- 3 Temmuz 2016
- 552
- 753
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şunu dinledim de biraz tedirgin oldum şimdi :) blw yöntemiyle alakalı
Yaşadıklarınız çok zor Allah sabır, kuvvet ve hep potizif düşünceler versin. Emir yavru çok şanslı ki sizin gibi güçlü bir annesi var. Emir yavru nun her ne rahatsızlığı varsa çaresi vardır inş, geç olsun ama güç olmasın inş.
Emirin son durumu nedir? Ben uzun zamandır giremiyorum en son ameliyat olacaktı şimdi nasıl durumu?giriyoruz canim. bugun oglenkine esim girdi.
simdi de ben girmek istiyorum ama yogunbakima giren cikan hemsire doktor yok. bekliyorum biri ciksin da sorayim diye.
haftasonlari cok ıssız buralar.
Emirin son durumu nedir? Ben uzun zamandır giremiyorum en son ameliyat olacaktı şimdi nasıl durumu?
Inşallah hayırlısı ile yarın beklediğimiz gün olsun ♡evet,3 hafta once diyaframdan ameliyat oldu. kan degerleri ve solunum cihazinin ayarlari ameliyat oncesine gore daha iyi ama cihazdan ayrilamadi henüz. birkac defa denediler ayirmayi ama tolere edemedi.hipotonisi oldugu icin solunum kaslarinda bir gucsuzluk oldugunu soyluyorlar. hipotoni de bir hastaligin belirtisi olabilirmis. sma hastaligi icin kan aldilar. ayrica kas biyopsisi yapilacak 12 nisanda. kas hastaligi var mi yok mu bakacaklar.bu aksam uyku ilaclarini kesip yarin yeniden cihazdan ayirmayi deneyecekler. dualarinizi eksik etmeyin kuzumdan.
Canim her an aklimdasin hep dualarimdasiniz Allah yardimcisi olsun guzel bebeginizin insallah basaracak bu sefer musait olursan haber et Allah a emanet olun ...evet,3 hafta once diyaframdan ameliyat oldu. kan degerleri ve solunum cihazinin ayarlari ameliyat oncesine gore daha iyi ama cihazdan ayrilamadi henüz. birkac defa denediler ayirmayi ama tolere edemedi.hipotonisi oldugu icin solunum kaslarinda bir gucsuzluk oldugunu soyluyorlar. hipotoni de bir hastaligin belirtisi olabilirmis. sma hastaligi icin kan aldilar. ayrica kas biyopsisi yapilacak 12 nisanda. kas hastaligi var mi yok mu bakacaklar.bu aksam uyku ilaclarini kesip yarin yeniden cihazdan ayirmayi deneyecekler. dualarinizi eksik etmeyin kuzumdan.
Inşallah hayırlısı ile yarın beklediğimiz gün olsun ♡
Canim her an aklimdasin hep dualarimdasiniz Allah yardimcisi olsun guzel bebeginizin insallah basaracak bu sefer musait olursan haber et Allah a emanet olun ...
yaa ne guzel bizde de vardi kus ama kendini 4 ayakli sanip yerlerde ayaklarimizin etrafinda gezdigi icin (ciplak ayak gormesin ) vermek zorunda kaldikBizim su siralar en buyuk yardimcimiz evimizin diger minigi olan muhabbet kusumuz sevgili Pufi'miz:) onu bir saliyoruz bizim minnos pesinden gitmek icin her yolu deniyor gecen gun kuyrugunda tuttu zor ayirdim. Hayir her seyi agzina sokuyor bu sira malum arkami donmeye korkuyorum bir bakicam agzinda tuyler eger besliyorsaniz kusla oynamak onu kovalamak ucarken seyretmek cok hosuna gidiyor merak uyandiriyor...
Kızlar kuzuların doğumtarihleri ve boy/kilo yazarmısınız?
