• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz. Şöyle bir göz attım yazılanlara da bizim 3-4 ay önceki telaşımızı gördüm :) Bir aksilik olmazsa mart annesi ya da nisan annesi olacağım. Yaşadığınız korkuların hepsini ben ve diğer arkadaşlarım da yaşadı. Sadece hamileliğinizin tadını çıkarın. 9 ay boyunca kanamalı hamilelik geçirenlerde olacak aranızda, hiçbir sorunu olmadan geçirende olacak. Tek diyeceğim şey korku ve telaş hamilelik boyunca devam ediyor. Şu anda kalp atışlarını duymak için can atıyorsunuz. Daha sonra niye hareketini hissetmiyorum diye telaş yapacaksınız. Hareketlendikten sonra niye bugün az hareket ediyor acaba diye telaş yapacaksınız (biz bu dönemdeyiz). Bundan sonra neye telaş yapacağız henüz bende bilmiyorum yaşayıp görcem bende :)) Ama ne olursa olsun herhangi bir sıkıntıda kendinizi çok üzüp hırpalamayın. Bebeklerimiz Allah'a emanet. Öylesine yazmak istedim size. Kendinize iyi bakın :KK24:

Kızlar hcg değerinizi nasıl ölçüyorsunuz böyle günlük?
sanırım 2 günde bir katlıyor diyebiliyorum kanda.düşük çıkarsa o yuzden ertesi günü tekrarlamak lazım.

Desteğin için sagol canim kan vere vere kansız kalcam :KK43: :KK43: 1 hafta önce bir günlük bir lekelenme oldu progestan kullanıyorum hiç kalkmiyorum..
inşallah hayırlısı ile tutunur bebişin.

Kızlar selamlar, sizlerde ne gibi belirtiler var? Bir de bu belirtiler sürekli oluyor mu? 2 gün önce gaz sancım falan vardı şimdi geçti? Geçince de korkmaya başladım :(

Bende şuan sadece göğüslerde dolgunluk ve dokununca sancı hissi var. Acaba diğer belirtilerin azalması normal mi? Sizlerde durum nasıl?

Normalde gecikme olmaz hep gününde olurm ama 5 gün gecikti kan tahlili 0.1 çıktı :KK43:
Canim benim telas yapmadan once bi doktora gidip durumunu gozden gecir istersen cunku biz bursa ne kadar yorum yapsakta doktor degiliz..adet gecikmesinin turlu sebepleri olabiliyor mesela stres mevsim etkiliyor o yuzden en yakin zamanda guzel bi doktora gorun canim..sonucunu da bize bildirirsin:)

Canim benim telas yapmadan once bi doktora gidip durumunu gozden gecir istersen cunku biz bursa ne kadar yorum yapsakta doktor degiliz..adet gecikmesinin turlu sebepleri olabiliyor mesela stres mevsim etkiliyor o yuzden en yakin zamanda guzel bi doktora gorun canim..sonucunu da bize bildirirsin:)

Çok tşk ederim canım sağol böyle dewam ederse gidicem zateb :KK64:

Kızlar selamlar, sizlerde ne gibi belirtiler var? Bir de bu belirtiler sürekli oluyor mu? 2 gün önce gaz sancım falan vardı şimdi geçti? Geçince de korkmaya başladım :KK43:

Bende şuan sadece göğüslerde dolgunluk ve dokununca sancı hissi var. Acaba diğer belirtilerin azalması normal mi? Sizlerde durum nasıl?
Belirtiler bunyeden bünyeye değişiyor bende göğüs hassasiyeti olmadi kasiklarim ve belim agriyordu bir haftadir dunden itibaren kasik agrim geçti belimin agrisi devam ediyor

Kızlar selamlar, sizlerde ne gibi belirtiler var? Bir de bu belirtiler sürekli oluyor mu? 2 gün önce gaz sancım falan vardı şimdi geçti? Geçince de korkmaya başladım :KK43:

selam canım zaman zaman şikayetler değişiyor bende de mide yanması başladı bugün, gaz ve kabızlık sanırım artık ortak problem :) göğüslerde hassasiyet çok yok bende ama olması çok normal, bende neden yok onu bilmiyorum, sanırım bir süre sonra başlar. mide bulantısı da zaman zaman oluyor ama bir iştah açılması ve bir üşüme var ki onların karşısında duramıyorum... allah hepimize kolaylık versin, daha en başlarındayız 9 aylık bir yol var, güzel geçiririz umarım:)

Bende arada kasıklarda özellikle solda sızlama oluyor göğüslerde dolgunluk sizi ve bel ağrısı yanlız bunlar sürekli olan şeyler değil geçiyor ara sıra yanlız şöyle bisey var hamile olduğumu bilmesem bel ağrısı hariç diğerleri adet olacağını zamanlarda da oluyordu

Ben test yaptirmicam dedim ama eşim yaptıralım dedi geldim hastaneye kan verdim bekliyorum bakalım artmismi deger

selam canım zaman zaman şikayetler değişiyor bende de mide yanması başladı bugün, gaz ve kabızlık sanırım artık ortak problem :) göğüslerde hassasiyet çok yok bende ama olması çok normal, bende neden yok onu bilmiyorum, sanırım bir süre sonra başlar. mide bulantısı da zaman zaman oluyor ama bir iştah açılması ve bir üşüme var ki onların karşısında duramıyorum... allah hepimize kolaylık versin, daha en başlarındayız 9 aylık bir yol var, güzel geçiririz umarım:)
Deme öyle deme. 9 ay deme daha neler. Ne 9 ayı :)) kaldı şurda 7.5 8 ay :anne:

Back