• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tortikollis konusunda tecrube kazanmis ve bebegimin tedavisini kendisi yapmis bir anneyim..
Ben de bu durumu ilk farkettigimde hem yeni dogum yapmis olmanin psikolojisiyle hem de bebegime bisey olur mu diye cok kendimi yipratmistim..haklisiniz bunlari bu duygulari yasamak kadar dogal birsey olamaz ..anne evladi icin canini bile verir emin olun yasadiginiz her hissiyati anliyorum.
Size tavsiyem bu sendromda butun kontrol sizin elinizde eger siz butun uzuntulerinizi bir kenara birakip bir an once egzersizlere baslarsaniz emin olun ameliyata kalmadan bu isin ustesinden gelebilirsiniz..boyun bolgesindeki kasin kasilmasi sebebiyle bebeginiz basini tek yone ceviriyorsa evet artik masajlara ve egzersizlere baslayin
Bu arada tortikollis olan bebeklerin bir cogunda kalca cikikligi ayni zamanda gozde de hasarlar olabiliyor unutmayin bunlarin hepsi gecici
Ben ve bebegim bunu atlattik insallah bu durumu yasayan tum anne ve bebekler de bir an once sifasini bulur
Cok gecmis olsun ...

Evet bugun bi pazar durgunlugu var ... Sanirim tek atak sahibi biz degiliz herkes yorgun yogun :KK50:ben de zar zor uyuttum az once dakika tutuyorum sen de calisiyorsundur herhalde canim kolay gelsin Hoppa
Galiba atak günü bugün evet Cnm çalışıyorum son 20 dk:KK73:

Evet bugun bi pazar durgunlugu var ... Sanirim tek atak sahibi biz degiliz herkes yorgun yogun :KK50:ben de zar zor uyuttum az once dakika tutuyorum sen de calisiyorsundur herhalde canim kolay gelsin Hoppa
Gunduz uykusu nedir bilmeyen oglum uyuyor saskinlik icine giremeden bir koşu temizlige verdim kendimi.:temizlik::temizlik:

Bizim de ikea minderi ile küçük gelmeye başladı 7 aylık oldu seninki ne kadarlık ?
6 ay 1 hafta. Ben sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum malesef o yüzden az tontik benimki. Mama sandalyesi minderle biraz küçük gibi sıkmıyor onu ama rahatsız oluyor. Mindersiz denicem bakalım

Son düzenleme:
Ek gıda işleri arttırdı ama giderek daha keyifli oluyor sanırım. Büyüyorlar ya :-)
Bizim ek gida macerasi baslamadi sayilir basta cok istahliydi ama bu hafta tek lokma yemedi sadece filesine koydugum muzu armudu emiyor ordan. Haricinde verdigim her seye oguruyor ne yapmaliyim problem mi var gecici mi bilemedim :(

Bizim ek gida macerasi baslamadi sayilir basta cok istahliydi ama bu hafta tek lokma yemedi sadece filesine koydugum muzu armudu emiyor ordan. Haricinde verdigim her seye oguruyor ne yapmaliyim problem mi var gecici mi bilemedim :KK43:
Atak olabilir, dişleri rahatsız ediyor olabilir, sen öner yine, günde birkaç kez vermeye çalış yerse yesin yemezse kendi bilir. Alışır diye umuyorum eninde sonunda. Kolay gelsin zor oluyor reddetmesi:(

Back