• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
cok sukur ameliyat gecti canim. sirada solunum cihazi var ama birkac gun sonra. onu da bi atlatsak hayirlisiyla.
aminnnnn:dua::dua::dua:
O kadar zor şeyleri atlattınız annesi solunum sıkıntısını da atlatacaksınız Allah’ın izniyle anne-oğul siz çok güçlüsünüz yine güzel haber verirsiniz inş

Cnm cok gecmis olsun. İyi gecmis olmasına sevindim... Insallah cok daha ii olacak. Varsın tedavi uzun sürsün ama yeterki düzelsin,saglıkla büyüsün Emir kuzumuz❤️
Atlatacak Allahın izniyle nu kötü günleri... Dualarımız sizinle❤️

allah razi olsun canim.

bir ani olarak kalacak insallah bu gunler. kuzum bunlari da atlatacak.

Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..

Seni buralarda görmek güzel :KK19:

Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..
:KK200: Amin insallahhh

Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Allah bebeğine şifa verain tez zamanda. Çok geçmiş olsun.

Canım bende şimdi geldim doktordan. Banada aynısnı dedi malesef . Kimse öpmesin kaynamış ılımış suyla yıka ve kalabalığa girmesin dedi.
Bide bdv de konu var. Okudukça sinirlerim geriliyor. Şimdiki anneler buldumcukmuş . Ne olurmuş çocuğumuzu öpselermiş. İşte bu oluyor...
Sabaha kadar ateş çıkacakmı diye sabahı zor ettik :KK42:
Bebek hasta olduğu zaman öpenler değil buldumcuk anneler sabahlıyor çünkü bebeğin başında üzüntü ve kaygıyla. Ne meraklı bu insanlar mikroplarını küçücük bebeğe saçmaya ya, bir de utanmadan üste çıkıyorlar.

Sizede çok geçmiş olsun canım . Bizimki kabızdan ishale döndü inş düzelir sizinde.
Kimseye laf anlatamazsın .
Evet aşırıı korumacı bi yapım yok ama bazı kesin çizgilerim var. Mesela bebeğin dudağından öpülmesi! Gibi bir hata yapan biriyle aramız bozuk şuan . Sebep uyarmam....
Bebek veya çocuk dudaktan öpülür mü ya! Bir sürü yönden yanlış. Hasta olması var, ahlak anlayışını kavraması var, etrafta sapıklar dizboyu ayrıca o var. Anlayışlı olan dikkat eder küseceğine kendisi korur bebeği. Pencereden kapıdan atmadığına şükretsin!

Yumurtanın akını da veren var mı ?
Ben vermiyorum 1 yaşından önce verlmemeli diye biliyorum birçok yönden.

Ay dimi yaa yalnız değilmişim :)
Bide kollarını iki yana açıp ellerini yumruk yaparak kendini sıkması yokmu :)
Çocuğum daha ne gördün ki şu hayatta bu kadar sinirleniyosun :kızgın:

Onların dünyası iste:))) bi oyuncak elinden alındı mı istedigi bisey olmadı mı aman allahımm dünyanın sonu gelmiş:)) bizimki bi de ellerini sıkıp göbegini attırıyor fln komik yaa:) asabi genclik:P

Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Benim kendi fikrim bu tarz şeylere karşıyım hatta bi ortamda neden karsı oldugumu vs anlattım... aman nolcak sankii gibi bi sürü serzenisle karsılastım...
Hele ki esim benden habersiz yapsa bozulur sinirlenirdim tabii ki, ama tepkini koydun o da anladıysa (ki anlamıstır) uzatmanın anlamı yok bence... eritin buzları gitsin :))

Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Benim kesinlikle istemeyeceğim bir şey. Çocuğu her şeyden sakınırken pis, duyarsız insanların ortasına atmak yanlış geliyor bana. Biz evde her şeyi onun düzenine göre yapıyoruz, dışarıya çıkacaksak beslenmesini, uyumasını planlayıp öyle çıkıyoruz ama sanmıyorum ki mekanı saatle kiralayan insanlar bebeğin ağlamasını, uyumasını, beslenmesini dert etsin. Sakinleşmesi için ilaç veya bitkisel bir şeyler içirebilirler, uykusunu atlatırlar vs.
Çekim sonrası yeni işler için seçmeler, bebeği beğendirme çabaları, tek seçim kriteri güzellik olan insanların arasında zaman geçiren çocuğun birkaç yaşındayken kendini beğendirmeye çalışma baskısı duyması,...
Ayrıca ekranlara çıkması var, kem gözlüsü var, sonraki işler var. Dediğin gibi güzel bir bebek kullanılmak istenir ileride de şovlarda, programlarda, bebekliğinden itibaren bu işte olanlar hep sorunlar yaşamış okuduğumuz kadarıyla, Olsen kardeşler, evde tek başına çocuk, benim en son bildiğim Küçük Osman vardı, evlerden uzak bir şımarıklık, küçücük çocuktan beklenmeyen bir ego ve tavır...

