• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?:KK17: Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?:kahve:
Ay ben de utuluyorum:KK17: ozellikle de ic badilerini agiz bezleri onlukleri pijamalari carsaflari .. Sanirim sadece coraplarini utulemiyorum artik:110:

Bende öyleydim ama etkilendim yani baya . Onada alışması gerekiyor hassas olmasın cildi dedi.
Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyor:olamaz: hala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?

Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?:KK17: Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?:kahve:
Ben de ütülüyordum, 6 ay bitince bıraktım. Haftada 3 kez çamaşır yıkıyorum, dayanamadım açıkçası. Alışsın dedim.

Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyor:olamaz: hala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Başta organik deterjan almıştım. Yeşil anne’den. Sonra ünibaby’ye geçtim. Ayrı deterjan kullanıyorum.

Bende ütülüyorum 4 yaşındaki oğlumun kıyafetlerinide ütülüyorum

Ben doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.

Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.

Oturur canım ya dert etme. Ben sırt üstü yatırıp ellerinden tutup 1 2 3 hoppp diyordum kendisini çekiyordu. Kol kaslarını ve boyun kaslarını güçlendirmek için. Sıksık yap ve yanına destek koyduğum zamanlar onlara güvenip yıkılıyormuş meğer benimki. Bi gün hiç bişey koymamıştım yıkılmadan oturunca baya şaşırmıştım:-)
Canim ben onu yapınca ayağa kalkıyor ayakları üzerinde duruyor o zaman bile oturmuyor ki:)

Ben doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.

Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.
Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)

Oglum da oyle canim ben otursun diye koyuyorum hemen eline alabilecegi bir seyler aramak icin ayaklarina kadar bukuyor kendini eline bir seyler veriyorum oturarak oynamiyor yatip yuzustu donuyor hemen totoyu kaldirip emeklemeye calisiyor :KK48: ben tamamen meraktan oldugunu dusunuyorum bi sorun oldugunu dusunmuyorum Hoppa
Aynen Aynen emeklme calismalari yapiyor hiç hevesi kalmadı oturmaya :)

Neredeyse disiplinli ve istikrarli oldugum tek mevzu utu:KK70:

Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)
Dogmadan onceki utu ne uzun surdu öyle yaaa...bir de acemilik var.oyle ice sinmeyip bir daha bir daha utulemeler...ay corabi dustu bir daha yikamalar :)

Günaydın Kızlar Yüksek Seçim Kurulu memur alımı var 2016 kbss en az 70. Almış olmak lise önlisans. Ve lisans mezunu olmak başvurular 3 martta 16 martta son başvuru kendimde bu kuruldu çalışıyorum zor bi işimize yok seçimden seçime bilgilendirmek istedim başvuru yapmak isteyen olur tanıdıklarına vesile .olan olur
Merhaba canım ben ilçe seçim kurluda çalışıyotum sen hangi şehirdesib

Back