- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar sehriye corbasi veren oldu mu bebisine? Ve nasil verdiniz?
Sagol canim iyi fikirmis severse denerim brn deHavuçlu şehriye pilavı yaptım geçen gün.
İlk tel şehriyeyle yaptım daha sonra arpa şehriyeyle.yemesinde yutmasında sorun olmadı.
Aynı durumdayız yemiyor icmiyor. Memeyi bırakmıyor bu ara regl dönemim.Sutum azaldığı için de zırt pirt uyanıyor. Artık kendi gelip istiyor emecegim diye bende sık emzirdigim için yemiyor hiçbir şey. Tabi ki ana öğün anne sütü ama böyle süt ona yetmeyince ne o uyuyor ne ben2 ana öğüne de razıyım. Benim bir hatam çok sık emziriyorum galiba biraz daha seyreltmem lazım.
Ben tarhana corbasinin içine koydum birkaç kere öğürdu ama alıştı.Hanimlar sehriye corbasi veren oldu mu bebisine? Ve nasil verdiniz?
Sipariş verdim bende. Markası ; LandO zaman daha bebisim dogmamisti, simdi 8 aylik oldu bile :) Evet, cok memnunum neredeyse gören herkes nereden aldigimi soruyor, cok kullanisli bir canta...
Bende acaç gri sipariş verdim kenarları pembe çerçeve gibi. Umarım beğenirim._Bayankus_ bende de grisi var bu cantanin gayet memnunum. epey de genis bi canta. Gretchen Grundler sagolsun :)
Benimkide çok uyanıyor gece ya çıldırıcam kurulmuş alarm gibi tam 1 saat arayla sabaha kadar uyandı dün gece . Hipp 5tahıllı aldm onuda hiç sevmedi yemedi. yen doğn döneminde bile çok uyuyordu hatta 5aylık olana kadr çok iyiydi uykusu şimdi saat başı uyanıyor meme istiyor.Aynı durumdayız yemiyor icmiyor. Memeyi bırakmıyor bu ara regl dönemim.Sutum azaldığı için de zırt pirt uyanıyor. Artık kendi gelip istiyor emecegim diye bende sık emzirdigim için yemiyor hiçbir şey. Tabi ki ana öğün anne sütü ama böyle süt ona yetmeyince ne o uyuyor ne ben
Ben tarhana corbasinin içine koydum birkaç kere öğürdu ama alıştı.
Aynen Yenidoğan da bile daha çok uyuyordu biz 3. Aydan beri boyleyiz baktım bu ara atak var.33.5 da başlayıp 37.5 ta bitiyor benim regl de denk geldiği için böyle oluyor.Daha 3.5 haftamız var hadi allah sabır versin :)Benimkide çok uyanıyor gece ya çıldırıcam kurulmuş alarm gibi tam 1 saat arayla sabaha kadar uyandı dün gece . Hipp 5tahıllı aldm onuda hiç sevmedi yemedi. yen doğn döneminde bile çok uyuyordu hatta 5aylık olana kadr çok iyiydi uykusu şimdi saat başı uyanıyor meme istiyor.
Yemesi yavaş yavaş düzeliyor gibi hastayken kaşık görünce bile ağzını kapatıyordu. Neyse canları sağolsun biz bi şekilde idare ediyoruz .
Benimkide çok uyanıyor gece ya çıldırıcam kurulmuş alarm gibi tam 1 saat arayla sabaha kadar uyandı dün gece . Hipp 5tahıllı aldm onuda hiç sevmedi yemedi. yen doğn döneminde bile çok uyuyordu hatta 5aylık olana kadr çok iyiydi uykusu şimdi saat başı uyanıyor meme istiyor.
Yemesi yavaş yavaş düzeliyor gibi hastayken kaşık görünce bile ağzını kapatıyordu. Neyse canları sağolsun biz bi şekilde idare ediyoruz .
