• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok pozisyon denedim değiştirdim ama sonuç yara ve yarık

Canım ben doğum yapalı 1.5 ay oldu şubat annesiyim size danışmak istedim ki uzun zaman bebeğini besleyen varsa diye yazdım buraya bebeğimin gelişimi güzel çok şükür içim rahat ama bi emzirme hemşiresi beni çok korkuttu
1,5 ay yaraların geçmesi için erken bir süre. Benim ilk 3 ay çok yara oldu. Ağlayarak emzirdiğimi biliyorum. Kremde işe yaramamıştı. 3 aydan sonra yavaş yavaş geçti. Şu an hiç yara yok. Bebeğine göğüs ucu gaz falan yapmıyorsa kullanıp emzirirsin. Ben, göğüs ucu aparatı gaz yaptığı için onuda kullanamamıştım.

Süper sağlık sistemi... Derdi olan insanlara artı stres yükleniyor. Bende hızlı treni öneririm. Eskişehire kadar araç, sonra hızlı trenle istenilen saatte ulaşırsınız. İnşallah bu zor günler hızlıca geçer, rahata çıkarsınız.

Anladim canim tabi sen isin icinde oldugun icin daha iyi biliyosun...Mubarek aylardayiz Rabbim yar ve yardimciniz olsun :KK200:insaAllah biyopsi temiz ciksin solunum duzelsinde hepimiz rahatlayalim derin bi ohhh cok sukur cekelim okadar yurekten istiyorumki :dua:

aminn kizlar sagolun.

canim o kadar sıkkın ve moralim o kadar bozuk ki. ruhum daraliyor,icim daraliyor. o hortumlari parcalayip kuzumu kurtarip goturmek istiyorum.

Gecede 5 kez uyanır mı 7,5 aylık bebek. o dişlerini öpesim var :) ek gıda desen o kadar ek ki , gıdası yok :D yemiyooo uyumuyoooo durmuyooo :)

Geçecek inşallah. :)

B bursa_83 Allah yardımcın olsun. Sabrın tadı acı, meyvesi tatlı. Rabbim sana en güze günlerini göstersin. Orda çaresizce izlediğin her ana değer gelecekte onu koşup oynarken izleyeceğin anlar gelsin. :KK200:

Biz de 7 ayı doldulduk bu güne kadar göğüz yarası hiç olmamıştı 3 haftadır meme uçlarım feci uras ısırmaya başladı ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. işte sağıyorum ama canımdan can gidiyor, bunca aydır hiç böyle olmamıştı napıcaz bilmiyorum :KK43:
Benim kızda henüz diş yok ama çekip uzatıyor. Diyorlar ki öyle yapınca ısırınca filan. Hiç tepki vermeden memeyi çekin ve kapatin. Gülmeyin ya da kızmayın. Bunu bi dene.
Bu arada oğlun nasıl bal öyle ya maşallah suphaallah. Allah nazardan korusun inşallah:)

selam hanimlar nasilsiniz? cok uzun zamandir yazamiyorum sayfalarin hepsini de okuyamadim. herkes iyidir umarim.

B bursa_83 insallah biyopsi sonucu iyi cikacak, kuzun o hortumlardan kurtulup sagligina kavusacak annesi :dua: hic isyan etmedin, bu da sizin sinaviniz. cok zor ama sen de bebegin de cok guclusunuz. insallah gececek bu gunler.

aminn kizlar sagolun.

canim o kadar sıkkın ve moralim o kadar bozuk ki. ruhum daraliyor,icim daraliyor. o hortumlari parcalayip kuzumu kurtarip goturmek istiyorum.
:( çok haklısın isteklerinde, çok zor dayanmak, Allahım güç versin size sabır versin, güzel oğluna da sağlık versin ki bir an önce kurtulun hortumlardan iğnelerden. Çok okuyup yazamıyorum ama aklım hep sizde. Her seferinde sayfaları okurken çıktık çıkıyoruz haberini okurum diye hevesle geçiyorum sayfaları, inşallah tez zamanda bu hevesim mutlu haberlerinize kavuşur.

