- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Amin hepimize inşallah:)Aynen oyle analarin isi bitmez :) Allah kolaylik versin canim
Genelde maksimum 1-2 ay kullanıldığı için tercih edilmediğini okumuştum. Ama tabi sonradan başka şeylere dönüşen tarz bir şeyse bilemedim.Yürüme yardımcısı oyuncak önerileriniz var mı? Fisher Price yaşa göre gelişen eğitici köpekçiğin arabası hoşuma gitti ama alışveriş sitelerinde bir tane bile yorum görmedim bu da beni şüpheye düşürdü neden en uyduruk şeyde bile yorumlar diziliyken bunda yok diye.
Önerilerinizi alırım
Yaklaşık 1 ay oldu yanımdan ayıralı ama biz yatak odasına hiç sokmamıştık beşiğini ben onun odasında yatıyodum. İlk 3 veya 4 gün sürekli uyandı. Ben odasına girince tekrar dalıyodu. Sonra alıştı. Şuan sadece acıktığım yada ters döndüğünde uyanıyorBitmedi ataklari atarli minnoslar bizimkiler :)) bizde de durum ayni esim bir gece uyammadan uyuyacagini gorecek miyim acaba anasona falan mi baslasak diyor ( sanki gece kendi uyaniyormus gibi sesimizden rahatsiz oluyor zaar:) ) ustune yanimizda yatiyor yine bir suredir ayirmayi deniyorum aglayarak uyaniyor besiginde napayim nasil alistirayim bilmiyorumonu gectim ben de cok alistim besiginde yatmaya o alissa benalisamicakmisim gibi
Yaşadıklarınız çok zor Allah sabır, kuvvet ve hep potizif düşünceler versin. Emir yavru çok şanslı ki sizin gibi güçlü bir annesi var. Emir yavru nun her ne rahatsızlığı varsa çaresi vardır inş, geç olsun ama güç olmasın inş.sagolun kizlar
ben de mutlu haberi bir an evvel vermeyi cok istiyorum ama bu biraz zaman alacak gibi gorunuyor. kan degerleri ameliyat oncesine gore daha iyi cok sukur ama cihazdan ayrilmasina yetmiyor. birkac deneme yapilmasina ragmen malesef basarili olunamadi. bunun da nedeninin bir kas hastaligi olabileceginden supheleniyorlar. haftaya cumaya randevu vermis cocuk cerrahisi,parça almak icin.
bir an evvel alip yollansin neyse ogrenelim istiyorum. insallllllah hicbir hastalik yoktur diye dua ediyorum ama varsa da bir an once ogrenelim. yeterki dermansiz bir dert olmasin. solunum kaslarindaki gucsuzlugunun nedeni bir hastaliktan kaynaklanabilirmis. off allahim,cok zor boyle beklemek. sabretmeye calismak cok zor ve yipratici.
Ben de butun asilarini yaptiriyorum bebegimin. Asi karsitlarindan yakin zamanda haberim oldu. Simdiye kadar Asilarjn zararli olabilcegine dair hic bir dusuncem olmamisti gonul rahatligi ile yaptirmstm asilarini. Asi karsitarinin neden boyle karsi olduklarini arastirdigmda asilarin icinde civa oldugunu, ve asilarin otizme yol actigini vb dusunduklerini gordum ve buna iliskin derlenmis verilerle savunuyorlar.Kızlar bu aşı karşıtlarını gördünüz mü haberlerde?
Bu kadar cahil insan olması çok korkutucu geliyor bana. Bilimsel veriler var acar okursun, okumuyorsan da yıllarını vermiş uzmanlar var. Onları dinlersin.
Internette, facebookta orda burda gördüğü iki zırvaya göre böyle saçma karar alabiliyorlar. Neymiş benim çocuğum benim kararımmis...
Olay artık halk sağlığını ilgilendirecek boyuta gelmiş. Bu hastalıklara sebep olan virüslerin mutasyon geçirip yeniden yayılma tehlikesi varmış. Yanı bizim çocuklarımız da tehlikede.
Cevrenizde bu tarz kişiler varsa bilgilendirin. Bu tarz ınsanların profillerine bakıyorum da cahil cühelâ. Gerçekten çok sinir bozucu. Cehaletle aldıkları bu karar bizim çocuklarımızı neden etkilesin ki!
