• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen öyle. Bide yeni bir şey öğrenmeye çalıştığı için midir nedir eller sürekli havada al beni pozisyonunda. Sizinkiler nasıl bilmiyorum ama oyuncaklarına dalması incelemesi maksimum 2-3 dk sonra ıh ıh lamaya başlıyor elleri havada yada kendini bana atmaya çalışıyor üzerime tırmanarak. Bi türlü dikkatini oyuna verdiremiyorum.
Ayniyiz inan ki hemen sıkılıyor.Bizimki de tirmaniyor özellikle de başkasının yanında ama atak ozelliklerine baktım onlar da da bunlar yazıyor işte hemen sıkılır sürekli mız miz olur diye

Ayniyiz inan ki hemen sıkılıyor.Bizimki de tirmaniyor özellikle de başkasının yanında ama atak ozelliklerine baktım onlar da da bunlar yazıyor işte hemen sıkılır sürekli mız miz olur diye
Ya bence aralarında 1 gün var ya bence ondan bu kadar aynılar . Her şeymi benzer.:KK48:
Uykuları nasıl ? Ben 2 gündür uyku eğitimine başladım. Sabah 8.30 da ayaktayız :KK51:

Söylenmiş ama ergonomik olanlarda sorun olmuyor diye okudum. Yine de aklıma takılırsa yenidoğan minderi gibi bir şeyle kullanın o zaman rahatsız etmez hiç.

Yine de almadan önce slinge bir koy dışarı çık bence, eğer duracağı varsa durur. Sling’de durmuyorsa kanguruda da durmaz ama durmama kıstasın evin içi olmasın dışarıda 15 dk sonrasında da huysuzsa o zaman alma hiç bence. Benim kız evde durmuyor şarkılarla sallanmalarla dışarıya kadar oyalıyorum ondan sonrası günlük güneşlik.
Aynen benim oğlan da oyle. Kanguru ile dışarda mutlu ama biz de Solomon kullanıyoruz bu arada ama bütçemiz el verseydi kesinlikle ergo baby tercih ederdim. Onu öne doğru baktirarak da kullanabiliyorsun. Biz bebek arabasından çok kanguru kullanıyoruz çünku.. alınırsa rahat edersin canım Hoppa gerçi kim sormuştu ben de farklı mesaj üzerinden cevaplanmış gibi oldum :)

Ya bence aralarında 1 gün var ya bence ondan bu kadar aynılar . Her şeymi benzer.:KK48:
Uykuları nasıl ? Ben 2 gündür uyku eğitimine başladım. Sabah 8.30 da ayaktayız :KK51:
Kesinlikle çok benziyorlar :) hey maşallah inşallah hep böyle devam eder.Bizim uykular perişan sabah en gec 5.30 ayaktayiz :(

Aynen öyle. Bide yeni bir şey öğrenmeye çalıştığı için midir nedir eller sürekli havada al beni pozisyonunda. Sizinkiler nasıl bilmiyorum ama oyuncaklarına dalması incelemesi maksimum 2-3 dk sonra ıh ıh lamaya başlıyor elleri havada yada kendini bana atmaya çalışıyor üzerime tırmanarak. Bi türlü dikkatini oyuna verdiremiyorum.
Bizimkide öyle. Yere koyuyorum oynasın diye max 5 dk sonra balık gibi çırpınıyor yerde eh eh diye diye. Gel diyorum emeklesin diye ama 5.aydan beri döne döne her yere gittiğinden popoyu kaldırmak işine gelmiyo :KK70:

Bizimkide öyle. Yere koyuyorum oynasın diye max 5 dk sonra balık gibi çırpınıyor yerde eh eh diye diye. Gel diyorum emeklesin diye ama 5.aydan beri döne döne her yere gittiğinden popoyu kaldırmak işine gelmiyo :KK70:
Aynen öyle valla azcık ilerliyor koyduğum yerde bulamıyorum ama nasıl gittiğini çözemedik :)

