• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bak şimdi en klasik cevap ama genelde olay bu :KK70: Evet huzursuzluk olmuştu. Gaz da olabilir. Diş olabilir. Belki de canı öyle istiyordur. :)

Zaman zaman yapıyor benimki de. Gece bir uyanıyor sanki canı yanıyor gibi ağlıyo susmadan. Bazen sadece emip geri yatıyor hemen. Bazen sebebini bulamıyorum, canı öyle istiyor diyorum :) 7 aylık Benimki. Rutin bir tempo beklemiyorum ben artık. Çok hızlı Büyüyorlar çünkü ve bu her şeye etki ediyor. Bir nevi atak gibi.
Cok zor yaa uyuyo ama kipir kıpır mudahele etmesem uyaniyo bu gun saat 3.30dan beri yarm saatte bir kalktm desem yeridir:(

Oğlum da iki gün önce aşı oldu. Öyle çok huzursuz olmadı. Ama her bebek bir olmaz tabi. Birde sürekli bir kalkma durumu olduğundan asidan mi anlamadim açıkçası :) belki dişler de geliyordur gaz da olabilir. Çabucak düzelir umarim
InşaAllah canim inşaAllah
Bilmiyorum iste neden uyaniyo asidanmi distenmi
Disi kontrol ediyoeum surekli ama kabarma vs yok henüz
2 gündür yumurta sarisi yiyo ondan desem ondan oncede böyleydi
Beynim.yoruldu cidden zirt birt uyanmaktan
Dalamiyo derin uykuya resemn uyuyo ama kipir kipir mudahele etmesem geri uyaniveriyo:(

Günaydın. Kızlar hasta olduk yaa:KK61::KK17: sabah öksürük ile hırıltılı nefesle uyandık uyurken inlemeli bi ses çıkarıyordu hemen emzirdim odayı nemlendirdim calpol .Verdim göndereceğiniz başka bişey var mı ?

Kızlar bizim bebişler enginar yiyebilir mi? Bugün taze buldum aldım ama nasıl pisirecegimi bilmiyorum daha önce kendimize de hiç pisirmedim de :) ben enginara, enginar bana baktık bugün
Suyuna bir kaç damla limon sıkıp haşlayabilirsin. Enginar 6+ ay.

Günaydın. Kızlar hasta olduk yaa:KK61::KK17: sabah öksürük ile hırıltılı nefesle uyandık uyurken inlemeli bi ses çıkarıyordu hemen emzirdim odayı nemlendirdim calpol .Verdim göndereceğiniz başka bişey var mı ?
Tam da bunu yazmak için girmiştim desem:KK43: hırıltılı nefes genzi dolu ateşi 37.8 burnuda akıyor :KK43: noldu bu bebeklere ya :KK43::KK43:

Bir yeğenim de yaşına kadar bulamaç şeklinde yedi. DEdiginiz gibi başka turlu kabul etmiyordu. Gönül ister ki tek tek alsin, tutsun kendi kasiklasin. Ama yok öyle olmuyormus. Bazen herşey kitapta yazılan gibi olmuyormuş.her bebek farklı fitratta doğuyor. Kabul etmk lazim
Evet hepsi farklı benim ikinci çocuğum ikisinin de damak tadı farklı büyük kızım bu zamanlar da hiç bişey yemezken doğa Tatlı gıdaları kabul ediyor tabi buna hemen tatlıya alıştırmışsın diyorlar halbuki alakası yok ek gıdaya yeni başladıığımızda sebze yemeyen bebek meyveyi yiyordu ben mi alıştırdım şimdi :)

allah razi olsun hepinizden:KK200:
rabbim tummm hastalarla beraber benim yavruma da sifa versin.
bugün mr cekildi ama yollarda kostura kostura. nefesi sıkıntıya girdi gotururken,allahtan kardesim de vardi,yardim etti. neyseki cekildi. normalde 1 haftada rapor yazilirmis ama yatan hasta oldugu icin 2 gun dediler. bugun 1gibi cekildi. insallah pazartesiye kalmaz ve yarinki bilgilendirme saatinde sonucu soylerler. yogun bakim doktorunu gordum mesai bitip eve giderken. sordum. ayni dedi. az da olsa makinaya bagli. mr icin de nörolojinin "bazi bulgular var" dedigini soyledi ama "suan soylemem uygun olmaz" dedi.
insallah dermansiz dert olmasin,yeterki caresi olsun,her yere gotururum ben kuzumu.
bu gece de yarinki mr sonuclarini merakla gececek. allah yardimcimiz olsun:dua:
Canım naptınız. Mr sonuçlarınız çıktı mı

