• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çokk tşk ederimm sırt çantası dha pratik hem çocuk hem çantayı kola takmak çok zor oluyor keşke en baştan alsaydım .
Kesinlikle sirt cantasi cok rahatlik oluyor ben de hep yan canta var saniyordum hic akil etmemistim Gretchen Grundler Gretchen Grundler sagolsun arastirip taaa amazondan secmisti bu modeli :)

Ek gıdalar nasıl gidiyor? Ne versem yemiyor benim oğlum :( bütün gün toplasan 1 çay bardağı bile yemiyor. Yoğurt yiyordu koca bi kase şimdi bir kaşık bile yemiyor :( ne yapmalıyım?

Ben bastan 5.ci yi almistim purple yazan rengi morumsu bir mavi ama koyu renkler her kiyafete uygun daha iyi bir secenek olabilir. Hatta aldigim zaman fotosunu cekip atmistim burayada, o fotoyu tekrar atayim fikir olsun size de.

Eki Görüntüle 2130259

Keşke daha önce görseydim yaa.doğduğu dan beri çanta arayışımdayım.hem istediğim gibi bulamadım hemde çok pahalılardı.bu çok kullanışlı hemde hantal değil.
Sitede 60 gün içerisnde gelir diyor.size 2 haftadamı geldi?

Ek gıdalar nasıl gidiyor? Ne versem yemiyor benim oğlum :KK43: bütün gün toplasan 1 çay bardağı bile yemiyor. Yoğurt yiyordu koca bi kase şimdi bir kaşık bile yemiyor :KK43: ne yapmalıyım?
kabizlik ya da dis kasintisi mi var canim?biz de red yasadik ek gidaya ama kabiz olduhep o yuzdendi. Simdi azaldi sure daha rahat ama dis basladi biraz yiyiyor biraz yemiyor cok diretmiyorum anca alisacaklar..

kabizlik ya da dis kasintisi mi var canim?biz de red yasadik ek gidaya ama kabiz olduhep o yuzdendi. Simdi azaldi sure daha rahat ama dis basladi biraz yiyiyor biraz yemiyor cok diretmiyorum anca alisacaklar..

Biraz kabızlık var gibi aslında. Diş zaten üstten 4 tane birden çıkıyor ikisi büyüdü diğer ikisi ucunda daha. İnşallah yemeye başlar zamanla

Biraz kabızlık var gibi aslında. Diş zaten üstten 4 tane birden çıkıyor ikisi büyüdü diğer ikisi ucunda daha. İnşallah yemeye başlar zamanla
ay masallah kiyamam onun isi zor annesi rahatlasin yer bence skıntı yapma canim Hoppa
Veriyor musun bilmiyorum ama sabahlari ihlamur ile kahvaltisini guzelce istahla yapiyor bir suredir hem kabizligina da iyi geldi tadini da cok sevdi cilgin ellerini uzatip ciglik atiyor ihlamur verince :KK48:

Hayırlısıyla inşallah çıkacak. Sabir.
selam hanimlar nasilsiniz? cok uzun zamandir yazamiyorum sayfalarin hepsini de okuyamadim. herkes iyidir umarim.

B bursa_83 insallah biyopsi sonucu iyi cikacak, kuzun o hortumlardan kurtulup sagligina kavusacak annesi :dua: hic isyan etmedin, bu da sizin sinaviniz. cok zor ama sen de bebegin de cok guclusunuz. insallah gececek bu gunler.
:KK43: çok haklısın isteklerinde, çok zor dayanmak, Allahım güç versin size sabır versin, güzel oğluna da sağlık versin ki bir an önce kurtulun hortumlardan iğnelerden. Çok okuyup yazamıyorum ama aklım hep sizde. Her seferinde sayfaları okurken çıktık çıkıyoruz haberini okurum diye hevesle geçiyorum sayfaları, inşallah tez zamanda bu hevesim mutlu haberlerinize kavuşur.
Canim o hortumlar Emir’in yardimcisi simdi. Emir toparlanana kadar ona destek olacaklar ve gorevlerini tamamlayip ondan ayrilacaklar insallah ve dilegine kavusacaksin Alah’in izniyle..
Allah Emir’e kalici sifa, esine ve sana kuvvet versin. Allah yardimciniz olsun. Cok zor ama sukur ki umit var.. Allah dert verip derman aratmasin ve guzel haberlere hasret birakmasin.
Cnm çok zorlu bi süreçten geçiyorsunuz üzülmenii anlıyorum bi anne olarak keşke elimizden bişey gelse Rabbim şifasını verir inş dualarda olduğunuzu unutmayın

sagolun kizlar:KK200::KK200:

ben de mutlu haberi bir an evvel vermeyi cok istiyorum ama bu biraz zaman alacak gibi gorunuyor. kan degerleri ameliyat oncesine gore daha iyi cok sukur ama cihazdan ayrilmasina yetmiyor. birkac deneme yapilmasina ragmen malesef basarili olunamadi. bunun da nedeninin bir kas hastaligi olabileceginden supheleniyorlar. haftaya cumaya randevu vermis cocuk cerrahisi,parça almak icin.
bir an evvel alip yollansin neyse ogrenelim istiyorum. insallllllah hicbir hastalik yoktur diye dua ediyorum ama varsa da bir an once ogrenelim. yeterki dermansiz bir dert olmasin. solunum kaslarindaki gucsuzlugunun nedeni bir hastaliktan kaynaklanabilirmis. off allahim,cok zor boyle beklemek. sabretmeye calismak cok zor ve yipratici.

