- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Bende bulamaç vermiyorum. Minicik yumurta sarisini biraz ihlamur ile islatiyorum. Öyle sevdi. Diğer türlü pek tutamadı. Bazen de minicik tereyağı ile karıştırıyorum. Zaten yeni başladık sayılır biz. Düzenli vermeye yarın baslayachim sanırım. Aile ziyareti dolayısıyla bölük prcuk tadimlar olduKlasik yapanlar kahvaltıda ne yapıyorsunuz? Benimki bulamaç yemiyor.Sade yemek istiyor.Birde ben meyve vermiyorum ona fırsat kalmıyor
Bende blw yapmak istemedim ilk sebebim boğazına takılır korkusu eşim çok pimpirik benim izin vermezdi zaten bende çok relax sayılmam tabi :)) gönlün nasıl istiyorsa öyle davran canımİicmden blw yapmak gelmiyor nedense. Sebebini de bilmediğim bir dürtü ile klasik besliyorum simdilik
Muzu düzenli verince kabızlık yapmadığını okumuştum..Ama tecrübe etmedim henüz. Bir defa muz tattı minicikBen meyve olarak armut elma ve muz verdim bugün bal kabağı ve armut karışımı yedi sevdi :) muz biraz kabız yapıyor sık vermiyorum avakoda verdiniz mi hiç
Olabilir ben hergün vermedimMuzu düzenli verince kabızlık yapmadığını okumuştum..Ama tecrübe etmedim henüz. Bir defa muz tattı minicik
öyle tabi :) bende panik biriyim. Eline verdiğim de oluyor ama ben yedirmek istiyorum. Zaten istemediği an keyfin bilir diyip bırakıyorum. İlla yiyeceksin baskısı yapmıyorum. Ne olsa kaşığı tutup kendi yiyecek bir gün biraz yedirmenin keyfini almak istiyorum sanırım.Bende blw yapmak istemedim ilk sebebim boğazına takılır korkusu eşim çok pimpirik benim izin vermezdi zaten bende çok relax sayılmam tabi :)) gönlün nasıl istiyorsa öyle davran canım
Evet canım öyle bir dönem geliyor ki herşeyi kendileri yapmak istiyorlar zaten istesende yediremiyorsun ya birde çok bağımlı bir çocuk yetiştirmiyorsan en fazla 2 yaşından sonra kendi yiyor o yüzden simdi hiç kasamıcam bende :))))öyle tabi :) bende panik biriyim. Eline verdiğim de oluyor ama ben yedirmek istiyorum. Zaten istemediği an keyfin bilir diyip bırakıyorum. İlla yiyeceksin baskısı yapmıyorum. Ne olsa kaşığı tutup kendi yiyecek bir gün biraz yedirmenin keyfini almak istiyorum sanırım.
Bisküvi sevmedi bende yumurta sarısı beyaz peynir veriyorum pekmezi en son da veriyorum ki yoksa devamını yemiyor.Acaba az mı veriyorum dedim de başka ne verilir ki değil mi?Ben bulamac yapmiyorum haslanmis yumurta sarisini eziyorum yaninda cogu zaman cok az peynir ( 6, aylik kontrolumde kahvaltiya gecimce labne kullanma direk yediginiz peymiri geceden suya koy tuzunu al onu yedir yoksa alismayabiliyor de!isti.) ve bir cay kasigi kadar pekmez veriyorum zaten cok yemiyr suan az az.. Bir de bebe biskuvisi denedim cok az portakal suyuyla islatip eziyorum iki sabahtir yumurtanin yaninda onu da veriyorum hosuna gitti. Ama kesinlikle her seyi bir yerde karistirip yedirmiyorum
Meyve filesi artık sevmiyor yemiyor atıyor onda ya kendim meyveyi hiç aramam çocuğa vermek aklıma gelmiyor resmenBu arada meyveyi de oglen aralarinda filesinde veriyorum kendi emiyor isiriyor takiliyorportakal elma armut ayri ayri cok ince kesip yerlestiriyorum o agziyla eziyor zaten. Sadece ayvayi yumusattim. Yogurdu aksamuzeri de yogurt veriyorum henuz sevmiyor olsa da