Benim kızda henüz diş yok ama çekip uzatıyor. Diyorlar ki öyle yapınca ısırınca filan. Hiç tepki vermeden memeyi çekin ve kapatin. Gülmeyin ya da kızmayın. Bunu bi dene.
Bu arada oğlun nasıl bal öyle ya maşallah suphaallah. Allah nazardan korusun inşallah:)
bizde de diş yok hala ama ısırınca canım çok acıyor damakları çok sert. işte sağmak zorundayım sağma makinasıda kanatıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ama dediğini deneyeceğim. çok saol canım hepimizinkini korusun :)

aminn kizlar sagolun.

Canim o hortumlar Emir’in yardimcisi simdi. Emir toparlanana kadar ona destek olacaklar ve gorevlerini tamamlayip ondan ayrilacaklar insallah ve dilegine kavusacaksin Alah’in izniyle..
Allah Emir’e kalici sifa, esine ve sana kuvvet versin. Allah yardimciniz olsun. Cok zor ama sukur ki umit var.. Allah dert verip derman aratmasin ve guzel haberlere hasret birakmasin.

bizde de diş yok hala ama ısırınca canım çok acıyor damakları çok sert. işte sağmak zorundayım sağma makinasıda kanatıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ama dediğini deneyeceğim. çok saol canım hepimizinkini korusun :)
Tahin dibe cokuyor da ustunde yag birikiyo ya, o yag ve aloevera benimkini biraz hafifletmisti ama her emzirmeden sonra surmen lazim. Bir dene istersen. Gecmis olsun.

aminn kizlar sagolun.

Cnm çok zorlu bi süreçten geçiyorsunuz üzülmenii anlıyorum bi anne olarak keşke elimizden bişey gelse Rabbim şifasını verir inş dualarda olduğunuzu unutmayın

Sırt çantasımı canım bende arıyorum şu an markası ne zahmet olmazsa yazabilir misin ? :)
https://tr.aliexpress.com/store/pro...69.html?spm=a2g10.12010608.0.0.1228766cFG7teV
Aldigim canta buydu. Hatta cok begendigi icin kuzenime de hediye aldim ve adres karisikligindan dolayi kargoda kayboldu(bizim hatamizdi), ücretsiz yenisini yolladilar. Magaza güvenilir yani. Cantayi da linkten inceleyebilirsin cok kullanisli ve güzel.
2 haftada geliyor bu arada :)

https://tr.aliexpress.com/store/pro...69.html?spm=a2g10.12010608.0.0.1228766cFG7teV
Aldigim canta buydu. Hatta cok begendigi icin kuzenime de hediye aldim ve adres karisikligindan dolayi kargoda kayboldu(bizim hatamizdi), ücretsiz yenisini yolladilar. Magaza güvenilir yani. Cantayi da linkten inceleyebilirsin cok kullanisli ve güzel.
Çokk tşk ederimm sırt çantası dha pratik hem çocuk hem çantayı kola takmak çok zor oluyor keşke en baştan alsaydım .

Tam istediğimmm:KK36:
Hangi rengini aldın? Benimde almam lazım.yandan asmalı aldım çok pişmanım.omuzum ağrıyor.koyu rengini alıyımda eşimin sırtınada takarım bazen :KK48:

B bursa_83 cnm nasılsın dicem ama... dirayetli ol lütfen..gececek bugünler oglun saglıkla bıcır bıcır konusacak,kosup oynayacak insallaaah... inan bu kötü günler gececek.. senden gelecek iyi haberi nasıl sabırsızlıkla bekliyoruz bi bilsen... lütfen kendine dikkat et,oglunun sana ihtiyacı var.

Tam istediğimmm:KK36:
Hangi rengini aldın? Benimde almam lazım.yandan asmalı aldım çok pişmanım.omuzum ağrıyor.koyu rengini alıyımda eşimin sırtınada takarım bazen :KK48:
Ben bastan 5.ci yi almistim purple yazan rengi morumsu bir mavi ama koyu renkler her kiyafete uygun daha iyi bir secenek olabilir. Hatta aldigim zaman fotosunu cekip atmistim burayada, o fotoyu tekrar atayim fikir olsun size de.

index7.jpg

Back