Gecede 5 kez uyanır mı 7,5 aylık bebek. o dişlerini öpesim var :) ek gıda desen o kadar ek ki , gıdası yok :KK70: yemiyooo uyumuyoooo durmuyooo :)

Geçecek inşallah. :)

B bursa_83 Allah yardımcın olsun. Sabrın tadı acı, meyvesi tatlı. Rabbim sana en güze günlerini göstersin. Orda çaresizce izlediğin her ana değer gelecekte onu koşup oynarken izleyeceğin anlar gelsin. :KK200:

:dua::dua:

sagolun kizlar:KK200::KK200:

ben de mutlu haberi bir an evvel vermeyi cok istiyorum ama bu biraz zaman alacak gibi gorunuyor. kan degerleri ameliyat oncesine gore daha iyi cok sukur ama cihazdan ayrilmasina yetmiyor. birkac deneme yapilmasina ragmen malesef basarili olunamadi. bunun da nedeninin bir kas hastaligi olabileceginden supheleniyorlar. haftaya cumaya randevu vermis cocuk cerrahisi,parça almak icin.
bir an evvel alip yollansin neyse ogrenelim istiyorum. insallllllah hicbir hastalik yoktur diye dua ediyorum ama varsa da bir an once ogrenelim. yeterki dermansiz bir dert olmasin. solunum kaslarindaki gucsuzlugunun nedeni bir hastaliktan kaynaklanabilirmis. off allahim,cok zor boyle beklemek. sabretmeye calismak cok zor ve yipratici.
evet canim en zoru bilmeden beklemek . İnsallah terte!iz alirsiniz sonuclari. Bir an once ogrenirsiniz kuzucugin derdini dermani icin kosturursunuz. İnsallah gecici bir surectir hem sizin hem bebeginiz icin Allah in izniyle saglikla kisa zamanda donersiniz yuvaniza. Hep aklimdasin cok zordur eminim ama diyorum ki ne kadar guclu bir kadin bir anne...yavrun da senin gibi cok guclu masallah atlatacaksiniz yakinda ben inaniyorum :dua::KK200:

Bebekler artik iyice hareketlendi işe baslayanlar da oldu büyük ihtimalle hamilelikteki kadar kimse sık yazamıyor dönem donem olur böyle herkes geciş surecinde aslinda... ek gida dişler... emeklemeler ilk kelimeler hepsi bu dönemlere denk geliyor...

Canım bizde aynı durumdayız imkanı yok açmıyor ağzını ve ben bugün ise başladım ve şu an yoldayim birde ilçeye gidiyorum çok uzak.Kayinvalidem nasıl yapacak hiç bilmiyorum .Bir de şimdi bakıyorum internetten 4 ana öğün ve ara ogunlere geçmemiz gerekiyormuş .Bizim için imkansız valla.Bizim de iki disimiz çıktı

Canım bizde aynı durumdayız imkanı yok açmıyor ağzını ve ben bugün ise başladım ve şu an yoldayim birde ilçeye gidiyorum çok uzak.Kayinvalidem nasıl yapacak hiç bilmiyorum .Bir de şimdi bakıyorum internetten 4 ana öğün ve ara ogunlere geçmemiz gerekiyormuş .Bizim için imkansız valla.Bizim de iki disimiz çıktı
4 ana öğün çok fazla bence ben ya üç yada iki öğün veriyorum henüz 8 aylıklar genel olarak o kadar yiyemezlerki

2 ana öğüne de razıyım. Benim bir hatam çok sık emziriyorum galiba biraz daha seyreltmem lazım.

Ek gıdalar nasıl gidiyor? Ne versem yemiyor benim oğlum :KK43: bütün gün toplasan 1 çay bardağı bile yemiyor. Yoğurt yiyordu koca bi kase şimdi bir kaşık bile yemiyor :KK43: ne yapmalıyım?
Zaman zaman oluyor cnm,cok üsteleme ters tepmesin.teklif et alırsa aldıgı kadar almazsa zorlama bence.zAmanla düzene girer
Bizimde öyle bi iyi bi kötü gidiyoruz... almadıgında da zorlamıyorum hiç

4 ana ogun cok fazla deil mi? Biz hala 2 ana ögün veriyoruz.. bazen 3 oluyor... calısmaya basladıysan Allah kolaylık versin,ben ilk basta cok zorlanmıstım ama coksüküt alıstım artık

Back