Ailede alerji varsa çocuk da risk grubunda oluyor o yüzden titizlenmekte haklısın. İnşallah temiz çıkar. Güneş alerjisi bende de olabilir ya da hamileyken bir garipti bilmiyorum ama güneşe çıkınca parmklarım kıpkırmızı olur ve şişerdi. Elim kaşınırdı falan, umarım hamilelikle tetiklenip kalıcı olan bir şey değildir. Alerjik aile zor bir şeydir eminim, evde sürekli bir şeyler birilerine yasak, çok stresli.Biz alerjik bir aileyiz. Sute alerjisi olanimiz yok ama galiba yatkınız alerji durumlarina. Ablamın çogu meyveye, kardesimin guneşe, benim de balıga aklerjim var. O yuzden biraz hassas davraniyorum galiba.
Bende senin gibi düsundum aslinda ama doktora gitmeden de icime sinmeyecekti ki randevumuzu da aldık. Zaten test falan yapmıyorlar 3 yaşından once burada yapilsa da cikmiyormus ki yetişkinlerde bile cikmayabiliyor. Doktora gidene kadar yogurt vermicem ve yeni sebze meyvelerdrki tapkilerine dikkat edecem. Sagol
Detaylica cevabin icin teşekkur ederim insallah alerji falan degildir olsa bile gecicidir. Yukarida dedigim gibi galiba ben hassasım bu konuda damar yolu ignesine bile alerjim var ki allahtan artik igneyi bitakmiyorlar.
Ben utuluyorum hala... ama ben kendimize ait herseyi de utuluyorum... utuden nefret etsem de kirisik kiyafetten cok daha fazla nefret ediyorum... hasasiyet konusunda dogru soyluyor olabilirlerBu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Valla cnm takıntı oluca yapysn bir şekilde:)Ayy kızla nasıl zaman buluyorsunuz utulemeye ben eşimin kiyafetlerini bile utuleyecek zaman bulamıyorum bazen kendisi utuluyor :)
İkisininkini de ütülüyorum hala. 4 yaşında olduğu için nadiren de olsa ütüsüz giyiyor şimdi Ayşe ama bizim doktor sizinkinin aksine kıyafetler iç dış ütülenecek demişti. O yüzden 2-3 yaşına kadar da genelde öyle devam ettik. Şimdi bir yüzü ütülüyoruz sadece. Duru için de aynı şekilde..Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Canim benim oglan da desteksiz oturamiyor cok komik sallaniyor resmen:))) emzirme yastigini destek olarak kullaniyorum ya da mama sandalyesine oturtuyorum.bi kac gune hersey degisir merak etme.civa gibi kayiyor yuvarlaniyor.oturmaya geldi mi icmeden sarhos:)))Herkese iyi geceler hanımlar. Umarım herkes iyidir. Yarın 6 ayı dolduruyor oğlum. Destekli oturuyor da desteksiz oturaniyor normal mi. Yuvarlanarak gitmeye başladı yavaştan. Çok tehlikeli oldu böyle sanki ya. Bir bakiyorum iki üç tur dönmüş. Dişler de geliyor sanırım. Max huysuzluk,min uyku gidiyoruz bakalim.
Sadece 3 ay ütüledim sonrasında bıraktım Sonrasında kurutma makinasında devam ettim oda yeter sıcak hava veriyo dedim. Hemde hop diye kuruduğu için çok işime yaramıştı. Şimdi ikisinide yapmıyorum geçen hafta 6 aylık oldu.Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Uni baby kullanıyorum ben. Bizimkileri bile onla yıkayasım varEvet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyorhala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Al benden de okadar. Emzirme yastığını destek yapıyorum bu seferde ayaklarını tutmak için eğiliyo. Mama dandalyesi ikeanın var oda küçük geliyo sanırım pek rahat edemedi onda. Hemen mızıklanıyo Seninki nekadarlık şuanBirde anneler benimki hala desteksiz oturmuyor yani denedim en fazla 10 saniye
Sonrasında yıkılıyor hep bir şeylere bakmak için egiliyor oturmak umrunda değil. Mama sandalyesinde gayet dik oturuyor anlamadim
Canım bebeğinin nesi var ben uzun süredir giremediğim için konudan bihaberim. Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatır.ben idare etmeye calisiyorum canim. yanimdaki yatakta hasta yoktu dun gece,cok sukur ki.o yuzden annem kaldi.cocuk klinigi oldugu icin 2 kisilik odalara erkekleri almiyorlar kalmak icin. hoş annemi de almiyorlardi ama sagolsun hemsire yardimci oldu,kalsin dedi.
3 saatte bir besledigimiz icin sadece o saatlerde uyandim,besledim yattim,annem takip etti emiri. burnunda ve boynunda hortumla oldugu icin 1kisinin uyumadan takip etmesi lazim. tutup cikariyor cunku. rahatsiz oluyor
kisa surede cikabilecegimizi sanmiyorum ama bakalim..bugun kardesim geliyor. doktorlarla gorusecek.daha net bilgi alabilecegiz.
cok sagol canim benim
Bizim de ikea minderi ile küçük gelmeye başladı 7 aylık oldu seninki ne kadarlık ?Al benden de okadar. Emzirme yastığını destek yapıyorum bu seferde ayaklarını tutmak için eğiliyo. Mama dandalyesi ikeanın var oda küçük geliyo sanırım pek rahat edemedi onda. Hemen mızıklanıyo Seninki nekadarlık şuan
Bende sevindim ortak noktamız cokMrb Cnm .nedense mutlu oldumbende Adıyaman Gölbaşında çalışıyorum
Günaydın bende sevindim gerçekten kaç yıl oldu meslektesin?Bende sevindim ortak noktamız cok.eskişehirde çalışıyorum ben
Cocukken bende de vardı güneş alerjisi git gide azaldı artık sadece elerim pötür pötür oluyor ama kızarma kaşıntı yok. Ama mesela balık alerjim 5 yıldır var sonradan çıktı oncesinde her balığı yiyordum.Ailede alerji varsa çocuk da risk grubunda oluyor o yüzden titizlenmekte haklısın. İnşallah temiz çıkar. Güneş alerjisi bende de olabilir ya da hamileyken bir garipti bilmiyorum ama güneşe çıkınca parmklarım kıpkırmızı olur ve şişerdi. Elim kaşınırdı falan, umarım hamilelikle tetiklenip kalıcı olan bir şey değildir. Alerjik aile zor bir şeydir eminim, evde sürekli bir şeyler birilerine yasak, çok stresli.
Ben iki kez durulama yapıyorum hep.ilk 40 gün anca ütüledim sonra hiç ütülemedim valla.Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?