu saatlerde çocukla oyalanmaya bi boşlukta hissettim kendimi. Öğlen uzun zaman sonra ilk defa kendime bi kahve yaptm şaka gibi .
Hobilerime de zaman ayırabiliyorum artık çok şükür.
benimki de tam yattim, az once memeye uyandi. baktim bezi sismis. degistirirken o kadar hirpaladim cocugu gik demedi. aldim yataga yatirdim gozunu acti nereye gidiyosun beni birakip diyeMaşallah sizedarısı başımıza ama bizim daha cookk fırın ekmek yemeniz lazım diyelim ki çok uykusu var kucağımizda uyuttuk, yatırırken hemen aranmaya başlıyor ve o şekilde yatağa bırakırsak anında yaygarayi basıyor. Sonra hadi memeye derken uyuma ritüeli ni başa sarıyoruz. Hiç eğitim vermeye yeltenemedim önceleri gazdi sonraları disti derken cesaret edemedim.
Ümraniye namazgah varya. Namazgahtan aşağı inen bi yol var o yolun sonu. Namazgahtan aşağı inince bulgurlu. Libadiye caddesini biliyosan dibi.Bulgurlu adını duydum da,cıkaramadım simdi tam olarak nereye yakın?
Bitmedi zaten atakları , hiç çıkmıyorlar kiuyaniklik surelerine dikkat ediyorum ya. ama bu ara onlardan bagimsiz uyumayi tercih ediyor kendisi sagolsun. 2.5 - 3 saate cikti uyaniklik suresi artik. ama bugun bi turlu uyumadi mesela. 4 saatin sonunda banyoda karanlikta uyutabildim
biz 5. ayda verdik uyku egitimi cunku baris zivanadan cikmisti kucakta bile 1 saat agliyordu. bari yatakta aglasin dedik. 2 hafta hersey cok iyiydi yataga koy en gec 10 dk icinde dalip 2 saat falan uyuyordu. ama sonra ne olduysa (hayir degisik bisey de yapmadik) uykular yine bozuldu, baris yine aglamaya basladi. bi daha da toparlanamadi. suan kucak disinda (ki onda bile uyumasi bazen 1 saati buluyor. sirtim ve belim mahvolmus vaziyette cunku 9 kiloyu gecti) hic bir sekilde uyumuyor. yanima yatirma, piss piss pat pat falan hic bi zaman ise yaramadi zaten. ayakta geziniyoruz. sabit duruyor mu peki bu arada? tabiki hayir. uzerime tirmaniyor omuzlarimi isiriyor. bi koluma yatiyor bi kalkiyor. rutin falan da islemiyor artik daha odaya girerken bagiriyor bazen :) gece gunduze gore nispeten daha kolay neyse ki. su atak bitsin yine bi ayar cekicem kendisine
Çapa’ya yakın değiliz ama istediğin bir şey olursa, yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yapmak isterim. İnşallah şifa bulur bir an önce Emir kuzukizlar beni alintiladiginiz mesajlar ayri sayfalarda. hepsini bir alintilamak istiyorum ama olmuyor niyeyse.
Simge 84
@dstn33
@Mrsasli
All-izz-well
@yakamozeinstein
bu sekilde yazayim.
bugün denememişler değerler uygun olmadığı için. hala solunum cihazina bağlı.
kas biyopsisi 12 nisana randevu vermisti,16 sına ötelemisler
hacettepenin 2-3 aydir cihazi bozukmus. o yuzden çapa ya götüreceğiz.
@yakamozeinstein canim boyun agrilari bakimindan seni çok iyi anliyorum,cok agri cektim biliyosun ama keske simdi yanimda olsa da o agrilari yine çeksem diyorum. tabi insan yanindayken bunlari yasayacagini dusunemedigi icin bazen cok zorlandigini dusunuyor,cok haklisin.
allahima dua ediyorum ki biz de en yakin zamanda o gunlere geri doneriz insallah.
biz de oyle yapiyoruz ama bu sefer gittigimiz yerde uyumayip yatagini ariyor. bi taraf duzelse obur taraf bozuluyorBitmedi zaten atakları , hiç çıkmıyorlar ki
Valla ben o kadar sabredemiyorum. Bi ara kucakta gezinerek artı meme emerek uyuyordu. Baktım olacak gibi deiil ne kol kaldı ne bel. Sonra oturdum ne kadar ağlarsa kalkmadım uyudu kaldı sonra.
Ha birde ben hep aynı yerde uyutmaya çalışıyorum . Eskiden oturma odasındada uyutuyordum. Şimdi yatak odasıma giriyorum perdeyi çekiyorum anlıyor uyuyacağını.sonra yatağına koyuyorum.
Her türlü problem yanibiz de oyle yapiyoruz ama bu sefer gittigimiz yerde uyumayip yatagini ariyor. bi taraf duzelse obur taraf bozuluyorilk uyku egitimi verirken yeni donmeye basladigi zamanlardi. bebek arabasinda donmeye calisiyordu donemeyince de agliyordu cunku yataginda yan yatiyor hep artik bebek arabasinda uyumuyor
Heee umraniyeyi fln biliyorum ,ben evlenince tasındım bu tarafa ondan once Avrupa yakasındaydım,o yüzden pek bilmiyorum bu tarafları. Kadıkoy moda atasehir tarafına gidioruz genelde o yüzden yabacıyım hala:) ama anadolu yakasında oturan arkadaslar vardı diye hatırlıorum.bir toplanma ayarlanabilir havalar daha da düzelince...Ümraniye namazgah varya. Namazgahtan aşağı inen bi yol var o yolun sonu. Namazgahtan aşağı inince bulgurlu. Libadiye caddesini biliyosan dibi.
Emir kuzumuz iyi olsun yeter kiSimge 84
Gretchen Grundler
cok sagolun kizlar
getirip hemen geri döneceğiz muhtemelen ama ihtiyacım olursa sizleri arayabilecegimi bilmek cok onemli benim icin
dualariniz cok sagolun hepiniz.
solunum kaslari guclensin diye fizyoterapist fizik tedavi yapacakmis. bunu yazdim belki de emin degilim.
bugün de koenzim q10,arginin istediler. bu vitaminler kuzuma guc verir insallah.
Olmuyor hiç fazlamı su içiyor yada olmasının bir sakıncası varmıkiKızlar bizim oğlanın karnından lıkır lıkır su sesi geliyor.Kucagimda sallayinca su şişesi salliyorum sanki sizinkilerde de oluyor mu?
Emir kuzumuz iyi olsun yeter ki
Ne zaman istersen arayabilirsin cnm...
Sanırım midesinde bir sorun var .Yine moralim bozuldu yaOlmuyor hiç fazlamı su içiyor yada olmasının bir sakıncası varmıki
Uyandirirsam kesinlikle uyumuyor kendi yataginda.Aynııı oğlumu anlatıyorsun. Uyku eğitimi verenler uyuduktan sonra tekrar bezini falan açıp uyandırıp öyle yatağına koymayı öneriyor. Uyuduğunda memede uyuduğu için uyandığında memede uyanmak istiyor ve o yüzden sık sık uyanıyormuş bizim bebeler. Uyandırıp yatakta uyuduğunu görmesini sağlamamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?