2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde B bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninle Bayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 Evininhatunu A AysheDuru @garipkedi arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola

Canim benim oncelikle cok gecmis olsun... acil sifalar diliyorum... su mart nisani da atlatirsak havalar isinacak insallah... geliyorum okuyorum mumkun oldukca herkesi ama pek yazamiyorum biraz fazlaca yogunum :) blw grubunda yazisiyoruz genelde ama burayi da okuyorum donem dönem oluyor boyle...

Gecmis olsun cnm... sistit fena... dr a da danisarak sicak su torbasi uygulayabilirsin ben d3 cok ise yariyor oyle durumlarda... ama sicak su torbasini onermeyen drlar da var

Kolay seyler degil atlattiklariniz... Emir icin de zor bir donem Acil sifalar bol sabirlar diliyorum... sizden gelecek iyi haberleri hep ariyor gozlerim

Disler ne alemde?

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun acil sifalar ...

Bizimde daha çıkmadı dişlerimiz. Ablamın dişleri 15 aylıkken çıkmış şimdi taş gibi sağlam. Ben dişçiden çıkamam o dişçiye gitmez.
1 yasa kadar normal deniyor agzi cok cok uzun suredir selale gibi ama onu belirti saymiyorum artik:) saglikla ciksinlar da...oglan zaten damagiyla ezerek sanki 32 disi varmis gibi profesyonel cigniyor cok komik.

Geçmiş olsun cnm
Sizede geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun cnm bende senin gibiyim evde yazlık pijama tişört takılıyorum. O Yüzden gribi atlatamadım. Sende bol bol su içmeyi ihmal etme inş iyileşirsin

Gecmis olsun cnm... sistit fena... dr a da danisarak sicak su torbasi uygulayabilirsin ben d3 cok ise yariyor oyle durumlarda... ama sicak su torbasini onermeyen drlar da var

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun cnm bende senin gibiyim evde yazlık pijama tişört takılıyorum. O Yüzden gribi atlatamadım. Sende bol bol su içmeyi ihmal etme inş iyileşirsin
Sağolun kızlar bugün iyiyim ağrım geçti. Birazda uyuyabilseydim iyiydi deniz çok huzursuzdu gece yine dişlerimizi kabarmış. Geliyorlar

Sağolun kızlar bugün iyiyim ağrım geçti. Birazda uyuyabilseydim iyiydi deniz çok huzursuzdu gece yine dişlerimizi kabarmış. Geliyorlar
Geçmiş olsun. Bendede idrar yolu enfeksitonu olmuştu. İlaç kullanmayım diye direndim ama en son ateşler içinde hastaneye gidince munoral verdiler. Onunla atlattım.

Selam kızlar, hayırlı kandiller. Uzun zamandır yazamadım, bir türlü fırsat olmuyor ama Emir kuzusundan haber almak için hemen ilk fırsatta foruma girip okuyorum. B bursa_83 canım yaşadıklarınız gerçekten çok zor Rabbim bu güzel günün hürmetine Emir kuzusuna tüm hastalarla birlikte acil şifalar versin İnan aklıma her geldiğinde, namazlarda, kuran okurken hep dua ediyorum elimizden başka birşey gelmiyor. Yavrumuz az öksürünce bile üzülen biz analar böyleysek seni düşünemiyorum. Rabbim sana dirayet versin inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz, bahar gelsin kuzumu alıp dışarı çıkıcam, tedaviydi hamilelikte tatile gidemedik bu sene Emirle birlikte tatile gidicez derdin annesi inşallah bahar tam geldiğinde yuvanıza dönmüş olursunuz, o günleri hayal et, İnan canım uzakta değil tüm bunlar, az kaldı.. senden gelecek iyi haberleri hepimiz dört gözle bekliyoruz. Kendisi ve yavrusu hasta olan arkadaşlarım sizlere de çok geçmiş olsun. Forum gerçekten çok sessizleşti, her ne kadar yazamadan da aktif olarak katılamasam da burası benim deşarj kaynağım oldu, buradan çok şey öğrendim Birgün girdiğimde en son mesajın ardından uzun zaman geçtiğini görürsem çok üzüleceğimi biliyorum. Bizden havadislere gelince tam bir ergen doğurmuşum gece yatmak bilmez sabah kalmak bilmezözene bezene yaptığım yiyeceklerden yemez bizim yediklerimize göz dikergündüz neredeyse hiç uyumuyoruz gece 12 ye kadar ayakta. Bazen artık dayanamıyorum bırakıp yatıyorumek gıda güzel başlamıştı şimdi ise çorbaları vs. Zor yediriyorum, meyvelere bayılıyor ama. Maalesef süt yetmemeye başladı yatarken mama takviyesine başladım. Hala dönmüyoruz ve dişimiz yok ama bıraksak yürüyecek nerdeyse aceleci oğlum benim:) 7 Aydan sonra ilk kez adet oldum ve akabinde bir kaza kurşunu oldu tam yumurtlama zamanında aklım gitti resmen. Ertesi gün hapıyla duruma müdahale ettik inşallah bir sürprizle karşılaşmayız aman diyim kızlar bebek düşünmeyenler dikkat etsin. Benim durumum ise feci, bazen çıldırma noktasına geliyorum bulunduğum yerde ne bir akrabam ne de bir arkadaşım var hepsi başka şehirlerde, başka ülkelerde.. Allahtan havalar biraz ısındı da oğlumla biraz dışarı çıkabiliyoruz yoksa diğer türlü hafta boyunca insan görmediğim oluyor anlatacak çok şey var da işte.. çok uzun yazdım hakkınızı helal edin, bu mübarek günde Rabbim hepinizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini kabul etsin hemşirelerimkuzularınızı da benim yerime koklayın

Saol cnm gözlerim arıyor o yüzden cnm irem nasıl
Gecmis olsun acil sifalar ...
Saol cnm
Geçmiş olsun cnm

Sizede geçmiş olsun cnm
saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…