How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok cok gecmis olsun...kolay mi hastanede kalmak özel oda bile olsa...bilemiyorum su an bebek yogun bakimda olunca kalabildigi bir oda var mi ama zor tabii ki.insan birakip eve de gidemez icinize sinmez anne babadan biri kalmaz ise.gececek insallah.Allah onun da fedakarliginin mukafatini versin.

sagol canim.
yok yok ozel orda nerdee:(
yogunbakimdayken zaten beklemeye gerek olmadigi dusuncesiyle oda verilmiyor. tabiki bize ihtiyaci doktor ve hemsirelerin ama biz birakip gidemiyoruz. yogunbakimin yaninda eeg hastalari icin uyku odasi var.aksamlari bos oluyor. tekli koltuk var,ayni zamanda yatak oluyor. onlarda yatiyordu ama rahat degil tabi. oralarda tutuldu iste boynu.

aminnn canim:dua:

Allahım şu mübarek ayın hürmetine Emir bebeğe sağlık size de kolaylık versin inşallah eski topikten seni tanıyorum canım Emir e kavuşma sürecini biliyorum Rabbim onu sana gönderdi ve sağlıcakla çıkacak inşallah hastaneden aklıma geldikçe dua ediyorum o kuzuya Rabbim minicik bedenine sağlık versin biran önce ana babacagina kavuşsun insallah.Allah sana ve eşine de güç versin canım amin

hatirliyorum canim seni,sagolasin,amin:dua::anne:
allahim tüm kuzulari ana babasina bagislasin.

Selam arkadaslar epey oldu yazmayalı özlemisim yahu :KK68: Emirimizden guzel haberler var maşallah Rabbim en guzel haberlerini de almayı nasip etsin.
Ufak kazalar olmuş gecmis olsun neyse ki kedicikler iyi.
Tek dişi çıkmış bir canavar kìz da bende var ama sizinkiler gibi emekleyerek degil durduğu yerden yapıyor yaramazlıkları :olamaz: benim tostos kızımin emeklemeye hiç niyeti yok hatta dönmeye de yoktu sonradan beni kırmamak icin totosunu kaldırdı biraz. Ama biraksam bugun yuruyecek gibi bir hali var gorseniz cok komik :KK48:
Ek gıda seruvenimiz hızla devam ediyor ama ne hız ışık hızı :KK70:
Yogurt verdikten sonra cıkan doküntuler icin alerji doktoruna gittik sonuclarin bir kısmı çiktı bir sey gorünmuyor. Ve enteresan bir sekilde peyniri vücudu tolere ediyor, ama yogurdu tekrar verdigimde kusuyor. Alerji olup olmadıği kesinleşmedi. Alerjisi kesinleşen anneler sizin nasıl oldu cevap yazarsanız sevinirim.
Cuma günü ucak yolculugumuz var baya stresliyim çünku ikinci diş de yolda :skandal:
Uyku egitimi vermedim düzenlemeler yaomaya calıstim ama kah kabızlik kah diş pek randımanlı olmadı. Zaten simdi jetlag ve yeni ev yeni yüzler derken bir duzen tutturmak cok zor olacaktı. Hayirlısina bagladım olayı.
Bendeki haberler boyle sizler nasılsınız? Ne var me yok?
Ha birde bizde gecmeyen bir pisik var şu ek gida yaktı bizi:KK70:
Selam güzel anneler . B bursa_83 annesi emir bebek her geçen gün iyi olacak inşallah. Allah esine size ve hasta olan herkese acil sifalar versin . Kaza geçirenler Rabbim koruyor yavrulari ama artık dikkatli olmamız lazım kemersiz mama sandalyesine bile oturtmamak lazım . Hareketlendiler çünkü . Kizlar hepiniz öyle yada boyle ek gidaya geçtiniz biz hala geçemedik o ağzını acmayı başaramıyorum bir türlü . Çok üzgünüm allah başka dert vermesin . Dert yanınca ben yemek yemeyen insan varmı diyorlar ama yiyenleri görünce insan neden istemiyor diye üzülüyor . Bugün lor peyniri yaptım . Onuda yemedi. Ne meyve ne yogurt .

sagolun kizlar:KK200::KK200:

26.haftadan sonra uzun bir sure atak yoksaniyordum meger 28-29 arasi baslayan 2 hafta suren bir atal daha varmis:KK43::silah: gogsumde uyuyor tam yatagina birakiyorum bir agit ki sanki terkedilmis.elim belim boynum felaket.hic yapmadigim seyi yapip yanima yatirdim oglani simdi ins alismayiz ikimiz de

Berbat bir gündü bizim için.:KK42:
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu. :KK42:Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler:KK43: Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya. :KK43:
Simdi gördüm cnm,cok geçmiş olsun,cok tehlikeli suan valla,saniye boş bırakmaya gelmiyorlar,cok dikkat etmek gerek.

