How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Berbat bir gündü bizim için.:KK42:
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu. :KK42:Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler:KK43: Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya. :KK43:
Geçmiş olsun:(

Berbat bir gündü bizim için.:KK42:
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu. :KK42:Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler:KK43: Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya. :KK43:
gecmis olsun canim artik ele avuca sigmiyorlar Allah korumus :(

Oyy maşallahh .Geçmiş olsun sizede. Benim oğlan yüzüstü düşmüş galiba alnı kızarıktı. Ağladı ama daha çok benim çığlıklarıma korktu diye ağladı. :KK43:Sarıldıkça sustu yavrum . Fayansa düşünce ondan çok panikledim. Yoksa emeklemeye çalışırken çok vuruyır kafasını yere. Allahtan 2 tane battaniye serdim yere yumuşak oluyor.

Bundan sonra çok tehlikeli olmaya başladılar.her an gözümün önündede olsa illa başlarına bişey gelebiliyor.geçen yerde yuvarlanırken koltuğun kenarına doğru gitmiş.bi baktım kolu tamamen koltuğu altında.bide kolunu gezdiriyo koltuğun altında.bütün tozları topladı :)
Allah yardımcımız olsun :)

Bundan sonra çok tehlikeli olmaya başladılar.her an gözümün önündede olsa illa başlarına bişey gelebiliyor.geçen yerde yuvarlanırken koltuğun kenarına doğru gitmiş.bi baktım kolu tamamen koltuğu altında.bide kolunu gezdiriyo koltuğun altında.bütün tozları topladı :)
Allah yardımcımız olsun :)
Oyyy seninkinin niyeti farklı temizlik yapıyor :temizlik:
Mutfakta falan yere koyucam artık yemek yaparken falan daha iyi olcak böyle.

Herkese merhabalar :KK3: hasta ve tehlike atlatan bebişlere geçmiş olsun :dua: klasik besleyen analara bi sorum olacaktı. Biz klasik+BLW gidiyoruz şimdilik. Yoğurdu sadece ben yediriyorum. Acaba sarımsak tadımını yoğurtlu olarak yapsam olur mu?

Herkese merhabalar :KK3: hasta ve tehlike atlatan bebişlere geçmiş olsun :dua: klasik besleyen analara bi sorum olacaktı. Biz klasik+BLW gidiyoruz şimdilik. Yoğurdu sadece ben yediriyorum. Acaba sarımsak tadımını yoğurtlu olarak yapsam olur mu?
Ben yemeklerine kattım ama sebzeyi blw yapıyorsanız nasıl olur bilemedim buna blwciler yanıt versin :)

Selam arkadaslar epey oldu yazmayalı özlemisim yahu :KK68: Emirimizden guzel haberler var maşallah Rabbim en guzel haberlerini de almayı nasip etsin.
Ufak kazalar olmuş gecmis olsun neyse ki kedicikler iyi.
Tek dişi çıkmış bir canavar kìz da bende var ama sizinkiler gibi emekleyerek degil durduğu yerden yapıyor yaramazlıkları :olamaz: benim tostos kızımin emeklemeye hiç niyeti yok hatta dönmeye de yoktu sonradan beni kırmamak icin totosunu kaldırdı biraz. Ama biraksam bugun yuruyecek gibi bir hali var gorseniz cok komik :KK48:
Ek gıda seruvenimiz hızla devam ediyor ama ne hız ışık hızı :KK70:
Yogurt verdikten sonra cıkan doküntuler icin alerji doktoruna gittik sonuclarin bir kısmı çiktı bir sey gorünmuyor. Ve enteresan bir sekilde peyniri vücudu tolere ediyor, ama yogurdu tekrar verdigimde kusuyor. Alerji olup olmadıği kesinleşmedi. Alerjisi kesinleşen anneler sizin nasıl oldu cevap yazarsanız sevinirim.
Cuma günü ucak yolculugumuz var baya stresliyim çünku ikinci diş de yolda :skandal:
Uyku egitimi vermedim düzenlemeler yaomaya calıstim ama kah kabızlik kah diş pek randımanlı olmadı. Zaten simdi jetlag ve yeni ev yeni yüzler derken bir duzen tutturmak cok zor olacaktı. Hayirlısina bagladım olayı.
Bendeki haberler boyle sizler nasılsınız? Ne var me yok?
Ha birde bizde gecmeyen bir pisik var şu ek gida yaktı bizi:KK70:

Selam güzel anneler . B bursa_83 annesi emir bebek her geçen gün iyi olacak inşallah. Allah esine size ve hasta olan herkese acil sifalar versin . Kaza geçirenler Rabbim koruyor yavrulari ama artık dikkatli olmamız lazım kemersiz mama sandalyesine bile oturtmamak lazım . Hareketlendiler çünkü . Kizlar hepiniz öyle yada boyle ek gidaya geçtiniz biz hala geçemedik o ağzını acmayı başaramıyorum bir türlü . Çok üzgünüm allah başka dert vermesin . Dert yanınca ben yemek yemeyen insan varmı diyorlar ama yiyenleri görünce insan neden istemiyor diye üzülüyor . Bugün lor peyniri yaptım . Onuda yemedi. Ne meyve ne yogurt .

@Gretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de :KK70:
Uzun zaman olmuş yazalı. Kullandınız mı, memnun kaldiniz mı Land dan? Bende almayı düşünüyorum.

Yogurdu gunluk mu mayaliyorsun canim

Back