Eşinin de bu kadar geniş düşündüğünü sanmıyorum, o ‘çocuğumuz çok güzel herkes bu güzelliği görmeli’ hissiyatıyla göndermiştir. Bazen bana da geliyor o his, sosyal medya kullanmadığım için de arkadaşlarıma aileme falan atıyorum videolarını, öyle tatmin ediyorum kendimi. Bebeğini seven her ebeveyn bazen bu güzelliği herkes görmeli hissini yaşıyordur diye düşünüyorum.

Bu arada maşallah bebeğine, nazar değmesin :nazar:

Allah bebeğine şifa verain tez zamanda. Çok geçmiş olsun.

Bebek hasta olduğu zaman öpenler değil buldumcuk anneler sabahlıyor çünkü bebeğin başında üzüntü ve kaygıyla. Ne meraklı bu insanlar mikroplarını küçücük bebeğe saçmaya ya, bir de utanmadan üste çıkıyorlar.

Bebek veya çocuk dudaktan öpülür mü ya! Bir sürü yönden yanlış. Hasta olması var, ahlak anlayışını kavraması var, etrafta sapıklar dizboyu ayrıca o var. Anlayışlı olan dikkat eder küseceğine kendisi korur bebeği. Pencereden kapıdan atmadığına şükretsin!

Ben vermiyorum 1 yaşından önce verlmemeli diye biliyorum birçok yönden.
Aynen öyle canım. Saçma sapan şeyler en azından öğrenecekler bazı şeyleri yapmamalaru gerejtiğini bıkmadan usanmadan anlatacağm elimden geldiğince.Hoppa

Kızlar alıntılayamadim ama hepinize teşekkür ederim benimle benzer düşündüğünüze çok sevindim çünkü buradaki güzel annelerin fikirlerine çok önem veriyorum :) eşimle konuşup hallettik zaten o götürme konusunda ısrarcı değildi sadece benim öğrenince sinirlenip söylediklerime kırılmış öfkeyle bu resmen çocuk istismarı sen buna nasıl alet oluyorsun demişim :olamaz: neyse özürlerimızı diledik konuştuk anlaştık :) Allah hepimizin bebeğini nazarlardan saklasin :nazar::KK200:

Allahım daha kötü bir gününü göstermesin ama doğduğundan beri en kötü gününü yaşıyorum.Boynum tutuldu kafamı oynatamiyorum geceden beri 2 saatlik uyku ile duruyorum Kerem uyumuyor bugün tam bu halde 4 kere uyutmaya çalıştım hepsinde de hemen uyandı Allah bana yardım etsin çok zordayim bildiginiz gibi değil :(

Allahım daha kötü bir gününü göstermesin ama doğduğundan beri en kötü gününü yaşıyorum.Boynum tutuldu kafamı oynatamiyorum geceden beri 2 saatlik uyku ile duruyorum Kerem uyumuyor bugün tam bu halde 4 kere uyutmaya çalıştım hepsinde de hemen uyandı Allah bana yardım etsin çok zordayim bildiginiz gibi değil :KK43:
Allah kolaylik versin canim onemli bir sorunu yoktur insallah rahatsiz mi huzursuz mu ?

Allahım daha kötü bir gününü göstermesin ama doğduğundan beri en kötü gününü yaşıyorum.Boynum tutuldu kafamı oynatamiyorum geceden beri 2 saatlik uyku ile duruyorum Kerem uyumuyor bugün tam bu halde 4 kere uyutmaya çalıştım hepsinde de hemen uyandı Allah bana yardım etsin çok zordayim bildiginiz gibi değil :KK43:
Çokk geçmiş olsun canım. Üşüttün mü neden tutuldun o kadar :KK43: bende oğlum hasta olmasın onun yerine ben olsam keşke dedim diye eşim ikinizde hasta olmayın hele sen hiç olma , tüm düzen altüst oluyor demişti malesef hasta olma gibi bi şansımız yok Allah kolaylık versin arkadaşım :KK43: sıcak havlu falan koymayı denedin mi bu arada :KK43:

Back