Herkese hayırlı günler umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir. Oğlum bu kadar uykusuzluga nasıl dayanıyor hayret artık dün sadece 40dk ve 10 ar dakikalık 3 uyku yaptı. Allah aşkına biri atak haftası desin

Herkese hayırlı günler umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir. Oğlum bu kadar uykusuzluga nasıl dayanıyor hayret artık dün sadece 40dk ve 10 ar dakikalık 3 uyku yaptı. Allah aşkına biri atak haftası desin
Cnm ben yazdim ya sabah ataktan muzdaripim diye.26.haftadan sonra uzun sure atak yok saniyordum hem de 2 hafta suren bir atak icindeyiz

Cnm ben yazdim ya sabah ataktan muzdaripim diye.26.haftadan sonra uzun sure atak yok saniyordum hem de 2 hafta suren bir atak icindeyiz
Çok bunaldim gerçekten. Havada iki gündür tuhaftı. ankara da rüzgar yağmur yağdı yağacak derken eve kapandik. Boguluyorm sanıyorum. Ev üstüme geliyor.

Çok bunaldim gerçekten. Havada iki gündür tuhaftı. ankara da rüzgar yağmur yağdı yağacak derken eve kapandik. Boguluyorm sanıyorum. Ev üstüme geliyor.
Anlamaz miyimmm Ankarada ve ev hapsinde olan biri olarak...gece saat basi kalkti uyumaya uyuyor ama hep gogsumde olsun istiyor.agirlasti da masallah

Merhabalar; tüm bebekler, anneler, babalar sağlıklı huzurlu olsunlar inşaallah. Bebeklerimiz artık çok hareketlendi yalnız da durmak istemiyorlar, siz kendiniz yemek yiyebiliyor musunuz, işlerinizi nasıl hallediyorsunuz, gününüz nasıl geçiyor. Bebeklerinizle neler oynuyorsunuz. Biz daha çok bultaklarla oynuyoruz, dokun hisset kitapları, yumusak pelus oyuncaklar. Var mı oyun, oyuncak tavsiyeleriniz.
Bir de bebeklerine et vermeye başlayanlar haftada kaç gün et veriyorsunuz. Hepimize kolaylıklar.

B bursa_83 ne güzel senden böyle haberler almak... Inan yüZüm gülüyor okurken:) Allah cok daha fazlasını nasip etsin inşallah

sagol canim:KK200:
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün:110:

Merhabalar; tüm bebekler, anneler, babalar sağlıklı huzurlu olsunlar inşaallah. Bebeklerimiz artık çok hareketlendi yalnız da durmak istemiyorlar, siz kendiniz yemek yiyebiliyor musunuz, işlerinizi nasıl hallediyorsunuz, gününüz nasıl geçiyor. Bebeklerinizle neler oynuyorsunuz. Biz daha çok bultaklarla oynuyoruz, dokun hisset kitapları, yumusak pelus oyuncaklar. Var mı oyun, oyuncak tavsiyeleriniz.
Bir de bebeklerine et vermeye başlayanlar haftada kaç gün et veriyorsunuz. Hepimize kolaylıklar.
Bütün gün ek gıda mama hazırlamakla geçiyor diyebilirim kahvaltı hazırla nama yap uyut altını al çorbasını yap yedir tekrar uyut kısır döngü tabi evde abla da var onun ihtiyaçları da var oyun pek oynamıyoruz biz ya genelde yorganın üstünde oyuncaklarıyla oyalanıyor ben yaninda oluyorum sürünüyor zaten artık sağa sola gidiyor biz yemek yerken mama sandalyesinde genelde yada benim ufak illerinde mama sandalyesinde oluyor yada benim kucağında :) oyun dan daha çok konuşuyorum ben galiba :)))

sagol canim:KK200:
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün:110:
Bugünlerin mükafatını alıcaksınız canım geç olsun da güç olmasın sağlıkla kavuşun bir birinize inşallah bir an önce

Back