• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benimde ikinci bebegim henüz karnımda şişme filan yok bel agrısı ara sıra olan göğüslerdeki sızlamadan başka belirti hissetmiyorum

Sizin ilk cocuklarınız kız mı erkek mi ? Benim oğlum var
kızım var benimde
Kızlar bende de bir üşüme mevcut ki sormayın, hiç üşüdüğümü bilmem, eşim tişört ile dolaşıyor ben 5 kat giyinmiş durumda, battaniyenin altında oturuyorum. Sizde de var mı bu etki?
gündüz değil ama akşamları çok üşüyorum bendeelim ayağım ısınmıyor

normlde bugün kan testinı tekrarlatmam lazım ama nedense hiç içimden gelmiyor panik olucam daha çok 2 saat stresle sonucu bekle sonra artmadıysa üzüntü artdıysa ne kadar arttı normalmi değilmi poff:işsiz:

Yaptırma sende dayan arkadasım..sonucta düşükte cıkaa bekliycen iyide cıksa bekliycen o heycan bitmio 3200 cıktı benim kese göründü daha bebeği görmeye gitmedim cünkü kalbini beraber duyayım diye :) sen saglıklı beslen yeter bekle 6 gün filan

Yaptırma sende dayan arkadasım..sonucta düşükte cıkaa bekliycen iyide cıksa bekliycen o heycan bitmio 3200 cıktı benim kese göründü daha bebeği görmeye gitmedim cünkü kalbini beraber duyayım diye :) sen saglıklı beslen yeter bekle 6 gün filan
evet beklicem nasılolca 10 gün sonra çagırdı doktor testi yaptırır sonuçla giderim
ekim ayında bir gece sancıve aşırı kanamayla kendimi hastanede bulduğumda öğrendim gebeliği
hiçbişey yapamadım gidicek olan gidiyor rabbim fazla bekletmedi çok şükür tekrar verdi şükredip beklicez

son adet tarihi ne zamandi senin benim bat 16 aralık en son 18 aralık.eğer olursa eylüle filan mı sarkar tahmini doğum tarihim meraktan sormak istedim.
14 kasım canim benim son adet tarihim bende plokistik över oldugu için ne zaman adet olacağını bilmiyordum yumurtlama tarihinden eminim 27 kasım diye ona Gore hesapladim hep 14 gün sonrası 10 aralığa denk geliyordu tahmini 10 aralık diye düşündüm eğer bebis varsa senin eylül yada ağustosun sonları olabilir son adet tarihini nette ki hesapliyicilara yazarsan doğum zamanını ogrenirsin

:((( kizlarrr hcg değerim olması gerekenden düşük çıktı aslında hep iki kat atıyordu şimdi niyr böyle oldu anlamadım benim gibi olan var mi acaba...

kızlar herkese merhaba yazılanları takip ediyorum ama yzmaya çok fırsatım olmuyor ben sata göre 5+6 günlük ama usg ye göre 6+0 günlük hamile görünüyorum 19 aralık pazartesi 6+5 günlük olacak doktor kontrolümüz bugün kalp atışını duyarmıyım. Aranızda erken tarihte duyan var mı ?

ertesi gün yenile canım ona göre endişe yapma hemen.
Desteğin için sagol canim kan vere vere kansız kalcam :( :( 1 hafta önce bir günlük bir lekelenme oldu progestan kullanıyorum hiç kalkmiyorum..

kızlar herkese merhaba yazılanları takip ediyorum ama yzmaya çok fırsatım olmuyor ben sata göre 5+6 günlük ama usg ye göre 6+0 günlük hamile görünüyorum 19 aralık pazartesi 6+5 günlük olacak doktor kontrolümüz bugün kalp atışını duyarmıyım. Aranızda erken tarihte duyan var mı ?
ben 6 + 3 de duydum. duyarsınız bence.

6+1Duyanlar var bende 6 +1
Kalp atisini duymak icin gideceğim sende duyabilirsin

Desteğin için sagol canim kan vere vere kansız kalcam :KK43: :KK43: 1 hafta önce bir günlük bir lekelenme oldu progestan kullanıyorum hiç kalkmiyorum..
bence moralini bozma bazen böyle durumlar oluyor, tekrar artıyor hcg değeri.

Selam kızlar su ilk zamanları atlatsak hepimiz rahatlayacagiz sabır ve bol dua ile bekleyeceğiz

Back