Barış kaçta uyanıyor canım. Akşam erken yatsın diye uğraşyorum gece çokk fazla uyanıyor malesef
baris 7-8 arasi uyuyup 6-7 arasi uyaniyor. gece de 2 ile 3 saat aralikli uyaniyor. ne zaman uzun uyuyacak bunlar ya yildim yemin ederim. aclik degil de susuyor mu acaba diye suyla kandirmaya calisiyorum bazen daha cok bagiriyor. memesiz geri uyumuyor :işsiz: ustelik gunduz de uyumuyor cok yorgunum :KK42:

baris 7-8 arasi uyuyup 6-7 arasi uyaniyor. gece de 2 ile 3 saat aralikli uyaniyor. ne zaman uzun uyuyacak bunlar ya yildim yemin ederim. aclik degil de susuyor mu acaba diye suyla kandirmaya calisiyorum bazen daha cok bagiriyor. memesiz geri uyumuyor :işsiz: ustelik gunduz de uyumuyor cok yorgunum :KK42:
Canım valla ben 2 gündür şükürler olsum rahay etmeye başladım düzenli uyuyunca uzunda uyumaya başladı. Geceler kabus gibiydi bizimde:bicak:

Evet ben de merak ediyorum ne zaman uzayacaktır uykular... Ama genel olarak sizinkiler erken yatiyormus. Bizim oğlan en erken akşam 11 de yatıyor gece 4-5 defa uyanıp emiyor sabah da 8 gibi ayaktayız ... Gün içinde en fazla 1 saatlik 1 veya 2 uyku yapıyor o kadar.. sizce de az değil mi uykusu? :110:

Nerelerdesin gretchen görünmüyorsun artık özledim paylaşımlarını :KK200:
Koşturmacalar var hep, çok fazla bakmıyorum her girdiğimde en az 50 mesaj birikmiş oluyor. Ama forum aktif ya okumak, vakit bulursam yazmak güzel oluyor :-)

Sizin minnakları okuyorum maşallahlar eşliğinde;)

Aynen benim oğlan da oyle. Kanguru ile dışarda mutlu ama biz de Solomon kullanıyoruz bu arada ama bütçemiz el verseydi kesinlikle ergo baby tercih ederdim. Onu öne doğru baktirarak da kullanabiliyorsun. Biz bebek arabasından çok kanguru kullanıyoruz çünku.. alınırsa rahat edersin canım Hoppa gerçi kim sormuştu ben de farklı mesaj üzerinden cevaplanmış gibi oldum :)
Ben de Ergo aldım ve çok memnunum kesinlikle. Daha hiç öne döndürüp kullanmadım çok uzun süre tutmayı önermiyorlar diye. Bir kez ona alışırsa bir daha normal oturtamam diye korkuyorum açıkçası, gözü açılmasın derdindeyim :D
Kanguru büyük rahatlık ya, bebek arabasını hazırla çıkar sür aman kaldırım falan derken insan deli çıkıyor.

Koşturmacalar var hep, çok fazla bakmıyorum her girdiğimde en az 50 mesaj birikmiş oluyor. Ama forum aktif ya okumak, vakit bulursam yazmak güzel oluyor :-)

Sizin minnakları okuyorum maşallahlar eşliğinde:KK66:

Ben de Ergo aldım ve çok memnunum kesinlikle. Daha hiç öne döndürüp kullanmadım çok uzun süre tutmayı önermiyorlar diye. Bir kez ona alışırsa bir daha normal oturtamam diye korkuyorum açıkçası, gözü açılmasın derdindeyim :KK70:
Kanguru büyük rahatlık ya, bebek arabasını hazırla çıkar sür aman kaldırım falan derken insan deli çıkıyor.
Blw topiğinde gözüm arıyor sizleri Hoppa

Memesiz nasıl uyumaya alistiracaz ya aynı durumdayiz. Meme olmadan uykuya dalamiyor tekrar.
açlık değil aliskanlik.
bu aliskanlikta iyi degilmis okumustum bi kac yerde. Meme vermeyeyim diyorum besigini salliyorum uyusun diye ağlıyor kucağıma alip tekrar yatağına koyuyorum yine agliyor memeyi tutunca uyuyor

Back