- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım var benimdeSizin ilk cocuklarınız kız mı erkek mi ? Benim oğlum var
gündüz değil ama akşamları çok üşüyorum bendeelim ayağım ısınmıyorKızlar bende de bir üşüme mevcut ki sormayın, hiç üşüdüğümü bilmem, eşim tişört ile dolaşıyor ben 5 kat giyinmiş durumda, battaniyenin altında oturuyorum. Sizde de var mı bu etki?
evet beklicem nasılolca 10 gün sonra çagırdı doktor testi yaptırır sonuçla giderimYaptırma sende dayan arkadasım..sonucta düşükte cıkaa bekliycen iyide cıksa bekliycen o heycan bitmio 3200 cıktı benim kese göründü daha bebeği görmeye gitmedim cünkü kalbini beraber duyayım diye :) sen saglıklı beslen yeter bekle 6 gün filan
son adet tarihi ne zamandi senin benim bat 16 aralık en son 18 aralık.eğer olursa eylüle filan mı sarkar tahmini doğum tarihim meraktan sormak istedim.bebeğim iyi büyümeye çalışıyor bana düşen sakin olmak
14 kasım canim benim son adet tarihim bende plokistik över oldugu için ne zaman adet olacağını bilmiyordum yumurtlama tarihinden eminim 27 kasım diye ona Gore hesapladim hep 14 gün sonrası 10 aralığa denk geliyordu tahmini 10 aralık diye düşündüm eğer bebis varsa senin eylül yada ağustosun sonları olabilir son adet tarihini nette ki hesapliyicilara yazarsan doğum zamanını ogrenirsinson adet tarihi ne zamandi senin benim bat 16 aralık en son 18 aralık.eğer olursa eylüle filan mı sarkar tahmini doğum tarihim meraktan sormak istedim.
ertesi gün yenile canım ona göre endişe yapma hemen.(( kizlarrr hcg değerim olması gerekenden düşük çıktı aslında hep iki kat atıyordu şimdi niyr böyle oldu anlamadım benim gibi olan var mi acaba...
Kızlar hcg değerinizi nasıl ölçüyorsunuz böyle günlük?ertesi gün yenile canım ona göre endişe yapma hemen.
Desteğin için sagol canim kan vere vere kansız kalcam 1 hafta önce bir günlük bir lekelenme oldu progestan kullanıyorum hiç kalkmiyorum..ertesi gün yenile canım ona göre endişe yapma hemen.
ben 6 + 3 de duydum. duyarsınız bence.kızlar herkese merhaba yazılanları takip ediyorum ama yzmaya çok fırsatım olmuyor ben sata göre 5+6 günlük ama usg ye göre 6+0 günlük hamile görünüyorum 19 aralık pazartesi 6+5 günlük olacak doktor kontrolümüz bugün kalp atışını duyarmıyım. Aranızda erken tarihte duyan var mı ?
6+1Duyanlar var bende 6 +1kızlar herkese merhaba yazılanları takip ediyorum ama yzmaya çok fırsatım olmuyor ben sata göre 5+6 günlük ama usg ye göre 6+0 günlük hamile görünüyorum 19 aralık pazartesi 6+5 günlük olacak doktor kontrolümüz bugün kalp atışını duyarmıyım. Aranızda erken tarihte duyan var mı ?
bence moralini bozma bazen böyle durumlar oluyor, tekrar artıyor hcg değeri.Desteğin için sagol canim kan vere vere kansız kalcam 1 hafta önce bir günlük bir lekelenme oldu progestan kullanıyorum hiç kalkmiyorum..