Valla bize çok aslında ama heryerde öyle yazıyor.Bizimki babannesinde çok ağlamış eşim işten izin alıp eve gitmiş haftaya da bir hafta yıllık izin alacak. Bizim oğlan çok zorluyor bizi hadi hayırlısı4 ana ogun cok fazla deil mi? Biz hala 2 ana ögün veriyoruz.. bazen 3 oluyor... calısmaya basladıysan Allah kolaylık versin,ben ilk basta cok zorlanmıstım ama coksüküt alıstım artık
Atak diş hastalık falan deyip teselli ediyoruz anca kendimizi vallaAynen Yenidoğan da bile daha çok uyuyordu biz 3. Aydan beri boyleyiz baktım bu ara atak var.33.5 da başlayıp 37.5 ta bitiyor benim regl de denk geldiği için böyle oluyor.Daha 3.5 haftamız var hadi allah sabır versin :)
Bana da öyle geliyor bazenAtak diş hastalık falan deyip teselli ediyoruz anca kendimizi valla
Aynen oyle analarin isi bitmez :) Allah kolaylik versin canimBugün sınavlarım bitti ama ne bitiş. Neyse finallere kadar rahatım. Gerçi ev almış başını gidiyor.
Ferrum başladık bir haftadır yine mahvetti bizi. Gaz, sanci, uykusuzluk, gece kabız sabah beline kadar cıvık kaka...
Gece uykusu mahvoldu ya. Sancılanıyor tam 2de kaka yapıyor kati halde. Sonra uyutma çalışmaları...
Bugün akşam 17.30da sınavım vardı. O kadar tatsızdı ki kız kanguruya koydum düştüm yollara saat 3 gibi. Ev almış başını gidiyor. Damlaya bakacağım derken sütü taşırdım. Mutfak halısına salçalı yemek döktüm bi tabak... Damlayı uyutayim mesaim başlıyor birazdan. Hali silinecek. Utu duruyor. Iki haftadır eve elimi sürmedim süpürmek dışında. Hayır bi de Ev mandıraya dondu ek gıdayla ... sütü peyniri yoğurdu kefiri derken... Üstüne blwnin dağınıklığı... Çıkan çamaşırları... anaların işi bitmez. Bir haftadır oturma odasına gitmedim sanırım :))
Bizden haberler böyle işte. Nefes alacak vakit yok. Herkeslere iyi akşamlar :)
Bizim su siralar en buyuk yardimcimiz evimizin diger minigi olan muhabbet kusumuz sevgili Pufi'miz:) onu bir saliyoruz bizim minnos pesinden gitmek icin her yolu deniyor gecen gun kuyrugunda tuttu zor ayirdim. Hayir her seyi agzina sokuyor bu sira malum arkami donmeye korkuyorum bir bakicam agzinda tuyler eger besliyorsaniz kusla oynamak onu kovalamak ucarken seyretmek cok hosuna gidiyor merak uyandiriyor...Yürüme yardımcısı oyuncak önerileriniz var mı? Fisher Price yaşa göre gelişen eğitici köpekçiğin arabası hoşuma gitti ama alışveriş sitelerinde bir tane bile yorum görmedim bu da beni şüpheye düşürdü neden en uyduruk şeyde bile yorumlar diziliyken bunda yok diye.
Önerilerinizi alırım
Saat başı uyanan bir bebek olduğu için biz de yanımızda yatiriyoruz.Bu konuda farklı görüşler var biliyorsundur. Farklı araştırmalar yapılmış en yaygın kanı ise aile nasıl mutlu ise o şekilde devam etsin diye.Bence siz de mutlu oldugunuz şekilde dev edin.Obur türlü biz beşiği en alt katına indirdik boynumda fıtık var dakka başı besige eğilip onu almam imkansız şimdilik bizde de işler en azından geceleri böyle bakalım zaman neler gösterecek :)Bitmedi ataklari atarli minnoslar bizimkiler :)) bizde de durum ayni esim bir gece uyammadan uyuyacagini gorecek miyim acaba anasona falan mi baslasak diyor ( sanki gece kendi uyaniyormus gibi sesimizden rahatsiz oluyor zaar:) ) ustune yanimizda yatiyor yine bir suredir ayirmayi deniyorum aglayarak uyaniyor besiginde napayim nasil alistirayim bilmiyorum onu gectim ben de cok alistim besiginde yatmaya o alissa benalisamicakmisim gibi
Yok kuş beslemiyoruz ama sevimli geldi anlattığın şeyBizim su siralar en buyuk yardimcimiz evimizin diger minigi olan muhabbet kusumuz sevgili Pufi'miz:) onu bir saliyoruz bizim minnos pesinden gitmek icin her yolu deniyor gecen gun kuyrugunda tuttu zor ayirdim. Hayir her seyi agzina sokuyor bu sira malum arkami donmeye korkuyorum bir bakicam agzinda tuyler eger besliyorsaniz kusla oynamak onu kovalamak ucarken seyretmek cok hosuna gidiyor merak uyandiriyor...