- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Geçmiş olsunBerbat bir gündü bizim için.
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu.Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya.
Sağol canım.Geçmiş olsun
gecmis olsun canim artik ele avuca sigmiyorlar Allah korumusBerbat bir gündü bizim için.
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu.Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya.
İnsallah canim insallah ben de dort gozle aldik yavrumuzu cikiyoruz demeni bekliyorum vediliyorum ..
bugün daha bir tatliydi,hic cikmak istemedim yanindan. hemen yarin olsun yine goreyim istiyorum.
amin canim,kucagimiza aldigimiz gunu de yazarim insallah
Oyy maşallahh .Geçmiş olsun sizede. Benim oğlan yüzüstü düşmüş galiba alnı kızarıktı. Ağladı ama daha çok benim çığlıklarıma korktu diye ağladı.Sarıldıkça sustu yavrum . Fayansa düşünce ondan çok panikledim. Yoksa emeklemeye çalışırken çok vuruyır kafasını yere. Allahtan 2 tane battaniye serdim yere yumuşak oluyor.
Sağol canım aynen öyleler . Yerinde durmuyor hiçgecmis olsun canim artik ele avuca sigmiyorlar Allah korumus
Oyyy seninkinin niyeti farklı temizlik yapıyorBundan sonra çok tehlikeli olmaya başladılar.her an gözümün önündede olsa illa başlarına bişey gelebiliyor.geçen yerde yuvarlanırken koltuğun kenarına doğru gitmiş.bi baktım kolu tamamen koltuğu altında.bide kolunu gezdiriyo koltuğun altında.bütün tozları topladı :)
Allah yardımcımız olsun :)
ben mutfakta yurutece koyuyorum kisa sureliyse isim henuz cok hareketddemjyor onunla onundeko oyuncaklarla oynuyorOyyy seninkinin niyeti farklı temizlik yapıyor
Mutfakta falan yere koyucam artık yemek yaparken falan daha iyi olcak böyle.
Ben yemeklerine kattım ama sebzeyi blw yapıyorsanız nasıl olur bilemedim buna blwciler yanıt versin :)Herkese merhabalarhasta ve tehlike atlatan bebişlere geçmiş olsun klasik besleyen analara bi sorum olacaktı. Biz klasik+BLW gidiyoruz şimdilik. Yoğurdu sadece ben yediriyorum. Acaba sarımsak tadımını yoğurtlu olarak yapsam olur mu?
Teşekkür ederimBen yemeklerine kattım ama sebzeyi blw yapıyorsanız nasıl olur bilemedim buna blwciler yanıt versin :)
Sarimsagin blw olacagini sanmiyirum aci sonucta ama az buharda yumusatip yogurtla verebilirsin benceTeşekkür ederimboyut olarak küçük olduğundan cesaret edemem gibi geliyor
Oyyy seninkinin niyeti farklı temizlik yapıyor
Mutfakta falan yere koyucam artık yemek yaparken falan daha iyi olcak böyle.
Büyüsünlerde etsinler ben makinayı açınca çıldırıyor benimki heyecandanBüyüsünde annesine yardım etsin :)
Dip bucak temizlik yapmayı çok özledim :) uyurken sessiz sessiz iş yapıyorum
Büyüsünlerde etsinler ben makinayı açınca çıldırıyor benimki heyecandan
Teşekkür ederimSarimsagin blw olacagini sanmiyirum aci sonucta ama az buharda yumusatip yogurtla verebilirsin bence
Uzun zaman olmuş yazalı. Kullandınız mı, memnun kaldiniz mı Land dan? Bende almayı düşünüyorum.@Gretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de
Yogurdu gunluk mu mayaliyorsun canimHerkese merhabalarhasta ve tehlike atlatan bebişlere geçmiş olsun klasik besleyen analara bi sorum olacaktı. Biz klasik+BLW gidiyoruz şimdilik. Yoğurdu sadece ben yediriyorum. Acaba sarımsak tadımını yoğurtlu olarak yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?