Canim benimHayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde B bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninleBayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 Evininhatunu A AysheDuru @garipkedi arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola
Gecmis olsun cnm... sistit fena... dr a da danisarak sicak su torbasi uygulayabilirsin ben d3 cok ise yariyor oyle durumlarda... ama sicak su torbasini onermeyen drlar da varKızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
Kolay seyler degil atlattiklariniz... Emir icin de zor bir donem Acil sifalar bol sabirlar diliyorum... sizden gelecek iyi haberleri hep ariyor gozlerimsagol canim
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün
Disler ne alemde?26.haftadan sonra uzun bir sure atak yoksaniyordum meger 28-29 arasi baslayan 2 hafta suren bir atal daha varmisgogsumde uyuyor tam yatagina birakiyorum bir agit ki sanki terkedilmis.elim belim boynum felaket.hic yapmadigim seyi yapip yanima yatirdim oglani simdi ins alismayiz ikimiz de
Cikmadi henuz:)Disler ne alemde?
Gecmis olsun canimKızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
Gecmis olsun acil sifalar ...Hayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde B bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninleBayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 Evininhatunu A AysheDuru @garipkedi arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola
Bizimde daha çıkmadı dişlerimiz. Ablamın dişleri 15 aylıkken çıkmışCikmadi henuz:)
1 yasa kadar normal deniyor agzi cok cok uzun suredir selale gibi ama onu belirti saymiyorum artik:) saglikla ciksinlar da...oglan zaten damagiyla ezerek sanki 32 disi varmis gibi profesyonel cigniyor cok komik.Bizimde daha çıkmadı dişlerimiz. Ablamın dişleri 15 aylıkken çıkmışşimdi taş gibi sağlam. Ben dişçiden çıkamam o dişçiye gitmez.
Geçmiş olsun cnmForumumuz uzun süredir çok sessizdi şimdi hareketlenmeye başladığını görmek çok sevindirici .Hep güzel şeyler paylaşmak mümkün olmasada dertlesiyoruz en azından.Emir bebegimizden de bol bol güzel haberler alırız inşallah@_Bayankus_ geçmiş olsun canım suçlama kendini olacak oluyor ışte.Bizde maşallah hasta olmadı derken oğlanı hasta ettik .Çok oksuruyor iki gündür uykudan uyanacak derecede.Daha önce birşeyler yazmistiniz kızlar oksurukle ilgili tekrar paylaşır mısınız ?Ne yapalım hemen doktora gitmek istemiyorum artık.
Sizede geçmiş olsun cnmHayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
Geçmiş olsun cnm bende senin gibiyim evde yazlık pijama tişört takılıyorum. O Yüzden gribi atlatamadım. Sende bol bol su içmeyi ihmal etme inş iyileşirsinKızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
Gecmis olsun cnm... sistit fena... dr a da danisarak sicak su torbasi uygulayabilirsin ben d3 cok ise yariyor oyle durumlarda... ama sicak su torbasini onermeyen drlar da var
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlar bugün iyiyim ağrım geçti. Birazda uyuyabilseydim iyiydi deniz çok huzursuzdu gece yine dişlerimizi kabarmış. GeliyorlarGeçmiş olsun cnm bende senin gibiyim evde yazlık pijama tişört takılıyorum. O Yüzden gribi atlatamadım. Sende bol bol su içmeyi ihmal etme inş iyileşirsin
Geçmiş olsun. Bendede idrar yolu enfeksitonu olmuştu. İlaç kullanmayım diye direndim ama en son ateşler içinde hastaneye gidince munoral verdiler. Onunla atlattım.Sağolun kızlar bugün iyiyim ağrım geçti. Birazda uyuyabilseydim iyiydi deniz çok huzursuzdu gece yine dişlerimizi kabarmış. Geliyorlar
Onun huzursuzlugu da olabilir cnm :)Cikmadi henuz:)
Saol cnm gözlerim arıyor o yüzden cnm irem nasılCanim benimoncelikle cok gecmis olsun... acil sifalar diliyorum... su mart nisani da atlatirsak havalar isinacak insallah... geliyorum okuyorum mumkun oldukca herkesi ama pek yazamiyorum biraz fazlaca yogunum :) blw grubunda yazisiyoruz genelde ama burayi da okuyorum donem dönem oluyor boyle...
Saol cnmGecmis olsun acil sifalar ...
saol cnmGeçmiş olsun cnm
Sizede geçmiş olsun cnm
Lansinoh kullanıyorum çok memnunum. Evde nuk ve avent te var ama en rahat lansinoh tan içiyor sütüBiberon kullananlar memnun oldukları markaları yazabşlirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?