Dün bir arkadaşım benim bu konuda yaptığım bir paylaşımı görünce mesaj attı. Sen yaptırdın mi diye. Ben yaptirdigimi söyleyince kendisinin tereddütte kaldığını söyledi. Ben de neden diye sordum. Sebebi "korkuyorum." Iyi de neyden korkuyorsun dediğimde cevap yok. Iki üç şey duymuş ordan burdan o yüzden korkuyor. Ben bu tarz bi karar veren insanların hep bu şekilde verdiğini düşünüyorum. Hatta bununla ilgili makaleler var. Aşı karşıtı fikirlerin google da aratilmasi ile hastalıkların görülme sayısı arasında doğru orantı varmış.
Insanlar modern tıbba neden bu kadar karşı anlamıyorum. Modern tıp sayesinde buralara gelebildik. Aşılar, antibiyotikler sayesinde soyumuz kirilmadi. Şimdi insanlar çıkmış bunları reddediyor. Neye göre?
Şuraya da bi link bırakıyorum. Antibiyotik karsitligi yüzünden orta kulak iltihabından ölen bir çocuk. Orta kulak iltihabı ya....
http://m.dw.com/tr/ilaç-verilmeyen-çocuğun-ölümü-italyayı-yasa-boğdu/a-39072780
Face de oyle gruplar varki bunlarin uye sayilari da hic azinsanmayacak kadar fazla... durum urkutucu gercekten...Kızlar bu aşı karşıtlarını gördünüz mü haberlerde?
Bu kadar cahil insan olması çok korkutucu geliyor bana. Bilimsel veriler var acar okursun, okumuyorsan da yıllarını vermiş uzmanlar var. Onları dinlersin.
Internette, facebookta orda burda gördüğü iki zırvaya göre böyle saçma karar alabiliyorlar. Neymiş benim çocuğum benim kararımmis...
Olay artık halk sağlığını ilgilendirecek boyuta gelmiş. Bu hastalıklara sebep olan virüslerin mutasyon geçirip yeniden yayılma tehlikesi varmış. Yanı bizim çocuklarımız da tehlikede.
Cevrenizde bu tarz kişiler varsa bilgilendirin. Bu tarz ınsanların profillerine bakıyorum da cahil cühelâ. Gerçekten çok sinir bozucu. Cehaletle aldıkları bu karar bizim çocuklarımızı neden etkilesin ki!
Dün bir arkadaşım benim bu konuda yaptığım bir paylaşımı görünce mesaj attı. Sen yaptırdın mi diye. Ben yaptirdigimi söyleyince kendisinin tereddütte kaldığını söyledi. Ben de neden diye sordum. Sebebi "korkuyorum." Iyi de neyden korkuyorsun dediğimde cevap yok. Iki üç şey duymuş ordan burdan o yüzden korkuyor. Ben bu tarz bi karar veren insanların hep bu şekilde verdiğini düşünüyorum. Hatta bununla ilgili makaleler var. Aşı karşıtı fikirlerin google da aratilmasi ile hastalıkların görülme sayısı arasında doğru orantı varmış.
Insanlar modern tıbba neden bu kadar karşı anlamıyorum. Modern tıp sayesinde buralara gelebildik. Aşılar, antibiyotikler sayesinde soyumuz kirilmadi. Şimdi insanlar çıkmış bunları reddediyor. Neye göre?
Şuraya da bi link bırakıyorum. Antibiyotik karsitligi yüzünden orta kulak iltihabından ölen bir çocuk. Orta kulak iltihabı ya....
Şimdi buraya bir video koyacagim onu izle cnmBen de butun asilarini yaptiriyorum bebegimin. Asi karsitlarindan yakin zamanda haberim oldu. Simdiye kadar Asilarjn zararli olabilcegine dair hic bir dusuncem olmamisti gonul rahatligi ile yaptirmstm asilarini. Asi karsitarinin neden boyle karsi olduklarini arastirdigmda asilarin icinde civa oldugunu, ve asilarin otizme yol actigini dusunduklerini gordum ve buna iliskin derlenmis verilerle savunuyorlar.
Tip ve bilim dunyasi hep celiskilerle dolu.
Ama ben asilarin onemli oldugunu dusunuorum. Ins asi karsitligi salgin hastaliklara vs sebep olmaz.