Ailelerin yanında her şey yarım yamalak oluyor zaten eve geçince halledersin. Aynı şeyleri veriyormusuz:)Bende bulamaç vermiyorum. Minicik yumurta sarisini biraz ihlamur ile islatiyorum. Öyle sevdi. Diğer türlü pek tutamadı. Bazen de minicik tereyağı ile karıştırıyorum. Zaten yeni başladık sayılır biz. Düzenli vermeye yarın baslayachim sanırım. Aile ziyareti dolayısıyla bölük prcuk tadimlar oldu
Yesin de nasıl yesin modundayiz valla o yüzden hiç takamiycim:)Yumurta sarısı lor peynir Tahıllı mamayla karıştırıp veriyorum ben başka türlü yemiyor bulamaç oluyor sanırım :)
Kesinlikle katılıyorum bende hep denk geliyorum 2 yaşına doğru zaten kendileri yemek istiyorlar.O yüzden çok kasmamak lazım.Ha tabi yemiyorsa zaten zorlamiyoruz arada bir kendi ellerine de veriyoruz ama cevremden gördüğüm kadarıyla eninde sonunda kontrolü kendi ellerine almak istiyorlarEvet canım öyle bir dönem geliyor ki herşeyi kendileri yapmak istiyorlar zaten istesende yediremiyorsun ya birde çok bağımlı bir çocuk yetiştirmiyorsan en fazla 2 yaşından sonra kendi yiyor o yüzden simdi hiç kasamıcam bende :))))
Blw tablosuna göre 6. Aydan itibaren veriliyor ama masıl olduğu konusunda bir fikrim yok ben de yapmadım.Kızlar bizim bebişler enginar yiyebilir mi? Bugün taze buldum aldım ama nasıl pisirecegimi bilmiyorum daha önce kendimize de hiç pisirmedim de :) ben enginara, enginar bana baktık bugün
Büyük kızım 2 yaşına kadar çok az yedi neler yapmadım ki oyüzden simdi boşverdim karıştırma bulamaç yapma doğru değil diyenler iştahsız çocuk büyütsünler önce diyorum :)))Yesin de nasıl yesin modundayiz valla o yüzden hiç takamiycim:)
Merhaba hanimlar 29 agustos dogumlu kizim var
6 ay asisindan sonra cok huysuzlandi yageceleri çok sık uyanmaya başladı ve cok.zor geri daliyo
Sürekli kipir.kıpır acaba gazimi oluyo yoksa asinin huysuzlugumu
Sizin cocuklardada oldumu huysuzlk aşıdan sonra?
Oğlum da iki gün önce aşı oldu. Öyle çok huzursuz olmadı. Ama her bebek bir olmaz tabi. Birde sürekli bir kalkma durumu olduğundan asidan mi anlamadim açıkçası :) belki dişler de geliyordur gaz da olabilir. Çabucak düzelir umarimMerhaba hanimlar 29 agustos dogumlu kizim var
6 ay asisindan sonra cok huysuzlandi yageceleri çok sık uyanmaya başladı ve cok.zor geri daliyo
Sürekli kipir.kıpır acaba gazimi oluyo yoksa asinin huysuzlugumu
Sizin cocuklardada oldumu huysuzlk aşıdan sonra?
Bir yeğenim de yaşına kadar bulamaç şeklinde yedi. DEdiginiz gibi başka turlu kabul etmiyordu. Gönül ister ki tek tek alsin, tutsun kendi kasiklasin. Ama yok öyle olmuyormus. Bazen herşey kitapta yazılan gibi olmuyormuş.her bebek farklı fitratta doğuyor. Kabul etmk lazimBüyük kızım 2 yaşına kadar çok az yedi neler yapmadım ki oyüzden simdi boşverdim karıştırma bulamaç yapma doğru değil diyenler iştahsız çocuk büyütsünler önce diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?