Benim 25.08.2017 68cm/9250kg
Kilo iyide boyu kısamı acaba bilemedim 51cm doğdu
Allah şifa versin, güç versin önce emire sonra size. Foruma pek giremiyorum ama aklıma geldikçe dua ediyorum emir için. Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.evet,3 hafta once diyaframdan ameliyat oldu. kan degerleri ve solunum cihazinin ayarlari ameliyat oncesine gore daha iyi ama cihazdan ayrilamadi henüz. birkac defa denediler ayirmayi ama tolere edemedi.hipotonisi oldugu icin solunum kaslarinda bir gucsuzluk oldugunu soyluyorlar. hipotoni de bir hastaligin belirtisi olabilirmis. sma hastaligi icin kan aldilar. ayrica kas biyopsisi yapilacak 12 nisanda. kas hastaligi var mi yok mu bakacaklar.bu aksam uyku ilaclarini kesip yarin yeniden cihazdan ayirmayi deneyecekler. dualarinizi eksik etmeyin kuzumdan.
Evde ölçtüğümüzde 73 çıkmıştı bizimde sonra sağlık ocağına götürdüm kilo /boy için orda 68 ölçtüler ama hemşire yoktu başkası ölçtü. Hemşire salı perşembe 3 te çıkıyormuş. Yarın bidaha gidicem bakalım bizmi yanlış ölçtük ordaki kadınmı acabaNormal bence ya. 07/08/2017 73cm 9kilo kilosu daha az olabilir şu an hiçbir şey yemiyor.
civciv sanmis o kendini. Aslinda simdi biz de cok ilgilenemiyoruz kusumuzla. Oglumuzun oyuncagi oldu garibim pasadan firsat kalmiyor ki onceden evin cocugu oydu simdi abi oldu pabuc dama atildiyaa ne guzel bizde de vardi kus ama kendini 4 ayakli sanip yerlerde ayaklarimizin etrafinda gezdigi icin (ciplak ayak gormesin ) vermek zorunda kaldik
Canim 11\08 bizim de cok farkli degil 68 cm 8.400 civariydi ama suan nasik bilmiyorum boyu uzadi sanki ama kilo almadi gi geliyor bana da. Nisan da kontrolu var bakalim. Sizin de normal bence kisa degil. Belli de olmaz sonradan da boy atabilir tabi yine he!sireni gor sen icin rahat etsinEvde ölçtüğümüzde 73 çıkmıştı bizimde sonra sağlık ocağına götürdüm kilo /boy için orda 68 ölçtüler ama hemşire yoktu başkası ölçtü. Hemşire salı perşembe 3 te çıkıyormuş. Yarın bidaha gidicem bakalım bizmi yanlış ölçtük ordaki kadınmı acaba
Başka bi grupta okudum da hemen hemen herkez 8aylık bebek için 10cm fark söylüyodu 78-79cm falan. 1aydada 10cm uzamicağına göre kısamı acaba dedim bi an. Ondan merak ettim birde.Canim 11\08 bizim de cok farkli degil 68 cm 8.400 civariydi ama suan nasik bilmiyorum boyu uzadi sanki ama kilo almadi gi geliyor bana da. Nisan da kontrolu var bakalim. Sizin de normal bence kisa degil. Belli de olmaz sonradan da boy atabilir tabi yine he!sireni gor sen icin rahat etsin
Canim.. Allah ozleminizi vuslata eristirsin en guzel, en saglikli sekilde. Emir yavrum.. Allah yardimcin olsun kucuk prensim yarin icin..sagolasin canim. saglikla ciksin da bekleriz napalim diyoruz ama "özlem" anlatilamaz boyutta.
Hadi inş iyi haberlerini alırız inş cnmevet,3 hafta once diyaframdan ameliyat oldu. kan degerleri ve solunum cihazinin ayarlari ameliyat oncesine gore daha iyi ama cihazdan ayrilamadi henüz. birkac defa denediler ayirmayi ama tolere edemedi.hipotonisi oldugu icin solunum kaslarinda bir gucsuzluk oldugunu soyluyorlar. hipotoni de bir hastaligin belirtisi olabilirmis. sma hastaligi icin kan aldilar. ayrica kas biyopsisi yapilacak 12 nisanda. kas hastaligi var mi yok mu bakacaklar.bu aksam uyku ilaclarini kesip yarin yeniden cihazdan ayirmayi deneyecekler. dualarinizi eksik etmeyin kuzumdan.
Başka bi grupta okudum da hemen hemen herkez 8aylık bebek için 10cm fark söylüyodu 78-79cm falan. 1aydada 10cm uzamicağına göre kısamı acaba dedim bi an. Ondan merak ettim birde.