Cok detayli aciklayici bir video olmus paylastiginiz icin ck tesekkurler. Keske herkes su videoyu izlese aydinlansa.
23 bin kişi yaptirmamis. Eğer sayı 50 bin olursa salgılar tekrar gorulurmus. Bu yıl 85 kızamık vakası görülmüş ki bunların bir kısmı aşı li bebekler.Yeni bizim yavrularimizda tehlike de.Otizm in henüz sebebi tam bulunmuş değil bir sürü faktör var sadece aşıya bağlamak ne derece doğru bilmiyorum.Düşünceli insanlar istiyorum ki bizim yaptirdiklarimiz da boşa gitmesin!Face de oyle gruplar varki bunlarin uye sayilari da hic azinsanmayacak kadar fazla... durum urkutucu gercekten...
Hepimiz ebeveyn olarak her şeyden şüphe duyuyoruz haklı olarak. Asidan da suphe etmek hakiimiz. Aşılarda olan civanin dozu toksik etki yapabilecek kadar degil. Otism ile de bi iliskisi tespit edilebilmis değil. Ve şöyle söyleniyor: aşılardan alacağı toplam ağır metal miktarı sadece 1 deniz levreği yiyilerek alınacak miktar kadar.Ben de butun asilarini yaptiriyorum bebegimin. Asi karsitlarindan yakin zamanda haberim oldu. Simdiye kadar Asilarjn zararli olabilcegine dair hic bir dusuncem olmamisti gonul rahatligi ile yaptirmstm asilarini. Asi karsitarinin neden boyle karsi olduklarini arastirdigmda asilarin icinde civa oldugunu, ve asilarin otizme yol actigini vb dusunduklerini gordum ve buna iliskin derlenmis verilerle savunuyorlar.
Tip ve bilim dunyasi hep celiskilerle dolu.
Ama ben asilarin onemli oldugunu dusunuorum. Ins asi karsitligi salgin hastaliklara vs sebep olmaz. Her anne baba bebegi icin en iyisini ister asi yaptirmiyorlarsa da saygi duyarjm ama lutfen iyi arastirilsn. Saglik bakanligi, doktorlar, bu isin uzmanlari gercek neyse net ve dogru bir sekilde bilimsel belgelerle aileleri aydinlatsin.
Kızlar bu aşı karşıtlarını gördünüz mü haberlerde?
Gecmis olsun evet haklisin biz boyle mutluyuz yani enazindan oglum ve benSaat başı uyanan bir bebek olduğu için biz de yanımızda yatiriyoruz.Bu konuda farklı görüşler var biliyorsundur. Farklı araştırmalar yapılmış en yaygın kanı ise aile nasıl mutlu ise o şekilde devam etsin diye.Bence siz de mutlu oldugunuz şekilde dev edin.Obur türlü biz beşiği en alt katına indirdik boynumda fıtık var dakka başı besige eğilip onu almam imkansız şimdilik bizde de işler en azından geceleri böyle bakalım zaman neler gösterecek :)
Masallah ona alismis kuzucukYaklaşık 1 ay oldu yanımdan ayıralı ama biz yatak odasına hiç sokmamıştık beşiğini ben onun odasında yatıyodum. İlk 3 veya 4 gün sürekli uyandı. Ben odasına girince tekrar dalıyodu. Sonra alıştı. Şuan sadece acıktığım yada ters döndüğünde uyanıyor
Minnoslar cok tehlikeliler bak sen yaramazaYok kuş beslemiyoruz ama sevimli geldi anlattığın şey
Aman dönme arkanı, ben ne zaman dönsem kızım halıya ulaşıp tırnaklarıyla taramanın yolunu buluyor, sizin kuşa yazık olmasın. Artık her yolu deniyorlar çünkü
Evet canim cok haklisin dusunce kirliligi malesef genelleme yaparak tabir edecegim cehaletle birlestiginde bu sonuclar doguyor. Cok uzucu ve kabullenilemez bir durum. Bu seninfikrin bu senin cocugun gibi bir savunus soz konusi dahi olmamali. Bu konularda daha net yaptirimlar uygulanmasi gerektigini dusunuyorum ve gerekli mercilerin daha bilgilemdirici, seffaf, supheye yer vermeyen bilincli aciklamalarla bu duruma el koymali bence.Kızlar bu aşı karşıtlarını gördünüz mü haberlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?