Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Benim kesinlikle istemeyeceğim bir şey. Çocuğu her şeyden sakınırken pis, duyarsız insanların ortasına atmak yanlış geliyor bana. Biz evde her şeyi onun düzenine göre yapıyoruz, dışarıya çıkacaksak beslenmesini, uyumasını planlayıp öyle çıkıyoruz ama sanmıyorum ki mekanı saatle kiralayan insanlar bebeğin ağlamasını, uyumasını, beslenmesini dert etsin. Sakinleşmesi için ilaç veya bitkisel bir şeyler içirebilirler, uykusunu atlatırlar vs.
Çekim sonrası yeni işler için seçmeler, bebeği beğendirme çabaları, tek seçim kriteri güzellik olan insanların arasında zaman geçiren çocuğun birkaç yaşındayken kendini beğendirmeye çalışma baskısı duyması,...
Ayrıca ekranlara çıkması var, kem gözlüsü var, sonraki işler var. Dediğin gibi güzel bir bebek kullanılmak istenir ileride de şovlarda, programlarda, bebekliğinden itibaren bu işte olanlar hep sorunlar yaşamış okuduğumuz kadarıyla, Olsen kardeşler, evde tek başına çocuk, benim en son bildiğim Küçük Osman vardı, evlerden uzak bir şımarıklık, küçücük çocuktan beklenmeyen bir ego ve tavır...
Eşinin de bu kadar geniş düşündüğünü sanmıyorum, o ‘çocuğumuz çok güzel herkes bu güzelliği görmeli’ hissiyatıyla göndermiştir. Bazen bana da geliyor o his, sosyal medya kullanmadığım için de arkadaşlarıma aileme falan atıyorum videolarını, öyle tatmin ediyorum kendimi. Bebeğini seven her ebeveyn bazen bu güzelliği herkes görmeli hissini yaşıyordur diye düşünüyorum.
Bu arada maşallah bebeğine, nazar değmesin