- 12 Aralık 2016
- 225
- 171
- 18
Kasık agrisi 1 haftadir var cnm doktor olur normal dedi dinlen benim belimde ağrıyorKızlaarr 5+4 teyim çok kasık ağrım var progestanda kullanıyorum sizler de de var mı kasık ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasık agrisi 1 haftadir var cnm doktor olur normal dedi dinlen benim belimde ağrıyorKızlaarr 5+4 teyim çok kasık ağrım var progestanda kullanıyorum sizler de de var mı kasık ağrısı
tebrikler :)Pazartesi 32 olan değer 101 olmuş çok şükür
idrar testi bazen yanlis çıkabiliyor en doğrusu kan testi sen 3 gun bekle olmazsan tekrar kan ver icini ferah tut inşallah hamilesindirKizlar belki ben de ağustos annesi olabilirim diye umutluydum bat 17 aralık 2 gunden beri kasik ve karin altimda tahmin edemedigim bi agri vardi adete benzer ama hic artmadi ayni kaldı agrisi hala da yaşıyorum psikolojk oldugunu düşünmüyordum herkes forumda belirti var deyince bende yok nasılsa ozaman yoktur deyip sallamstm ama bu agri baslayinca 1 saat icinde adet olmam lazimdi olmayinca yine aklima geldi idrar testi yaptim silik çıktı bi koşu hastaneye gittim kocaman bi negatif cikti kanda bu nasl olblr ya 3 gun var diye mi bu yoksa idrar mi yanls gosterdi cok üzgünüm bi yardım kuzular kabullenmek istemiyorum
Inşallah canım hani degilse de bitsin istiyorum bu agri bi sorun olmasinidrar testi bazen yanlis çıkabiliyor en doğrusu kan testi sen 3 gun bekle olmazsan tekrar kan ver icini ferah tut inşallah hamilesindir
Yuklemisim tesekkurlerMerhaba herkese. Ben de kısmetse 2. Cocugumu ağustos ayında doğuracağım. Ilk cocugumda da 2013 mayıs anneleri gurubundaydım. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hamilelik takvimini bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorduk.
Canim bi arkadasim var temmuz annesi olacak ayni senin gibi duvarlardan midem bulaniyor diyor.cok normal bazilarinda böyle belirtiler.ilk 3-4 ay biraz sıkıntılı ama en rahati 5 6 7.aylar gececek insallah bu hallerdeAgzimin tadı yok hersey kokuyor ;( bulantilar da cabası... kendim bile kokuyorum gibi geliyor cok keyifsizim sanki hasta gibi benim gibi olan var mi ?
O endişeler hiç bitmicek annelik eşittir sürekli endişe hali demek en güzeli dua edip iyi olmalarını ummakselam kızlar.. bugun keseyi gormek icin doktor cagirmisti gun icinde gitcem...bu endişeler 3 . ayda yerini başka endişelere birakacak...hayirlisi bakalim
benim de ikinci canım ilki 2013 nisan annelerinde:)Merhaba herkese. Ben de kısmetse 2. Cocugumu ağustos ayında doğuracağım. Ilk cocugumda da 2013 mayıs anneleri gurubundaydım. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hamilelik takvimini bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorduk.