• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
haftasonu bilgilendirme olmuyor canim ama cuma gunku bilgilere gore enfeksiyonu 0.7 idi,eksilere dusmus sukur. kan dgerleri daha iyi.karninda gaz vardi,o azalmis. solunum cihazina hala bagli ama suanda seviyesi az mi cok mu bilemiyorum,yarin soylerler. bugün yine egzersiz icin girdim. uyanikti,guldu hep bana. evdeki gibi canli gozlerle degil tabi,ilaclardan dolayi mayışık bakiyor ama yine de guldu cok sukur. 10 dk durabildim sadece,buna da sukur.

sagol canim:KK200::KK200:
Oy oy masallah onun gulusunu yerim.iyi o iyi allahin izniyle iyi olmasa guler mi

haftasonu bilgilendirme olmuyor canim ama cuma gunku bilgilere gore enfeksiyonu 0.7 idi,eksilere dusmus sukur. kan dgerleri daha iyi.karninda gaz vardi,o azalmis. solunum cihazina hala bagli ama suanda seviyesi az mi cok mu bilemiyorum,yarin soylerler. bugün yine egzersiz icin girdim. uyanikti,guldu hep bana. evdeki gibi canli gozlerle degil tabi,ilaclardan dolayi mayışık bakiyor ama yine de guldu cok sukur. 10 dk durabildim sadece,buna da sukur.

İyiyim annecim beni merak etme demiş :anne:
Bu bebekler sandığımızdan dahada güçlüler.ben kızımın ameliyatında çok üzülmüştüm.belki bir hafta çok ağlıcak sıkıntı çekicez diye düşünürken ameliyat olduğu akşam kahkahalarda gülüyodu yavrum.hemde dudağındaki dikişe rağmen.

Emirde sana güçlüyüm iyiyim diyor.inşaallah en yakın zamanda evinize sağlıkla dönersiniz canım

İyiyim annecim beni merak etme demiş :anne:
Bu bebekler sandığımızdan dahada güçlüler.ben kızımın ameliyatında çok üzülmüştüm.belki bir hafta çok ağlıcak sıkıntı çekicez diye düşünürken ameliyat olduğu akşam kahkahalarda gülüyodu yavrum.hemde dudağındaki dikişe rağmen.

Emirde sana güçlüyüm iyiyim diyor.inşaallah en yakın zamanda evinize sağlıkla dönersiniz canım

bizlerden daha direncliler kucucuk bedenleriyle:anne::KK200:
aminn canim:dua:
allahim butun bebeklere,hastalara sifa versin.

Gözlerim doldu güldü yazınca, canım benim güçlü ve cesur bir çocuk o annesi. Evde de gülecek inşallah eskisi gibi, çok az kaldı gibi hissediyorum. :dua:

Gözlerim doldu güldü yazınca, canım benim güçlü ve cesur bir çocuk o annesi. Evde de gülecek inşallah eskisi gibi, çok az kaldı gibi hissediyorum. :dua:

canim benim:KK200::KK200:
simdi de benim gozlerim doldu:anne:
insalllllllah hislerin dogru cikar ve tez zamanda donmemek uzere evimize gideriz saglikla.

Oda sicakliginsaydi ikinci verisim arkadasm. Anlamadım bende. Şu an bomboş midesi söylediklerimin üstüne iki üç defa daha çıkardı. Emmiyor zaten boş midesinden su çıkıyor artık:KK43: muz kabusum oldu
Üşüttü belkide canım. Sen sık sık emzir yinede. Şimdi durumu nasıl

Ya kizim 1 haftadir huysuz 2 gündürde tavan yapti sürekli agliyo mizirdaniyo ilgi istiyo smdide burnu tıkanmış serumfzyljkle actm ateşide 37 derece cok yok ama var
Durduk yere agliyo dismidir gripmidir?

Güzel günler cok yakın insallaah❤️❤️ Masallah Emir kuzumuza...

Çok daha iyi olucak inşallah cnm. Tam olarak teşhis koyuldu mu şimdi? Tedavi planlaması vs?

Ben bebe bisküvisi olarak ozamanlar yumurta denememiş olduğum için yumurtasız bir tarif yaptım.Ekliyorum.Gayet de güzel oldu. Sonra fotoğraf albümümde değişik tariflerde buldum onları da ekleyeyim.
Bizimki de hipp in bebek ekmeğine vuruldu. Kahvaltı yahut yemekle vermiyorum alışmasın diye ama aralarda ödül olarak verdiğimde deliriyor sevinçten :) dışarı çıkmak gerektiğinde de oyalamak için çok ideal :))

Bizimki de hipp in bebek ekmeğine vuruldu. Kahvaltı yahut yemekle vermiyorum alışmasın diye ama aralarda ödül olarak verdiğimde deliriyor sevinçten :) dışarı çıkmak gerektiğinde de oyalamak için çok ideal :))
Ay yavrum benim yaaaaaa.benim oglan da elma armut yedigi zaman evde sevinc cigliklari kopuyor.cok tatlilar cooookkk

Canim bende eline veriyorum ama parçalar boğazına kaçar diye geri alıyorum.Duru nun da dişleri vardı sorun oluyor mu ?

Arkadaşlar yemeklere kıyma koymaya başladım ama hergün minik minik kavurup koymak zor gelmeye başladı. 3-4 günlük kavurup dolaba atayım diyorum. Siz nasıl hallediyorsunuz. Birde köfte yapanlar fırında pişirip mi veriyorsunuz? Bu arada bizim doktorumuz dip balığı olmayan hamsi gibi balıkları sezon geçmeden buharda pişirip vermemi söyledi.

Ya ne tatli bi cocuk bu boyle ya. Tatlim benim. Guzel oglan. Dis cikarma surprizleri, ayaktan gidiklanmalar, anneye bakis atmalar, yandan gulmeler.. Narin yavrum benim, guzel oglan..
Allah’in izniyle her gecen gun sizi birbirinize yaklastiracak.. gunler benim icin de daha bi kiymetlendi. Hayirli gunleri cekiyoruz, hayirli haberleri bekliyoruz. Ayagindan operim boncugu.

Arkadaşlar yemeklere kıyma koymaya başladım ama hergün minik minik kavurup koymak zor gelmeye başladı. 3-4 günlük kavurup dolaba atayım diyorum. Siz nasıl hallediyorsunuz. Birde köfte yapanlar fırında pişirip mi veriyorsunuz? Bu arada bizim doktorumuz dip balığı olmayan hamsi gibi balıkları sezon geçmeden buharda pişirip vermemi söyledi.
ben yemeklerini kavurarak yaptığım için sorun olmuyor önce koymayı kavurup sebzeleri ekliyorum pişiyor balık konusuna daha geçmedim bilmiyorum doktorunuzu dinleyin bence

Back