2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun cnm

Kıyamam yaa cok gecmis olsun.. ınsallah bi an once toparlar,kiloya cok takılma,bi toparlansın alır kg merak etme
İstahsızlık hemen hemen her bebede var,herhalde diştendir diye düsünüyorum...

Saol cnm gözlerim arıyor o yüzden cnm irem nasıl

Saol cnm
saol cnm
Haklisin cnm Irem iyi alttan ilk disimiz damagi yariyor... dis henuz gozukmedi ama birkac gune goruruz... tabi bunun huzursuzlugu bir aydir var. Bazen durduk yere aglamaya baslio genelde geceleri ve hicbirsey yapamiyoruz bu da insani cok uzuyor onun disinda iyiyiz

Bizde de diş yok bekliyoruz:) donme var ama emeklemeye niyeti yok eh cok zorlanırsa geri geri gidiyor:) ama yürümek dedin miii oooo koşturuyor resmen:) tut kolumdan hep yürüt beniiii diyor..
Kaza kursunu mu dediiin aamaaan dikkat :) en korktgum sey su süreçte...
bu arada hayırlı kandiller:)

Hiiiç moralini bozma cnm,baksana ilk günden bugüne bile nasıl hareketlendi.. cok daha ii olacak... bebekler gercekten cok güclüdür,yavas yavas toparlayacaktır eminim. Hele ki Emirimizz Çok güçlü bir bebek o...
Su mübarek günde dualarımız Emir'le Allahın izniyle çok iyi olacak insallah.
Sadece sabır biraz cnm sabır... sen dirayetli ol cnm.. sen iyi ol ki,o daha da iyi olsun...

Çok geçmiş olsun canım. Sağol dikkat ediyoruz artık daha çok. Ek gıda için bende canımı çok sıktım geçen hafta ama hasta diye iştahı kesiliyor hemen. Şimdi biraz biraz yiyor şükür. Seninkide iyileşsin yer inş üzme kendini.
Çok sağol canım. Öksürk geçti hırıltı kaldı oğlumda. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadk kendiliğinden geçti. Dün kontrole götürdüm Ventolin verdi hırıltı için. Kullanmak istemiyorum nedense.

İdrar yolu enfeksiyonunu çok çekmiş birisi olarak yazıyorum bunları. Bol su içmek ve kızılcık tüketmek birebir gerçekten . Şuan mevsimi değil ama kurusunu bulabilirsen oda çok etkili çok geçmiş olsun canm.

Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi

Derin uyuduğu zamanlarda doğada bezi kuru kalkıyor sabah yapmıştır muhtemelen fazlasıyla :) )

Kıyamam yaa cok gecmis olsun.. ınsallah bi an once toparlar,kiloya cok takılma,bi toparlansın alır kg merak etme
İstahsızlık hemen hemen her bebede var,herhalde diştendir diye düsünüyorum...
Saol cnm inş iyileşşnde bir şekilde yediririz iki tane dişimiz cıktı ama devam sanki bu ara gelecek gibi
Maşallah cnm biz cıkardık dişimizi ama diş hedigi yapamadık daha inş aglamalarıda kesilircnm

Biberon markası söyleyen arkadaşlarım teşekkürler değerlendiricem
bizde chicco aldık ama cnm biberon tutmadı byük oglumdada chicco kullanmıştım kaujuk

Insallah ama bu dis sureci takribi 20 aya kadar devam ettiginden pek umudum yok... ben de henuz yapmadim dis bugdayi 14 nisanda dusunuyorum bir aksilik olmazsa

Hayirli kandiller cnm birkac gun takip et bakalim cis durumunu onun disinda derin uykuda cis yapmiolar... uyaninca yapiolar aslinda gece sık uyaniyor dedin ya o uyanislarinda cis yapiodur sabah da bez dolu oluodur... derin uyudugundan oyle denk gelmistir dun gece

B bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
Hayırlı yolculuklar arkadaşım:)biz de inşallah 6 Nisanda gidicez

hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
bugün 2 defa girdim emirin yanina. ikisinde de uyuyordu. solunum cihazi en kısıkseviyesinde suanda. bugün sma tip1 ve tip2 icin kan alindi. yarin veya onumuzdeki haftaici kas biyopsisi yapilacak,bacagindan parca alinacak. 2 ay sonra cikacakmis kan sonucu.allahim caresiz dert vermesin.

Sagol canim rabbim bu mubarek gunun hurmetine emirimize ve tum hastalarimiza sifa versin rabbim dermansiz dert vermesin kimseye yolunuz hep acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…