Benim kizlardan birininde bogazi ayni kuru oksuruyor sogan kaynaticam kapattiktan sonra azda ihlamur koyup demliycem onu iciricem biraz siringayla burun yikamasi yapiyorum oda iyi oluyor 5 ml lik bir siringaya fizyolojik serum aldim cekiyorum icine burnunun bir deliginden sikiyorum digerinden pislikle cikiyor daha rahat oluyor cocuk bence

B bursa_83 canim insallah sonuclar guzel cikar biran once tedaviye baslanip emir saglicakla cikar rabbim sanada emirede guc versin aklim hep sende rabbim dermansiz dert vermesin guzel haberlerini bekliyoruz

Benim kizlardan birininde bogazi ayni kuru oksuruyor sogan kaynaticam kapattiktan sonra azda ihlamur koyup demliycem onu iciricem biraz siringayla burun yikamasi yapiyorum oda iyi oluyor 5 ml lik bir siringaya fizyolojik serum aldim cekiyorum icine burnunun bir deliginden sikiyorum digerinden pislikle cikiyor daha rahat oluyor cocuk bence
Serum fizyolojiği zor sıkıyorum bunu asla yaptırtmaz. Ihlamur mu versem bende ya :KK43:

Tam da bunu yazmak için girmiştim desem:KK43: hırıltılı nefes genzi dolu ateşi 37.8 burnuda akıyor :KK43: noldu bu bebeklere ya :KK43::KK43:
Geçmiş olsun cnm sizede üşüttük galiba inş daha ilerlemeden iyileştıxirebiliriz şimdi nane kaynatıp .iki çay kaşığı verecem

InşaAllah canim inşaAllah
Bilmiyorum iste neden uyaniyo asidanmi distenmi
Disi kontrol ediyoeum surekli ama kabarma vs yok henüz
2 gündür yumurta sarisi yiyo ondan desem ondan oncede böyleydi
Beynim.yoruldu cidden zirt birt uyanmaktan
Dalamiyo derin uykuya resemn uyuyo ama kipir kipir mudahele etmesem geri uyaniveriyo:KK43:
Benimde aynı iki saat kesintisiz uyudugumu bilmiyorum kaç gundur

Herkese iyi akşamlar.. malum erkek kardeşim evleniyor; kına gecesi eşyası alışverişi vs derken fazla giremedim.. bebişi hasta arkadaşlara acil şifalar diliyorum, çabucak toparlansınlar inşallah.. haftaya bolca burdayım :)
allah razi olsun hepinizden:KK200:
rabbim tummm hastalarla beraber benim yavruma da sifa versin.
bugün mr cekildi ama yollarda kostura kostura. nefesi sıkıntıya girdi gotururken,allahtan kardesim de vardi,yardim etti. neyseki cekildi. normalde 1 haftada rapor yazilirmis ama yatan hasta oldugu icin 2 gun dediler. bugun 1gibi cekildi. insallah pazartesiye kalmaz ve yarinki bilgilendirme saatinde sonucu soylerler. yogun bakim doktorunu gordum mesai bitip eve giderken. sordum. ayni dedi. az da olsa makinaya bagli. mr icin de nörolojinin "bazi bulgular var" dedigini soyledi ama "suan soylemem uygun olmaz" dedi.
insallah dermansiz dert olmasin,yeterki caresi olsun,her yere gotururum ben kuzumu.
bu gece de yarinki mr sonuclarini merakla gececek. allah yardimcimiz olsun:dua:
Nasılsınız cnm, var mı bir gelişme?

Sevdiğimiz iki mama var ara ara değiştiriyoruz biz
Hangileri acaba bende aptamil ve bebelac gold arasında gidiyordum yanlız bebelac gold hem fazla köpürüyor hem de topaklanıyor oyüzden almayacağım artik aptamilde birden fiyatlandı sanki dün akşam sma aldık formunu sevdim hemen çözüldü süt haline geldi köpürmede yok doğa da içti onamı devam etsem dedim

Back