• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar selamlar
Ben Ağustos 2016 annesiyim :) türlü uğraşlar ve kayıplar ( 2 kimyasal gebelik ve 1 kalp atışı durması) sonrası çok şükür Rabb'ime 9 yıldan sonra ikinci meleğimi aldım kucağıma dünyalar güzeli bir prenses :) hamileliğimin başları da çok zor geçti böbrek iltihabı oldu kanama oldu günlerce hastanede yattım :( zor günlerdi ama bitti geçti şimdiki mutluluk dünya ya bedel beklenen Doğum tarihi 17 Ağustostu ama 8/8/16 oldu :) Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, belirtilerinizi karşılaştırmayın her hamilelik farklı hatta kişinin yaşadığı ikinci hamilelik bile birbirinden farklı oluyor... kendinizi dinleyin bu günler hızla geçiyor da yaz sıcağı çok zor :( Allah yardımcınız olsun....sevgiler

Selam kızlar benim de agustos annesi olma ihtimalim var...kalp atısını duyanlarınız vardır mutlaka bnmde cmt kontrolum var yazarım size.mide bulantılarınız basladı mı

Kizlar belki ben de ağustos annesi olabilirim diye umutluydum bat 17 aralık 2 gunden beri kasik ve karin altimda tahmin edemedigim bi agri vardi adete benzer ama hic artmadi ayni kaldı agrisi hala da yaşıyorum psikolojk oldugunu düşünmüyordum herkes forumda belirti var deyince bende yok nasılsa ozaman yoktur deyip sallamstm ama bu agri baslayinca 1 saat icinde adet olmam lazimdi olmayinca yine aklima geldi idrar testi yaptim silik çıktı bi koşu hastaneye gittim kocaman bi negatif cikti kanda bu nasl olblr ya 3 gun var diye mi bu yoksa idrar mi yanls gosterdi cok üzgünüm :( bi yardım kuzular kabullenmek istemiyorum

Kizlar belki ben de ağustos annesi olabilirim diye umutluydum bat 17 aralık 2 gunden beri kasik ve karin altimda tahmin edemedigim bi agri vardi adete benzer ama hic artmadi ayni kaldı agrisi hala da yaşıyorum psikolojk oldugunu düşünmüyordum herkes forumda belirti var deyince bende yok nasılsa ozaman yoktur deyip sallamstm ama bu agri baslayinca 1 saat icinde adet olmam lazimdi olmayinca yine aklima geldi idrar testi yaptim silik çıktı bi koşu hastaneye gittim kocaman bi negatif cikti kanda bu nasl olblr ya 3 gun var diye mi bu yoksa idrar mi yanls gosterdi cok üzgünüm :KK43: bi yardım kuzular kabullenmek istemiyorum
idrar testi bazen yanlis çıkabiliyor en doğrusu kan testi sen 3 gun bekle olmazsan tekrar kan ver icini ferah tut inşallah hamilesindir

Merhaba herkese. Ben de kısmetse 2. Cocugumu ağustos ayında doğuracağım. Ilk cocugumda da 2013 mayıs anneleri gurubundaydım. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hamilelik takvimini bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorduk.

Merhaba herkese. Ben de kısmetse 2. Cocugumu ağustos ayında doğuracağım. Ilk cocugumda da 2013 mayıs anneleri gurubundaydım. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Yuklemisim tesekkurler

Agzimin tadı yok hersey kokuyor ;( bulantilar da cabası... kendim bile kokuyorum gibi geliyor :( cok keyifsizim sanki hasta gibi :( benim gibi olan var mi ?

Agzimin tadı yok hersey kokuyor ;( bulantilar da cabası... kendim bile kokuyorum gibi geliyor :KK43: cok keyifsizim sanki hasta gibi :KK43: benim gibi olan var mi ?
Canim bi arkadasim var temmuz annesi olacak ayni senin gibi duvarlardan midem bulaniyor diyor.cok normal bazilarinda böyle belirtiler.ilk 3-4 ay biraz sıkıntılı ama en rahati 5 6 7.aylar gececek insallah bu hallerde:KK15:

selam kızlar.. bugun keseyi gormek icin doktor cagirmisti gun icinde gitcem...bu endişeler 3 . ayda yerini başka endişelere birakacak...hayirlisi bakalim

Günaydın kızlar migren i olan varmı benim gibi iki gündür başımın bir tarafı agriyor kizimdada ilk aylarda çok ağrı çekmiştim minoset iciyordum ama şimdi içmek istemiyorum ne gibi çözüm bulabilirim bilmiyorum

Kızlar günaydın :)

Cumartesi doktor kontrolüm var, şimdiden heyecan sardı beni. Geceleri gaz sancılarım oluyor. Yatmadan süt içiyorum acaba o mu yapıyor diye de düşünüyorum bazen.

Hepinize keyifli güzel bir gün dilerim :)

benim de ikinci canım ilki 2013 nisan annelerinde:)

Back