• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Berbat bir gündü bizim için.:KK42:
Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu. :KK42:Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler:KK43: Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya. :KK43:

Çok daha iyi olucak inşallah cnm. Tam olarak teşhis koyuldu mu şimdi? Tedavi planlaması vs?

insallah kizlar insallah.
canim suanda solunuma oncelik veriyorlar. cihazdan tamamen ayrildiktan sonra hipotoninin nedenini arastirmaya baslaYacaklar. simdiye kadar yapilan metabolik testlerde bir sey cikmadi.
mr da bir tane fazladan damar gorunuyor beyinde ve damarlar olmasi gerekenden daha genis,yani beyni yasitlarindan daha kucuk,gelismesi gerektigi kadar gelisememis. beslenme problemi yasadigi icin bu gerilik olabilir demiskardesimin me cd sini gosterdigi hoca. hastaneden cikinca,allahimin izniyle, cok iyi bakilacak cok iyi beslenecek,beyni o sekilde gelisecek demis. insallah o aşamaya gelelim de yapilmasi gereken daha detayli tetkikleri yapacaklar. ama iste once nefes.
ve cok yogun bir fizik tedavi donemi bizi bekleyecek. yani emir hastaneden ciktiginda yeni dogmus gibi bastan baslayacagiz,suan 1 aylik bebek gibi emir. saglikla ciksin insallah da yogunbakimdan diger asamalari sonra konusacakmisiz.

B bursa_83 canim emir kuzusunu gordun mu bugun.

gordum canim,20 dk izin verdiler. yanina girmeden once ziyaret saatinde baya uzun sure bakti babasiyla bana ama gulmedi. yanina girince konusunca guluyor ama:)
bugün daha iyi gordum. elleri kollari hic durmuyor diye hafifce baglamislar yataga. yoksa eller hemen hortumlarda:(
rahatsiz oluyor cok hortumlardan.
yanina girince birakip cikmasi daha da zor geliyor ama buna da sukur:anne::KK200:

Ya ne tatli bi cocuk bu boyle ya. Tatlim benim. Guzel oglan. Dis cikarma surprizleri, ayaktan gidiklanmalar, anneye bakis atmalar, yandan gulmeler.. Narin yavrum benim, guzel oglan..
Allah’in izniyle her gecen gun sizi birbirinize yaklastiracak.. gunler benim icin de daha bi kiymetlendi. Hayirli gunleri cekiyoruz, hayirli haberleri bekliyoruz. Ayagindan operim boncugu.

:KK200::KK200::KK200:

bugün daha bir tatliydi,hic cikmak istemedim yanindan. hemen yarin olsun yine goreyim istiyorum.

amin canim,kucagimiza aldigimiz gunu de yazarim insallah:dua::dua::dua:

gordum canim,20 dk izin verdiler. yanina girmeden once ziyaret saatinde baya uzun sure bakti babasiyla bana ama gulmedi. yanina girince konusunca guluyor ama:)
bugün daha iyi gordum. elleri kollari hic durmuyor diye hafifce baglamislar yataga. yoksa eller hemen hortumlarda:KK43:
rahatsiz oluyor cok hortumlardan.
yanina girince birakip cikmasi daha da zor geliyor ama buna da sukur:anne::KK200:
Oy oy baloglan:) masallahhh.kuzum benim yaaa taniyor demek konustugunuzda guluyorsa:) Allahim tez zamanda yavrunuza kavustursun.biz genelde emir ve seni sorduk ama eminim esin de cok yipranmistir.Allah hepinizin kuvvetini artirsin ins​

Oğlum anakucağındaydı yanımda. Bende yoğurt hazırlıyordum ona. Bi anda ne olduğunu anlayamadım ve gördüğümde sırt üstü fayansın üstünde ağlıyordu. :KK42:Resmen kaşla göz arasında oldu herşey. Aklım çıktı. Hastaneye götürdük tomografi çekildi . Sonuçları aldkk şükür bi sorun yok dediler:KK43: Allah korudu .birdaha koymayacağım anakucağına . Kemerini takınca sıkıştırıyor baya. :KK43:
Canim cok cok geçmiş olsun :( Allah korumus korkunu çok iyi anlıyorum.Bir daha olmaz inşallah

Oy oy baloglan:) masallahhh.kuzum benim yaaa taniyor demek konustugunuzda guluyorsa:) Allahim tez zamanda yavrunuza kavustursun.biz genelde emir ve seni sorduk ama eminim esin de cok yipranmistir.Allah hepinizin kuvvetini artirsin ins​

dün hemsire "anaaa annesini taniyor" dedi:)
esim de rahatsizlandi. 23 gundur hastanede kaliyor hep. beni geceleri zorla yolladi. kalip hasta olma,servise cikinca emirin en cok sana ihtiyaci olacak diye ama kendi hic ayrilmadi.arada eve gidip ust bas degisip geri geldi. oralarda kalmak,gerginlik stres yorgunluk derken sag omzu,boynu,kolu iptal. zaten fıtık vardi. doktor 7 gun rapor verdi. 2 tane igne vurdular acilde ama bana misin demedi. hap ve jel verdiler. insallah iyi gelir. yuzunu bile yikayamiyor,cok fena.
allahim saglikla evimize donmeyi nasip etsin.

esim de rahatsizlandi. 23 gundur hastanede kaliyor hep. beni geceleri zorla yolladi. kalip hasta olma,servise cikinca emirin en cok sana ihtiyaci olacak diye ama kendi hic ayrilmadi.arada eve gidip ust bas degisip geri geldi. oralarda kalmak,gerginlik stres yorgunluk derken sag omzu,boynu,kolu iptal. zaten fıtık vardi. doktor 7 gun rapor verdi. 2 tane igne vurdular acilde ama bana misin demedi. hap ve jel verdiler. insallah iyi gelir. yuzunu bile yikayamiyor,cok fena.
Cok cok gecmis olsun...kolay mi hastanede kalmak özel oda bile olsa...bilemiyorum su an bebek yogun bakimda olunca kalabildigi bir oda var mi ama zor tabii ki.insan birakip eve de gidemez icinize sinmez anne babadan biri kalmaz ise.gececek insallah.Allah onun da fedakarliginin mukafatini versin.

Canim simdi okudum cok cok gecmis olsun.cok dikkatli olmaliyiz demek ki.dedigin gibi ana kucaginda darlaniyorlar. valla ben kemerini kilitlesem bile guvenemez oldum kilit yeriyle oynuyor kuvvetlice sıkıyor.az kaldi acar yakinda:KK20:

Allahım şu mübarek ayın hürmetine Emir bebeğe sağlık size de kolaylık versin inşallah eski topikten seni tanıyorum canım Emir e kavuşma sürecini biliyorum Rabbim onu sana gönderdi ve sağlıcakla çıkacak inşallah hastaneden aklıma geldikçe dua ediyorum o kuzuya Rabbim minicik bedenine sağlık versin biran önce ana babacagina kavuşsun insallah.Allah sana ve eşine de güç versin canım amin

Canim cok cok geçmiş olsun :KK43: Allah korumus korkunu çok iyi anlıyorum.Bir daha olmaz inşallah
Sağol canım inşallah kimsenin bebeğine bişey olmasın. Kızkardeşim vardı ikimizde nasıl olduğunu anlayamadan oldu bitti herşey. Sizlerde dikkatli olun artık kesinlikle böyle bi hata yapmıycam vicdan azabı çekiyorum ya bişey olsaydı diye:KK43:

Canim simdi okudum cok cok gecmis olsun.cok dikkatli olmaliyiz demek ki.dedigin gibi ana kucaginda darlaniyorlar. valla ben kemerini kilitlesem bile guvenemez oldum kilit yeriyle oynuyor kuvvetlice sıkıyor.az kaldi acar yakinda:KK20:
Sağol canım aynen yüksek olan her şey tehlikeli artık. Emekleme çalışmaları yapıyordu muhtemelen sarktı aşağı bi anda düştü.:KK43:

Canım aynısı oldu bugün.ilk defa düştü kızım.
Bebek arabasına takılan ana kucağı varya ona yatırmıştım.ilacını çekmeceden aldım.arkamı bi döndüm bizim kız yerde oturuyor bana bakıyo.napıcağımı şaşırdım :) nasıl düştü nasıl oturma pozisyonuna geçti anlamadım.bi yeri acısa ağlardı heralde..

Ama bugün inanılmaz huzursuz nazlı iştahsız uykusuz..
En sevdiği şey yoğurt onu bile yemedi.mama verdim içmedi.atak haftasındamıyız diye baktım değil.çok şükür biz atak nedir bilmedik.çok sakin güleryüzlü bi bebekti.ama bu aralar dengesi bozuldu.diştendir inşaallah

geçmiş olsun canım aman dikkat biz bayadır kullanamıyoruz ana kuvağı kendini atıyordu çünki kaldırdım mama sandalyesi ve çoğunlukla yerde duruyor

Canım aynısı oldu bugün.ilk defa düştü kızım.
Bebek arabasına takılan ana kucağı varya ona yatırmıştım.ilacını çekmeceden aldım.arkamı bi döndüm bizim kız yerde oturuyor bana bakıyo.napıcağımı şaşırdım :) nasıl düştü nasıl oturma pozisyonuna geçti anlamadım.bi yeri acısa ağlardı heralde..

Ama bugün inanılmaz huzursuz nazlı iştahsız uykusuz..
En sevdiği şey yoğurt onu bile yemedi.mama verdim içmedi.atak haftasındamıyız diye baktım değil.çok şükür biz atak nedir bilmedik.çok sakin güleryüzlü bi bebekti.ama bu aralar dengesi bozuldu.diştendir inşaallah
Oyy maşallahh .Geçmiş olsun sizede. Benim oğlan yüzüstü düşmüş galiba alnı kızarıktı. Ağladı ama daha çok benim çığlıklarıma korktu diye ağladı. :KK43:Sarıldıkça sustu yavrum . Fayansa düşünce ondan çok panikledim. Yoksa emeklemeye çalışırken çok vuruyır kafasını yere. Allahtan 2 tane battaniye serdim yere yumuşak oluyor.

geçmiş olsun canım aman dikkat biz bayadır kullanamıyoruz ana kuvağı kendini atıyordu çünki kaldırdım mama sandalyesi ve çoğunlukla yerde duruyor
Sağol canım. Aynen bende kaldırıcam artık kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde. Mama sandalyesinden de korkuyorum artk.

Sağol canım. Aynen bende kaldırıcam artık kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde. Mama sandalyesinden de korkuyorum artk.
Güvenli bişeyse kemeri bağlı olarak oturabilir bizimki basit bir mama sandalyesi sadece yemek yedirirken ve biz yemek yerken oturuyor çoğunlukla yerlerde doğa yorganın üstünde ya debeleniyor yada sağa sola gidiyor :)

Güvenli bişeyse kemeri bağlı olarak oturabilir bizimki basit bir mama sandalyesi sadece yemek yedirirken ve biz yemek yerken oturuyor çoğunlukla yerlerde doğa yorganın üstünde ya debeleniyor yada sağa sola gidiyor :)
Güvenli aslında ama bugün baya bi korktum:KK17::KK17:

Back